• GRATIS LEVERING
  • - Hurtig indlandsk og international levering*
  • - Sikker leveringsservice med ordresporing fra ledende leveringsfirmaer
  • - GRATIS LEVERING af solbriller og briller for ordrer over 460 kr
  • Mere Information >
 • 100 DAGES RETURRET
  • - Nem, ubesværet returnering inden for 100 dage
  • - 2 års garanti på ALLE solbriller og briller
  • - 2 år garanti på ALLE produkter købt med styrke
  • - 3 Måneders Garanti på ALLE kontaktlinser
  • Mere Information >
 • PRISGARANTI
 • GRATIS GLAS
  • Vi tilbyder gratis på alle briller med recept. Vi giver mulighed for at opgradere og tilføje funktioner under kassen. Vi gjør shopping online for dine briller enkel, effektiv og sikker.

analyticsTags

Loading...

Tilbud

Mærke

 • Oakley

Material infattninger

Størrelse

Linsens bredde

Pris

Oakley® Briller

(338)

Sorter efter:

1-59 af 338 produkter

Oakley® Briller

Oakley briller

 

Oakley briller er fremstillet af solide, holdbare materialer og udstyret med glas af høj kvalitet, med dine ønskede belægninger og recept. Oakley briller er klar til hvad som helst. Opdag holdbare Oakley stel til både mænd og kvinder, i en række af styles. Disse briller handler om performance og stil. De er berømte for deres Oakley solbriller, men Oakley tilbyder også briller til alle recepter, og opfylder dit daglige brillebehov.

Det begyndte som et lille projekt i James Jennards garage i 1975, men Oakley briller er nu blevet et globalt fænomen inden for performance- og livsstilsbriller. Styrkebrillerne er skabt til at modstå ekstreme forhold, og er blevet udsat for omfattende testning i forskellige miljøer. Oakley modtager også feedback fra sportsfolk, hvilket udgør baggrunden for udviklingen af deres produkter.

Denne strikse proces sikrer tip-top performance, som tilpasser sig dine daglige anstrengelser. Brandet fremhæver også deres Oakley standardudgave, som står for briller til USA’s militær og politi.

De mest populære Oakley briller

Med et brilleudvalg som indeholder høj-performance teknologi og design, så er der et par stile fra vores udvalg af Oakley briller som skiller sig ud.

 

Oakley Crosslink

Oakley crosslink briller er et klassisk eksempel på Oakleys kendetegnende stil, at blande performance og stil. Hvad enten du udforsker den store natur, skal ud på en lang køretur, eller bare går en tur, så er Crosslink brillerne skabt til dine behov. Tjek disse supersælgende Crosslink stel: Oakley OX8080 CROSSLINK ZERO Asian Fit 808004 og Oakley OX8080 CROSSLINK ZERO Asian Fit 808003.

 

Oakley Airdrop

Hvis du leder efter et trendy og klassisk look, sår er Airdrop briller det rigtige valg. De er bygget med med Oakleys Lightweight O Matter™ stelmateriale, hvilket gør Airdrop, og Oakley Jawbreaker briller, let af vægt men holdbare. Tjek vores topsælgende Airdrop stel - Oakley OX8046 AIRDROP 804601

Oakley Holbrook RX

Holbrook er et tidløst, klassisk design, blandet med moderne Oakley teknologi. Inspireret at biografernes helte fra 1940érne, 50érne og 60érne, er dette design indbegrebet af ånden i udforskning og eventyr. Det ikoniske, amerikanske steldesign bliver forstærket af metalnitter og Oakley-ikonerne, perfekt for dem der ønsker lige dele performance og stil. Tjek disse storsælgende Holbrook stel - Oakley OX8156 HOLBROOK RX 815601 og Oakley OX8156 HOLBROOK RX 815603

Vi har et stort udvalg af Oakley briller på lager, inklusiv Oakley sikkerhedsbriller, Oakley receptbriller, Oakley cykelbriller og Oakley skibriller. Køb dine favoritbriller online hos SmartBuyGlasses, hvor vi tilbyder prismatch garanti, 2-års garanti på varen, og GRATIS forsendelse.

 

Glasmaterialer

 

Når du vælger glas til dine briller er det godt at vide, hvilket glasmateriale der passer bedst til din livsstil og, allervigtigst, dit syn.

Der er en række forskellige gode glasmaterialer til rådighed for brillebærere.

