Filtrer og sorter

Runde Briller

1,480
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
1-59 af 1480 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
38 mm56 mm
Pris
120 kr10692 kr

Runde Briller

Vi kan alle blive enige om, at det er vigtigt og vidunderligt at se. Forestil dig, at civilisationer aldrig tog sig tid til at studere øjet eller aspekter af det menneskelige syn? Vi ville se mange mennesker, der kniber øjnene sammen og støder ind i ting. Så lad os tage en tur tilbage i tiden og se på et af de ældste synshjælpemidler, der findes: runde briller

 

Det har været svært at fastslå præcis, hvornår runde briller blev opfundet, men lad os sige, at de har eksisteret i et stykke tid. Nogle af de første runde briller stammer helt tilbage fra det 13. århundrede! De var lidt anderledes end vores nuværende runde briller, da de ikke havde nogen bøjler og var lavet af tungt jern. 

 

Men efterhånden som efterspørgslen voksede, steg populariteten af runde briller, og de, der havde råd til dem, var de første, der fik glæde af de nye runde briller. Før runde briller nåede ud til resten af befolkningen, var de et symbol for eliten og de intellektuelle. Dette fortsatte i hele 20'erne og 30'erne.

 

Selv om nye tekniske innovationer, materialer og stelkonstruktioner begyndte at komme ind på scenen, mistede runde briller aldrig deres charme og var i 60'erne igen på mode i forbindelse med hippiebevægelsen. 

 

Selv i dag i moderne tid er runde briller et tidløst klassisk stel, der bæres af ikoniske figurer som Steven Jobs eller den magiske fiktive troldmand Harry Potter. 

 

Runde briller har måske haft mørkere perioder, men disse stel finder altid en måde at dukke op igen og overtage scenen.

 

Hvordan bærer man runde briller (og til hvilken ansigtsform)?

Lad os dykke ned i, hvordan vi kan bære runde briller, og hvilken ansigtsform der bedst kan rocke disse stel. Der er ikke en nøjagtig videnskab bag den bedste ansigtsform til de rigtige briller eller solbriller, men der er fælles aspekter, som bedre komplementerer dig og din stil. 

 

Buede stel, ligesom runde briller, komplimenterer kantede og stærke ansigtstræk, de er med til at skabe kontrast og balance. Firkantede og hjerteformede ansigtsformer har stærke og smalle ansigtstræk, som ville være fantastiske med et par briller med runde stel

 

Andre blødere ansigtsformer kan også styles med et par f.eks. oversized runde stel, og hvis du ønsker at gøre et modemæssigt statement, vil et par dramatiske runde briller helt sikkert gøre jobbet. Med en oval ansigtsform vil oversized stel dog ikke fungere så godt, men et par mindre runde brillestel med cool udsmykning bør være på din liste. 

 

Briller med runde stel er tidløse vintage stel, som mange kan bære i forskellige størrelser, materialer, farver og mønstre. De findes også i forskellige stilarter, som f.eks. klare runde briller, der har kortere broer kendt som nøglehulsbroen. Denne type bro giver komfort og efterlader ingen mærker på din næse. 

 

Hos SmartBuyGlasses har vi samlet lettilgængelige modetips og råd til dig, så du kan finde det perfekte par briller. Hvis du spekulerer på, hvilken ansigtsform du har, og hvilke stel du måske vil se godt ud i, så hop ind på vores side og gå på opdagelse i guiden om ansigtsformer. 

 

Hvordan styler man runde briller?

Det er altid et spørgsmål om personlige præferencer, hvordan du vælger at style dit look og dine briller. Men hvis du synes, at det er lidt svært og bare har brug for et lille skub i den rigtige retning, så læs videre. 

 

Uanset om du ønsker at opgradere din stil med et par runde briller med styrke eller ønsker at pifte dit look op til den næste temafest, vil du opdage, at runde stel kan rocke ethvert outfit. Du kan gå fra en hippie-boheme-vibe til en revolutionær iværksætter til en modig Gryffindor-elev. Lookene er uendelige, smarte og sjove!

 

Med et par runde briller kan du altid finde enten et trendy, elegant, sporty eller afslappet outfit, der passer til dem. Et afslappet look med lyse jeans og en T-shirt kan springe ud med et par klare runde briller, som du kan kombinere med gennemsigtige farver eller endda tilføje en smule glimmer med runde klare glitterstel.

 

Hvis du er på vej til met-galla, så glem ikke dine runde briller med guldstel! Det er klassiske og elegante stel, der giver dig et sofistikeret look, som du kan style med din lækre smoking. 

 

Selv hvis du lige er rullet ud af sengen med din oversized pyjamas og forsøger at blive klar til dagen med en dobbelt espresso, hvorfor så ikke kombinere dette look med klassiske skildpaddefarvede runde stel i skildpaddefarve. Med et mørkere par og uden makeup vil du være sikker på at få dine øjne til at springe ud og blødgøre dine stærke ansigtstræk. 

 

Men måske leder du efter et par runde briller, som du kan ændre og style til ethvert outfit på én gang. Hvorfor ikke tage et kig på Carreras udskiftelige briller! Med blot ét par runde briller kan du klippe et nyt look på og skifte når som helst du har lyst!  

 

Cool ikke? Med SmartBuyGlasses giver vi dig også nogle cool og trendy ideer til at booste din flair, så glem ikke at tage et kig på vores blog for mere brillemode. 

 

Er runde briller på mode?

Runde briller har været igennem det hele. Det første par runde briller blev opfundet for årtier siden, oprindeligt for at hjælpe med synshandicaps. Runde stel blev derefter et statussymbol for eliten og intellektuelle, indtil deres popularitet faldt, efterhånden som nye designs blev introduceret. Runde briller har dog altid fundet en måde at genopstå på og er gennem tiden blevet set på mange ikoniske personers ansigter. De kalder det ikke for et tidløst og vintage stel uden grund. Briller med runde stel er stadig moderne i dag, og vi tvivler på, at de nogensinde vil forsvinde helt. Runde briller har tilpasset deres popularitet til hver bølge gennem historien og har fundet deres plads blandt nogle af de mest trendy stel til at rocke hele året rundt. 

 

Vores brede udvalg af runde briller giver dig også mulighed for at beskytte dine øjne, samtidig med at du ser stilfuld ud. Prøv runde blue light briller, mens du rocker dit nye look på kontoret. Efter et par timer på computeren vil du bemærke, at dine øjne ikke gør ondt som tidligere. 

 

Så hos SmartBuyGlasses siger vi ja, runde briller er stadig i stil! Gennemse endeløse trendy briller med runde stel!