Forsiden/Briller/Gennemsigtig
Grid banner
Filtrer og sorter

Gennemsigtig Briller

8,496
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
  • Gennemsigtig
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
111 kr9450 kr

Gennemsigtig Briller

Klassisk og alligevel moderne, gennemsigtig og alligevel fed - briller med klart stel er et cool og trendy briller alternativ, som du kan tilføje til din brillegarderobe. De klare briller er nemme at style efter dine personlige præferencer og er det perfekte unisex-stel, og trenden med klare briller er en smart og diskret måde at gøre et modeudtryk på, hurtigt. Klare brillestel er et ideelt tilbehør til at blødgøre og komplimentere enhver ansigtsform, hvilket er grunden til, at de bliver stadig mere populære blandt mode tilhængere! Læs videre for at finde ud af mere om gennemsigtige briller.

 

Er klare brillestel på mode?

I løbet af de sidste par år har modedesignere eksperimenteret med klare farver i accessories og har skabt hælsko i plexiglas og gennemsigtige håndtasker, der moderniserer hverdagslooket. Briller har fulgt trop, og klare brillestel er blevet et stærkt modetilbehør, der giver et legende twist. 

 

Gennemsigtige briller er et skridt videre end traditionelle brillestel og giver en minimalistisk og stilfuld tilgang til at skabe et statement, og vi elsker det lige så meget som berømthederne! En af grundene til, at de er så populære, er, at de er så nemme at have på, er gode til både mænd og kvinder og tilføjer noget sjovt til dit outfit. Mange modeinfluencere bærer klare brillestel uden synskorrektion, så selv hvis du ikke er brillebærer, er trenden med klare briller noget for dig! I professionelle sammenhænge giver gennemsigtige briller et seriøst indtryk, mens den klare brille-trend kombineret med et fantastisk lørdag aften-outfit er en nem måde at imponere på. 

 

Vil gennemsigtige briller passe til mig?

Hvis du spekulerer på, om briller med klare stel vil passe til dig, er du heldig! Klare brillestel er en ekstremt alsidig tilgang til modebriller, da deres gennemsigtige natur gør det muligt for dem at tilpasse sig enhver hudfarve. Derved udgør de en ekstremt bærbar trend og et fantastisk valg for både mænd og kvinder, da de passer til næsten enhver hudfarve, hårfarve eller alder.

 

Klare brillestel har den ekstra fordel, at de ikke ser for dominerende ud i ansigtet eller distraherer fra dine naturlige træk. Mens mindre briller med klare stel skaber et tilbageholdende og underspillet look, giver større gennemsigtige briller dig mulighed for at gøre et statement uden at skjule dit ansigt. Den gennemsigtige karakter af briller med klare stel fremhæver bærerens kindben, fremhæver øjet og komplimenterer ansigtsformen - uden at virke for distraherende. Hvis du ikke er sikker på din ansigtsform, kan du se vores nyttige guide her. Du kan endda bruge vores virtuelle prøveværktøj, der vil anbefale stel designs i overensstemmelse med din ansigtsform, og når du ser et par klare briller i det virtuelle brilleudvalg, som du kan lide udseendet af, kan du trykke på selfievisningsknappen for at generere et 3D-billede af dig med brillerne på.

 

Sådan ser du godt ud med klare briller

Det kan virke svært at style klare brillestel, og derfor er vi her for at hjælpe dig med at følge med i den klare brille-trend. Her er vores bedste tips til at se godt ud og føle sig endnu bedre tilpas i klare brillestell:

 

1. Brug dem til lysere tøj: Mørkt tøj fjerner opmærksomheden fra dine klare brillestel, så vælg mere neutrale toner for at få fokus op til dit ansigt og videre til dine gennemsigtige briller. Brillestellets vinkler bliver mere synlige, når de matches med lysere farver. 

2. Vælg et oversized stel: Større klare brillestel gør det lettere at se dine klare briller på afstand og skaber et mere dramatisk stil statement. Selv om de er overdimensionerede, vil de ikke overvælde dit ansigt på samme måde som mørkere stel kan gøre det. 

3. Brug neutral makeup: Påfør din makeup let og vælg blødere toner til dine øjne og læber. Tungere makeup passer ikke godt sammen med briller med klare stel, da mørkere makeup kan overdøve den effekt, der skabes af trenden med klare briller

 

Sådan rengør du klare brillestel

Klare brillestel kan nemt blive beskidte, da vores brillestel udsættes for forurening, makeup og dagligdagens snavs i ansigtet. Det er virkelig vigtigt at vide, hvordan man rengør gennemsigtige briller, da snavset fremstår endnu tydeligere på briller med klare stel. Se de vigtigste trin nedenfor for at få dig og dine brillestel til at se endnu bedre ud!

 

Trin 1: Sørg for, at dine hænder er rene!

Det lyder som en simpel start, men det er virkelig vigtigt, at vi har tjekket dette første trin af, for at resten kan være effektivt.

 

Trin 2: Lad lunkent vand løbe, og hold dine briller under strømmen i et par øjeblikke

Dette trin hjælper med at fjerne snavs eller støv, der sidder fast på dine gennemsigtige briller. Sørg for at bruge begge hænder, når du renser dine briller, så de ikke falder ned og fører til ødelagte glas. Husk aldrig at bruge varmt vand, da dette kan beskadige eventuelle belægninger på dine glas.

 

Trin 3: Tilsæt en lille mængde rengøringsmiddel til glassene

Du skal kun bruge en ærte størrelse mængde, undgå skrappe rengøringsvæsker som f.eks. dem, der indeholder alkohol. Tjek med vores onlineoptiker for et brille rengøringsmiddel, som du kan købe online eller i en lokal butik på gaden. 

 

Trin 4: Arbejd rengøringsmidlet ind i stel og glas

Arbejd opløsningen ind i dit klare brillestel og dine klare brilleglas, og glem ikke næsepuderne også! Disse dele er mere modtagelige for at blive beskidte, så vær særlig opmærksom på dem. Hvis du finder ud af, at snavset ikke flytter sig, kan du prøve at bruge en blød tandbørste til at bryde partiklerne op. 

 

Trin 5: Skyl og tør!

Brug lunkent vand til at fjerne alt brilleglasrens fra dine briller med klart stel. Når du er sikker på, at alt skummet er væk, skal du bruge en ren mikrofiberklud til at tørre dine stel og glas. 

 

Hvis du er nysgerrig på den seneste trend inden for klare briller, kan du kigge vores kollektion af klare brillestel igennem. Dine briller med klare stel er næsten usynlige på lang afstand og kan være helt gennemsigtige eller have et farvestykke for at tilføje lidt sjov.