Forsiden/Briller/Uden stel
Grid banner
Filtrer og sorter

Rimless Briller

617
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
1-59 af 617 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Orange
Roseguld
Rød
Sort
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
139 kr44174 kr

Rimless Briller

Rimless briller giver et tidløst, minimalistisk design, der ikke overdøver dit ansigt med indviklede designs eller dristige funktioner og steldesigns. Hver type brilledesign har sin plads og passer til forskellige mennesker, så selv om du ikke ønsker de farverige, store eller markante stel, kan du vælge det professionelle, seriøse look med rimless briller med styrke.

 

Er rimless briller cool?

Rimless briller med styrke er stilfulde og elegante og har fortsat med at vinde popularitet over hele verden. Denne brillestil giver et rent look, men giver også et befriende letvægtsdesign, hvilket fører til større komfort. Især for dem, der bærer deres briller hele dagen. De har en tendens til at anvende de letteste moderne materialer, såsom titanium, til at tilpasse hele designet. 

 

Intet siger cool som selvtillid. Rimless briller menes at få folk til at virke mere selvsikre på grund af det faktum, at de henleder opmærksomheden på dine øjne snarere end selve brillestellet. Af samme grund mener nogle mennesker, at rimless briller får folk til at virke mere troværdige. 

 

Hvordan rengør man rimless briller?

Naturligvis vil folk gerne sørge for at holde deres rimless briller rene og undgå, at de bliver beskidte. Når alt kommer til alt, er en del af det attraktive ved at få rimless briller med styrke at have et rent udseende, der ikke afbrydes af pletter og mærker på glassene. 

 

Det nemmeste for at holde glassene fri for snavs er at bruge en mikrofiberklud, der ikke risikerer at ridse. Du bør heller aldrig hvile dine briller med glassene først, og hvis det er muligt, bør du opbevare dem i et troværdigt etui, når du ikke bruger dem. Hvis der er grus på glasset, som vil beskadige overfladen og give dig ridsede briller, skal du vaske dem under koldt vand, før du tørrer dem af. 

 

Hvem ser godt ud i rimless briller?

Takket være det minimalistiske element i rimless briller er de en af de mest alsidige brillestilarter derude. I stedet for at kollidere med dine træk eller dit tøj, har de en tendens til at passe ind og forvandle sig for at matche enhver stil eller ethvert tøj. Du kan se hele vores udvalg af rimless briller på dit ansigt med det geniale virtuelle prøveværktøj.