Forsiden/Briller/Firkantet
Grid banner
Filtrer og sorter

Firkantede briller

18,374
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
64 kr16040 kr

Firkantede briller

Hos SmartBuyGlasses tilbyder vi et omfattende udvalg af firkantede briller til at opfylde alles behov og designpræferencer. Vores udvalg omfatter mange farver og designs, der spænder fra subtile former med et mere underspillet look til dristige former, der virkelig fremhæver det kantede design af denne klassiske stelform.

 

På trods af deres langvarige tilstedeværelse i brilleverdenen har briller og solbriller med firkantede stel konsekvent været et af de mest eftertragtede looks. Uanset de seneste brilletrends kan du altid stole på et par briller med firkantet stel til at holde dig skarp.

 

Passer firkantede briller til runde ansigter?

Ligesom rektangulære stel afbalancerer firkantede briller det overordnede udseende af dit ansigt ved at tilføje mere definerede linjer til de bløde træk, der er forbundet med runde ansigter. Briller med kvadratisk stel er også rost for deres evne til at få runde ansigter til at virke tyndere og længere. Hvis du er usikker på, om firkantede briller er det rette look for dig, skal du blot prøve vores smarte virtuelle prøveværktøj

 

Har du brug for hjælp til at bestemme din ansigtsform for at indsnævre din brille søgning? Tag et kig på vores guide til ansigtsformer for at lære alt, hvad du har brug for at vide og komme i gang.

 

Hvad er det mest populære brillestel?

Efterhånden som designs udvikler sig med tiden, gør folks præferencer det også. Med det enorme udvalg af brillestelsmuligheder derude er det ikke overraskende, at de mest populære brilleformater konstant ændrer sig. Briller med firkantet stel er dog en stil, der aldrig vil gå af mode og er ideelle til alle, der er trætte af at jagte de nyeste trends. De passer ubesværet ind i et afslappet look eller kan nemt pyntes op med et mere luksuriøst, elegant outfit. Du kan endda vælge firkantede briller med klart stel, som kombinerer den klassiske stil med et moderigtigt, moderne flair.