Grid banner
Filtrer og sorter

Cat-eye briller

7,696
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
41 mm61 mm
Pris
114 kr6451 kr

Cat-eye briller

Der er måske gået årtier, men cat-eye briller vil fortsat bestå. Det første par cat-eye briller stammer helt tilbage fra 1930'erne. Det var dengang, at Altina Schinasi tog det på sig selv at opgradere brillen med stilfulde og ekstravagante stel. 

 

Inspireret af de bemærkelsesværdige masker, der blev båret i Venedig, skabte Schinasi et nyt steldesign, som er yderst populært den dag i dag. 

 

I 1940'erne var cat-eye brillerne kendt som Harlekin-brillerne og havde karakteristiske tykke stel og rektangulære glas. Brillernes hjørne var kendetegnet ved guldudsmykninger. Op gennem 50'erne voksede cat-eye briller i popularitet og var på kendte personers og almindelige menneskers ansigter. Det var i disse år, at efterspørgslen efter cat-eye briller med styrke steg eksponentielt. 

 

Det var først i 60'erne, takket være Audrey Hepburns ikoniske rolle, at cat-eye solbriller steg voldsomt. Briller, der bare skreg sofistikering, elegance og stil med oversized solbriller i cat-eye-form, som alle ville have fingrene i. 

 

Det viser bare, at cat-eye briller bare blev større, mere modige og "slemmere". Og med SmartBuyGlasses' udvalg af briller og solbriller med styrke vil du have lyst til at prøve dem alle sammen. 

 

Hvornår var cat-eye briller populære?

Cat-eye briller var populære i fortiden, i nutiden og vil helt sikkert være det i fremtiden. Siden det vintage stel kom på markedet, har de altid været opdateret med de aktuelle trends. 

 

Det var nok i 50'erne, at cat-eye briller var enormt trendy og passede til det nye look for kvinder. Selv luksusbrille ikoner som Dior hoppede med på bølgen og producerede stilfulde cat-eye stel. 

 

60'erne boostede bare stellets tiltrækningskraft endnu mere som solbriller, som mange kvinder, fra forskellige baggrunde, forelskede sig i. Det var en ny stil, der gav genlyd til en sexet, elegant og fri kvinde. 

 

Hvilken ansigtsform ser cat-eye briller godt ud på?

Cat-eye stellet er blevet genbesøgt gennem årene, og mange har skabt forskellige designs, der indlejrer retro-stilen. 

 

For at finde den rigtige cat-eye silhuet til dig, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket ansigt du har. Start med at stille dig foran spejlet med en sæbe eller læbestift, og lav en kontur af dit ansigt. Du vil se, hvilket billede der ligner den omrids, du har tegnet: rundt, ovalt, firkantet eller endda hjerteformet. Du kan altid henvise til vores guide til ansigtsformer som reference.

 

Da det klassiske cat-eye-stel har kantede linjer, passer retro-stilen godt til runde eller ovale ansigter. Med et ovalt ansigt kan du stort set style ethvert steldesign, og med cat-eye solbriller eller briller vil du se bedst ud med et lidt større par - undgå oversized stel. Du kan finde dit næste par cat-eye briller med styrke hos Gucci

 

Et rundt ansigt vil også få kontrast fra kantede cat-eye stel, hvilket skaber en balance mellem ansigtstræk og briller. Med runde briller kan du risikere, at dine træk ser endnu mere runde ud - så hvorfor ikke tilføje nogle kanter. Vores Value Collection tilbyder en række forskellige stel, som du kan finde i alle former og størrelser, herunder iøjnefaldende og sjove cat-eye-rammer!

 

Selv om cat-eye-stel passer bedst til ovale eller runde ansigter, kan dette særlige steldesign også findes i en mere rund form. Dette er gode nyheder for dem, der har mere kantede ansigtstræk, som f.eks. firkantede ansigter. 

 

Med et firkantet ansigt skal du gå i den modsatte retning som ovale eller runde ansigter. Vælg cat-eye-ste med en blødere og rundere kant - gå væk fra det kasseagtige look. Bevar et smart og elegant look ved at kombinere vintage-stel med klassiske sorte eller skildpaddefarver. 

 

Der er så mange cat-eye briller, som du kan gennemse til mænd, kvinder og børn, der ikke kun giver et par flotte briller, men også fin øjenbeskyttelse. 

 

Hvorfor ikke prøve vintage cat-eye briller med vores zFORT® Blue light blocking - dit kontorlook vil aldrig blive det samme.  

 

Hvordan styler man cat-eye briller?

Retro cat-eye brillerne er et tidløst stel, der har overtaget mange brilletendenser. Elsker du populære briller med klare stel, der passer godt til mange hudfarver og outfits? 

 

Hvorfor så ikke kombinere den klare brille-trend med et stel i retro-stil? Du vil helt sikkert besvime over et par klare cat-eye briller! Et par til at rocke som brille eller solbriller og fantastisk til mange lejligheder. Det er et enkelt, men moderigtigt look, som du kan rocke hver sæson. 

 

Takket være de alsidige steldesigns derude kan du finde et par cat-eye briller til at genopleve et nostalgisk look fra 1940'erne eller modernisere din stil med en ny version af det klassiske stel. 

 

Så hvis du ønsker at se godt ud med et par cat-eye solbriller eller briller, så får du her et par tips: 

 

• Vælg den rigtige form cat-eye briller til dit ansigt. Cat-eye briller kan få dig til at skille dig ud med kraftige linjer og markante farver, de kantede træk skaber en fantastisk kontrast til rundere ansigter. Hvorfor ikke prøve ikoniske designer cat-eye stel med elegante men dristige Prada cat-eye briller?

 

• I modsætning til briller med klart stel vil cat-eye briller få dig og dit look til at trives med prangende eller nedtonet makeup. Du kan have det sjovt med at rocke et lavt outfit med minimal makeup eller slå til med fed rød læbestift kombineret med vintage retro cat-eye stel.

 

• Vælg den rigtige farve og det rigtige stelmateriale. Leder du efter et let stel, som du kan bruge som tilbehør til et formelt look, samtidig med at du bevarer vintage-fornemmelsen? Hvorfor ikke prøve metalbriller i en cat-eye-form. Hvis du i stedet ønsker at pifte det op med sjove og skinnende farver, kan du prøve glitterbriller 

 

• Spekulerer du på, hvordan du kan prøve cat-eye briller med dit look uden at skulle forlade dit soveværelsesspejl så længe, som du har lyst til? Tag den røde læbestift på, og prøv virtuelt alle de solbriller og briller, du ønsker, med vores Virtual Try-On-værktøj!