I de senere år, har fremskridt i teknologien resulteret i gennembrud, som nu muliggør at folk kan nyde glas der kombinerer alle de bedste egenskaber – UV-beskyttelse, stødresistens, fremragende optik og de letteste materialer.

Se herunder de forskellige glasmaterialer der er på markedet, sammen med fordele og ulemper ved dem hver.

 

Valgmuligheder

1: Høj-indeks plastik: det tyndeste og letteste glasmateriale der er tilgængeligt. De kan stærkt anbefales, hvis du har briller med kraftig styrke for nærsynethed, langsynethed, eller astigmatisme (bygningsfejl).

2: Polykarbonat. Glasmateriale i letvægt er ekstremt stødresistent, og giver også UV-beskyttelse. Et velegnet valg, både som børnebriller og sikkerhedsbriller.

3: Trivex: Lige som polycarbonatglas er Trivex tyndt, letvægt og meget mere stødresistent en almindeligt plastik eller glas. Men de giver et klarere syn og har en højere Abbe værdi end polykarbonat.

4: C-39 plastik: Dette materiale vejer halvt så meget som glas, og giver stadig en strålende optik og synskorrigering. Men de er generelt tykkere end de andre plastikglas.

5: Kronglas: Linser af glas vil altid give den bedste optiske oplevelse, da glas bryder lyset meget mere effektivt end plastik. Men de er tungere og tykkere end deres modsvar af plastik.

 

Indeks for brydning

Brydningsindekset for materialet i brillelinser er et tal der måler hvor godt materialet bryder og bøjer lyset, hvilket afhænger af hvor hurtigt passerer gennem materialet.

Grundlæggende, jo højere brydningsindekset er for linsematerialet, jo langsommere passere lyset gennem det, hvilket resulterer i en højere brydning af lysstråler.

Så jo højere brydningsindekset er for linsematerialet, jo mindre linsemateriale er påkrævet for at bøje lyset til samme grad, som med et linsemateriale med et lavere brydningsindeks.

Så i en brillerecept, vil en linse lavet af et materiale med et højt brydningsindeks kort sagt være tyndere end en linse lavet af et materiale med et lavere brydningsindeks.

Linser med et højt indekstal vil derudover ofte være dyrere, fordi de er af en højere kvalitet end linser med at lavt indekstal.

 

Abbe værdi

Abbe værdien af et materiale er en måde at måle, hvor bredt linsen spreder forskellige bølgelængder af lys, når lyset passerer igennem det. Linsematerialer med en lav Abbe værdi har en høj spredning, hvilket kan føre til mærkbare, kromatiske forstyrrelser (aberrationer), hvilken er en optisk fejl der viser sig som farvede lysringe omkring genstande, især lyskilder om natten.

Abbe værdien af linsemateriale der er tilgængeligt i dag, kan variere fra et højt 59 (kronglas) til et lavt 30 (polykarbonat). Jo lavere Abbe værdi, jo mere tilbøjeligt er materialet til at lave kromatiske forstyrrelser.

Find ud af mere med vores guide, og køb dig selv et par blue light briller, eller andre af vores billige briller i dag!

Enkeltstyrkeglas

Enkeltstyrkeglas bruges til visse aktiviteter såsom læsning og kørsel, når du har brug for forbedre dit syn på den korte eller lange afstand.

Det er utroligt vigtigt, at dit syn er klart, især når du kører. Hvis du begynder at føle at din syn bliver sløret, så er det måske tiden at overveje enkeltstyrkeglas eller kontaktlinser.

Tal med en specialist, og få en officiel diagnose.

Hos SmartBuyGlasses er alle vores designerbriller tilgængelige med enkeltstyrkeglas. Du kan se dem alle her.

 


Log ind med din email

Remember me

Glemt dit kodeord?
OR
Sign in with Facebook

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tak,

Så er det klaret!
Besøg Medlemssiden

Din Facebook-email er allerede i systemet

Indtast dine SmartBuyGlasses kontodetaljer nedenfor for at linke dine kontoer

Du har allerede en SmartBuyGlasses konto, log venligst ind

Sign In

Remember me

Glemt dit kodeord?
OR
Sign in with Facebook

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIL FINDER

Få peronlige forslag til solbriller og briller gennem vores Stil Finder, og find det perfekte par til dig.

Er du…

Kvinde

Mand

Næste » « Tilbage