Forsiden/Kontaktlinser/Farvede kontaktlinser
Grid banner
Filtrer og sorter

Farvede Kontaktlinser

4
  • Daglig
  • Toriske
Filtrer og sorter
  • Farvede kontaktlinser
Sorter efter
Frekvens
Glastype
Mærke
Alle mærker
Producent

Farvede Kontaktlinser

 Hvis du har lyst til at ændre din øjenfarve, har du mulighed for at købe billige farvede kontaktlinser, hvilket gør det muligt at ændre din øjenfarve sikkert og uden risici så du kan få et nyt, frisk look. Du kan blandt andet vælge Freshlook One Day som er endagslinser og som kommer i farverne, grå, blå, grøn eller nøddebrun. Du kan også vælge Freshlook Colorblends der har en unik 3-i-1 teknologi der blander tre farver sammen til en for at give et underspillet, naturligt look. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, og du kan få kontaktlinserne med og uden styrke. 

Farvede kontaktlinser med forstærkede farvetoner er perfekte til dem der har lyse øjne, da de understreger kanten af iris, og giver en dybde til den naturlige øjenfarve uden at ændre den. Men hvis du har lyst til at eksperimentere med en anden øjenfarve, men stadig gerne vil have et naturligt look kan du prøve grå eller grønne kontaktlinser hvis du har blå øjne.

Har du en mørkere øjenfarve og har lyst til at ændre den bliver du nødt til at bruge kontaktlinser der ikke er gennemsigtige for at dække øjenfarven helt. For et naturligt look kan du prøve lys honningbrun eller nøddebrun. Men hvis du gerne vil have en større forandring kan du prøve blå, grøn eller violet.