Grid banner
Filtrer og sorter

Luksusbriller

2,712
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Exclusive Brands
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
744 kr44174 kr

Luksusbriller

Hvis du investerer i dit image og forkæler dig selv, mens du shopper, er vores udvalg af luksusbriller perfekt. Luksusbriller er ikke bare almindelige briller med styrke, de er kunstværker, som du får lov til at bære hver dag. 

 

Hos SmartBuyGlasses tilbyder vi nogle af de mest high-end brillemærker. For et klassisk og moderne hiphop-inspireret look skal du anskaffe dig et par briller fra Cazal. Disse dyre briller vil bringe en wow-faktor til ethvert outfit. 

 

Hvis du leder efter et par dyre briller, der er nedtonede, men alligevel sofistikerede, er Yohji Yamamoto det perfekte mærke for dig. Deres udvalg af briller er slanke og stilfulde og fås i forskellige former som pilot- eller cat-eye-briller, der passer til alle. 

 

Hvad er det bedste brillemærke?

Det er svært at afgøre, hvilket luksusbrillemærke der er det bedste. I sidste ende kommer det til at handle om dig og dine præferencer! Hvert modehus bringer en historie og en følelse af stil gennem deres håndværk og design.

 

Når du køber et par luksusbriller, er det vigtigt at gøre din research. Det er altid vigtigt at sørge for, at du vælger det rigtige stel til din ansigtsform. Før du foretager dit køb, kan du bruge vores Virtual Try-On-værktøj og se, hvordan et par luksusbriller vil se ud på dig! 

 

Hvilke briller bærer berømtheder?

Det er ingen overraskelse, at berømtheder elsker luksusbriller, så vi har gjort det nemt for dig at få fingrene i et par også! For kendisbriller, tag et kig på Thierry Lasry. Inspireret af den parisiske stil i 80'erne vil du føle dig ultrachic i et par luksusbriller med styrke. Sørg for at holde dig opdateret med alle de nyeste brillemærker på vores blog.  

 

Hvad er den mest populære brillestil?

Brilletrends ændrer sig konstant, men det er bedst at holde sig til klassiske former, der komplimenterer dit ansigt. Det, der måske ser godt ud på en anden, passer måske ikke til dig. Så det er vigtigt at vælge dine luksusbriller ud fra det, du elsker mest! 


Hvad venter du på? Køb dit næste par dyre briller nemt og bekvemt online hos SmartBuyGlasses.