Forsiden/Briller/Fuld stel
Grid banner
Filtrer og sorter

Full Rim Briller

46,203
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
64 kr16040 kr

Full Rim Briller

Full rim briller er en af de mest populære steltyper gennem tiderne og er en komplet klassiker blandt brilletrends. Brillestel med full rim er det ideelle valg til at fremhæve dine fantastiske øjne! Et fyldigt udseende tiltrækker mest opmærksomhed.

 

Hvad betyder brillestel med full rim

Full rim briller har et stel af metal, plastik eller polycarbonat, der helt omslutter glassene. De har en stil med fuld krop, der tiltrækker opmærksomhed og har en tendens til at være slående og fed. Det tykke stel giver din personlighed mere karakter og kant og får dig til at fremstå mere seriøs.

 

Full rim briller findes i mange forskellige former og størrelser, lige fra slanke metalstel til tykke acetatstel.

 

Full rim briller vs. halv rim

Det mest vitale tilbehør er briller. De giver et første indtryk, før du overhovedet siger noget. Selv om det kan forbedre dit udseende at vælge briller med styrke, der passer til din ansigtsform, vil det steldesign, du bærer, påvirke, hvordan andre ser dig.

 

Når man leder efter briller, er en af de mest almindelige bekymringer, om man skal have ull rim briller eller halv rim. Hvis du er usikker på, hvad du skal vælge, kan du læse videre for at træffe en informeret beslutning.

 

Briller med full rim er en anelse tungere end halv rim briller eller randløse briller, hvilket er et af de områder, hvor de falder til kort. Vægten af dit stel med full rim vil dog ikke være et problem, hvis de er lavet af titanium.

 

På den anden side har halv rim briller et fedt øverste stel med blottede glas forneden, ligesom den berømte browline-stelform. Halv rimmen har det raffinerede udseende som full rim, men er ideel i afslappede omgivelser. Folk betragter dem som et fleksibelt tilbehør, der passer til enhver situation.

 

Nu hvor du ved mere om begge stilarter, kan du træffe din beslutning og shoppe med tillid!