Filtrer og sorter

Pilot Briller

2,062
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
127 kr8547 kr

Pilot Briller

SmartBuyGlasses tilbyder et udvalg af pilotbriller i forskellige farver og mønstre. Hos os kan du opdage endeløse high-end designerbrands med 100% autenticitet. Fra Tom Ford til Cazal, Versace til Givenchy - vi har masser af designermærker, som du kan begynde at udforske hjemmefra. Lad os dykke ned i det og begynde at lære mere om pilotbriller.

 

 

 

Hvad er pilotbriller?

Pilotbriller blev skabt til jagerpiloter i den amerikanske hær i 1930'erne, og de er stadig i rampelyset og en fast bestanddel af briller og solbriller med styrke. Dette ikoniske stel har store, dråbeformede glas, der er designet til at blokere så meget lys som muligt, og har typisk en dobbelt bro, der oprindeligt var designet til at forhindre sved i at løbe ind i pilotens øje. Så pilotbriller er ideelle, hvis du har tendens til at blive overophedet!

 

 

 

Pilotbriller med styrke

Pilotbriller med styrke kan købes online hos SmartBuyGlasses. Når du har valgt et par via siden med pilotbriller, skal du indsætte dine styrkeoplysninger og vælge dit foretrukne glas. Vi anbefaler Arise HD Clarity-glassene, da de giver god værdi for pengene, materialer i topkvalitet og suveræn holdbarhed med dine pilotbriller med styrke. Hvis du er i tvivl om, hvilket glas dine øjne har brug for, kan du læse vores guide eller bestille en synstest hos din lokale optiker for at finde din nuværende styrke.

 

Hvor kan man købe pilotbriller?

Der er masser af pilotbriller i butikkerne og mange valgmuligheder på nettet, hvilket kan føles overvældende. Men husk på, at nogle onlinebutikker sælger falske pilotbriller eller pilotbriller af lav kvalitet. Vores ægthedsgaranti sikrer, at vores pilotbriller er originale og af topkvalitet, og der er 2 års returret på hvert par. Tjek vores udvalg af pilotstel, filtrer dine præferencer, og find dit perfekte par pilotbriller i dag. Begynd at shoppe med SmartBuyGlasses, og find et pilotstel, der passer til dig.