Forsiden/Briller/Enkantede
Grid banner
Filtrer og sorter

Gamer Briller

49,671
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
  • Enkantede
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
120 kr16040 kr

Gamer Briller

Hvad er gamer briller til computerspil?

Briller du bruger når du spiller computer, gamer briller, er specielt designet til at mindske effekten af det blå lys der kommer fra din skærm. Dette gøres ved at formindske det blå lys der trænger igennem til øjet samt ved at forbedre hvor skarpt ting står på din skærm. Gamer briller til computerspil hjælper med at formindske den belastning dine øjne bliver udsat for når du kigger på en skærm. Det blå lys fra skærmen påvirker dine øjne negativt, som med tiden kan udvikle sig til mere alvorlige problemer.

Briller fra Gunnar er nogle af de bedste på markedet i øjeblikket. De er smarte og af høj kvalitet, designet til at give den bedste beskyttelse mod det blå lys fra din skærm. Brilleglassene er specielt lavet til at filtrere det blå lys fra skærmen, hvilket kan forhindre hovedpine, rygsmerter, sløret syn og belastede øjne. 

 

 

Hjælper gamer briller til computerspil? 

Disse briller har mange fordele. De mindsker den belastning vores øjne er udsat for, når vi kigger på vores skærm. Med disse briller kan du se farverne på skærmen skarpt, og antirefleks belægningen gør at du ser alt meget mere klart. Disse briller passer til alle dem der elsker at spille computer mange timer dagligt eller som deltager i forskellige konkurrencer. Bliver du udsat for det blå lys fra din skærm i mange timer dagligt kan dette give dig store problemer med dine øjne i fremtiden. Med gamer briller der beskytter dig mod det blå lys behøver du ikke bekymre dig mere. 

 

 

Hvor kan du købe gamer briller til computerspil?

Du kan købe gamer briller til computerspil online her i Danmark hos SmartBuyGlasses. Vi er førende online butik indenfor briller i over 20 lande, med mere end 1.3 millioner tilfredse kunder. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af de bedste gamer briller til computerspil til billige priser. Vi er både hurtige og effektive. Vi har også mange andre slags briller, såsom solbriller.

Vores gamer briller der beskytter dig mod blåt lys fra Gunnar kommer i mange forskellige slags design, brilleglas og farver. Du kan bruge filteret på vores hjemmeside til at søge efter forskellige mærker, farvede brilleglas, stel og priser. Når du har fundet hvad du leder efter lægger du dem bare i kurven, indtaster din information, og så er du klar til at betale. Din bestilling vil blive leveret direkte til din hoveddør på ingen tid!

Køb dine drømmebriller fra vores kollektion af briller til mænd, solbriller til kvinder og briller til børn. Vi har også forskellige slags briller, lige fra briller med styrke til briller der beskytter dig mod det blå lys fra din skærm og polariserede solbriller.

Vi har også en guide til ansigtsformer og vores virtuelle prøverum, så du kan være sikker på at du vælger det rigtige par briller. Vi har briller og solbriller fra mærkevarer såsom Gucci, Versace, Ray-Ban og Dior