Grid banner
Filtrer og sorter

Clip-On Briller

427
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
1-59 af 427 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm67 mm
Pris
188 kr5824 kr

Clip-On Briller

Clip-on briller er de mest alsidige briller, du kan få fingrene i. Disse multifunktionelle clip-on briller giver dig mulighed for at beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler, når du vil! Du kan forvandle dine daglige briller med styrke til clip-on solbriller med et enkelt klip. Og med glas med styrke af høj kvalitet kan du aldrig gå galt i byen med disse stel.

 

Hvis du er på udkig efter den bedste værdi, skal du tjekke SmartBuy Collection's udvalg af clip-on briller. De tilbyder briller med styrke med fire forskellige clip-on stel, så du er klar til enhver lejlighed. Clip-on briller er et lettere alternativ til solbriller med styrke og giver dig det bedste fra begge verdener. For et sofistikeret look har Emporio Armani et stort udvalg af briller med clip-on stel. Uanset om du er på udkig efter rektangulære eller ovale briller, vil du altid kunne finde et par, der passer til dig.  

 

Hvordan fungerer clip-on briller?

Clip-on briller fås i alle former og størrelser og tilbyder en række forskellige tonede glas at vælge imellem. I stedet for et enkelt stel leveres clip-on briller med styrke sammen med dine sædvanlige briller, som du kan bære hver dag fra hjemmet til kontoret. Hos SmartBuyGlasses tilbyder vi pålidelige og robuste clip-on briller, der holder længe. Clip-on glassene fastgøres blot til dine briller ved hjælp af magneter eller fysiske clips. Med et enkelt klik er dine clip-on brilleglas til briller klar til brug. 

 

Er clip-on briller gode?

Clip-on briller er altid et godt valg, når du leder efter stel, der kan tage dig med overalt. Med disse sjove og alsidige briller er du klar til at arbejde og slappe af på stranden med et enkelt par briller. Med ny teknologi giver clip-on briller dig ikke længere et klodset udseende, men et slankt look, der passer til alle. 

 

Uanset om du handler til dig selv eller leder efter et par clip-on briller til børn, har SmartBuyGlasses dig dækket ind!