Forsiden/Briller/Halvt stel
Grid banner
Filtrer og sorter

Half-Rim Briller

2,073
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
121 kr9262 kr

Half-Rim Briller

Hos SmartBuyGlasses finder du half-rim briller til damer og half-rim briller til mænd til overkommelige priser og fra de mest prestigefyldte designerbrands. Køb dine nye half-rim briller med sikkerhed for vores bedste prisgaranti, og brug vores geniale Virtual Try-On-værktøj til at prøve utallige par hjemmefra!

 

Hvad er half-rim briller?

Half-rim briller er klassiske og elegante, og de vil aldrig gå af mode. De er ideelle, hvis du ønsker noget slankere end voluminøse stel, men ikke ønsker at gå så minimalistisk som rimless stel. Half-rim briller kombinerer det enkle design af rimless stel med styrken af full-rim briller

 

Half-rim briller har kun den øverste del af glassene dækket, mens den nederste del er bar. Mindre almindelige, men også omfattet af definitionen af half-rim briller, er stel med den nederste del dækket, men den øverste del af stellet er blottet. Takket være deres lette design er de ideelle til alle, der foretrækker at bære noget komfortabelt uden at gå på kompromis med stilen.

 

Half-rim briller supplerer din forskelligartede personlighed og signalerer din tilpasningsevne. Half-rim briller har det raffinerede look som fullrim, men er lige så velegnet i afslappede omgivelser. Derfor er de et fleksibelt tilbehør, der passer til enhver situation.

 

Er half-rim briller på mode?

Selv om de måske tidligere har stået i baggrunden for de blomstrende brilletrends, er half-rim briller nu på forkant med de populære stilarter, som brillebærere vælger. Plast og metal er de mest almindelige materialer til half-rim briller. Sorte half-rim briller er mere dramatiske og fremtrædende, hvilket gør dem ideelle for personer, der søger et trendy valg i en fleksibel farve. Et andet moderigtigt spin på trenden er farvestrålende half-rim briller, som helt sikkert vil tiltrække sig interesse.

 

Du kan få et mere diskret half-rim briller-look med metalstel. Mere diskrete farver vil også hænge sammen med det rimless brille-look, men vil give dig mere holdbarhed og beskyttelse af dine glas.

 

Få det bedste fra begge verdener med half-rim briller, og begynd at se godt ud!