Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mænd
Mærke
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Bordeaux
Gennemsigtig
Grå
Guld
Gunmetal
Hvid
Skildpadde
Sort
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
43 mm57 mm
Pris
1244 kr1536 kr

Folding Briller

Sammenfoldelige briller

Sammenfoldelige briller er nødvendige for alle brillebærere. De er komfortable og fungerer med alle opskrifter og kan foldes i en lille kasse, en baglomme eller en lille håndtaske efter brug. Dette giver dig frihed til at udføre alle mulige aktiviteter uden at bære briller hele tiden. De innovative folderammer giver dig mulighed for at bære dine briller uden at skulle finde en speciel taske til dem eller afbalancere dem på hovedet.


Hvad er sammenklappelige briller?

Sammenfoldelige briller er lavet af utroligt tynde og lette rammer, hvilket betyder at de kan pakkes i diskrete små kasser. Det betyder, at bærere kan vippe farvel med rammer, der glider af hovedet eller skjortekraven eller knuses i bunden af ​​poserne. I stedet kan deres foldbare briller gemmes pænt væk og forblive beskyttet. Sammenfoldelige briller af god kvalitet er lavet med hårde hængsler, broer og templer til netop dette formål. De fleste kommer også med polstrede sager, så hvis du sætter dig ned med dem i baglommen, behøver du ikke gå i panik. De sammenfoldelige briller vil overleve.


For dem, der har brug for læsebriller:

Det bliver mere almindeligt, at når folk fylder 40, udvikler de symptomer på presbyopi. Lad ikke det tekniske navn skræmme dig. Alt, hvad det betyder, er at øjet bliver mindre fleksibelt med alderen. Øjet kan derfor tydeligt se objekter i det fjerne, men kæmper for at fokusere på tekst på tæt hold. Som et resultat begynder mange mennesker at bære læsebriller.


Problemet med læsebriller er, at selvom du vil være i stand til at se ting, der er tæt på dig, vil landemærkerne i horisonten virke lidt diffuse. Det er her foldbare briller kommer ind. Med de bedste foldebriller kan du læse en menu, et kort, et skilt, uanset hvad det er. Derefter kan du let skubbe rammerne fra næsen, folde dem, lægge dem i lommen og beundre udsigten.


Brillerne forbliver sikre i lommen eller tasken, indtil du har brug for dem næste gang, hvor du hurtigt kan tage dem på igen, når du har brug for dem. Sammenklappelige briller er derfor en vidunderlig løsning, der giver læserbriller mere fleksibilitet.


For dem der ikke kan lide briller:

Der er mange, som måske bare har brug for briller for at se bestemte ting. Såsom tekst tæt på eller kigger langt væk. Der er også mange af disse mennesker, der ikke kan lide at bære briller, og som vil gøre meget for at undgå dem. I dette tilfælde er det muligt at købe varifokale kontaktlinser, der giver dig fleksibilitet til at fokusere på forskellige afstande. Det betyder, at folk kan se tydeligt uden at skulle tilpasse sig brillerammer, som de måske ikke føler sig godt tilpas med. Kontaktlinser kan dog være rigtige, men den bedre løsning er helt sikkert foldbare briller.


Med foldbare briller kan de, der ikke føler sig trygge i brillerne eller ikke kan lide følelsen af ​​at bære dem, hurtigt fjerne brillerne, når de ikke har brug for dem. For eksempel, hvis du går ud på middag og føler dig mere sikker uden briller, men du er nødt til at læse menuen. Så kan du nemt tage dine fantastiske foldebriller ud af lommen eller tasken, tage dem på, vælge hvad du vil spise og derefter skjule dem igen som om intet er sket! Derefter kan du nyde resten af ​​aftenen uden at føle dig selvbevidst om dine briller og uden at have læst menuen forkert.


For fashionisterne derude:

Det er rigtigt, at briller kan være en modeerklæring i sig selv. Der er hundredvis af designermærker, der tilbydes. Men nogle gange kan vi lide at vise vores modefølelse uden vores briller får opmærksomhed. I dette tilfælde er foldbare brillerammer perfekte. Du kan finde designerrammer som Ray-Ban foldebriller, men når du tager dem af, er den virkelige fordel, at foldebrillerne passer godt i din designerdragt eller taske. Når brillerne er gemt væk komfortabelt, kan du afgive en ægte modedeklaration med dit perfekt koordinerede tøj og alligevel holde dine briller ved hånden.


For atleter med briller:

Sammenfoldelige briller bruges oftest af dem, der har brug for dem til at læse. Men behovet for læsebriller kan til enhver tid ramme. I denne situation er mange blevet kendt for at bære en vens briller eller bede nogen om at læse tingene for dem. Du behøver ikke længere bruge dette, når du har et par foldbare briller. Selv når du kører eller cykler, kan du lægge brillerne i lommen. De er så lette, at du ikke behøver at bekymre dig om, at de bremser dig! Hvis du stopper midt i træningen for at kontrollere instruktionerne, kan du tage dine kompakte læsebriller ud med en kasse og læse kortet eller skiltene.


Det er også muligt at finde sammenklappelige solbriller med polariserede linser. Disse er blevet brugt i sportsverdenen af ​​bjergbestigere, der skifter mellem briller, når de passerer ind og ud af skyggefulde pletter på klipperne. Når de har brugt brillerne, kan de med sikkerhed placere de kompakte foldebriller med sagen tilbage i lommen og ikke bekymre sig om at få ridser.


Hvordan fungerer sammenklappelige briller?

Hemmeligheden bag foldebriller ligger i deres miniaturerammehængsler. Der er nogle i templerne og andre ved næsebroen. For at reducere ridser på brillerne foldes disse briller udad i modsætning til alle andre rammer. Bøjlerne sidder derefter behageligt midt i folden for at undgå slid på trykpunkter, hvilket potentielt kan føre til en løsere pasform eller svagere hængsler.


Bedste foldebriller

Det mærke, vi anbefaler, er Persol, som tilfældigvis er det mest kendte mærke til sammenklappelige briller. Den bedste model af Persol folde briller er PO9714, som fås i enten brune Havana eller sorte rammer. Sammenfoldelige brillerammer er lavet af slidstærk plastik, der giver et elegant og moderne look. Rammedesignet er utroligt ikonisk for mærket og er for nylig blevet udviklet til at være endnu tyndere, mindre og lettere for virkelig at optimere foldesystemet. Du kan indsætte alle opskriftsbriller fra vores brede udvalg i rammerne for at sikre både klarhed og synlighed. Du kan også finde en række farvetoner og belægninger på vores hjemmeside, såsom blåt lys, blokerende og ridsefast.


Sammenfoldelige briller med SmartBuyGlasses

Så hvad venter du på? Gennemse vores udvalg nu for at finde de bedste foldebriller til dig. Hos SmartBuyGlasses har vi stolt af at dele vores virtuelle prøveversion af værktøjer, så du kan se dig selv i kassen, inden du forpligter dig til at købe. Vi giver dig stadig 100 dage til at returnere brillerne, hvis du skifter. Du kan også drage fordel af vores 24 måneders garanti og prismatchgaranti.