Forsiden/Briller/Multifokal / progressiv
Grid banner
Filtrer og sorter

Progressive Glas

43,866
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
  • Multifokal / progressiv
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
120 kr16040 kr

Progressive Glas

Mange mennesker er usikre på præcis hvad progressive glas er. Så har du spørgsmål om progressive brilleglas? Så er du kommet til det rette sted. Denne artikel vil forsøge at forklare, hvad de præcist er, beskrive deres fordele, give råd om, hvad der er bedst for dig, og give en forståelse af de forskellige typer, der findes. Så læn dig tilbage og slap af, det er tid til at lære!

 

Hvad er progressive glas?

 

Vi starter med et simpelt glas. Den mest grundlæggende glastype kaldes en enkeltstyrkeglas, fordi den korrigerer én enkelt synsbesværlighed. Det kan være afstands-, mellem- eller nærsyn. For at bevæge sig en op fra en enkeltstyrkeglas finder du bifokalbriller. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvad er  progressive brilleglas i forhold til bifokale glas. Et bifokalglas består altså af to korrigerende styrker: den øverste halvdel tydeliggør objekter på afstand, og den nederste halvdel tydeliggør objekter tæt på. De to dele af glasset er adskilt af en linje på tværs af midten. Det er dette, der giver bifokalbriller tilnavnet "bedstemorbriller", da linjen typisk forbindes med ældre generationer. Dernæst kommer trifokalbriller, som fungerer nøjagtig på samme måde som en bifokalbrille, bortset fra at der er en tredje korrigerende styrke i midten af glasset til mellemliggende afstande, f.eks. til en computer. Bemærk, at der i dette glas vil være to synlige linjer, der skærer de forskellige styrker. Moderne progressive glas tilbyder de samme tre korrektionsstyrker, men uden linjerne på midten. De forskellige styrker går gnidningsløst over i hinanden. 

 

Hvad er fordelene ved et progressivt brilleglas?

 

I forhold til bifokale glas er der nogle få fordele ved moderne progressive glas. Den største fordel er fjernelsen af linjerne på tværs af glasset, hvilket gør brillestellet generelt mere moderigtigt. 

 

Den anden fordel ved progressive glas, også kaldet glidende overgang, er, at øjet vil gå problemfrit fra en afstand til en anden. I bifokale briller har det menneskelige øje en tendens til at foretage et akavet spring mellem de to afstande, hvilket kan være meget ubehageligt for brugeren. Heldigvis eliminerer det progressive glas design dette problem, hvilket gør dem meget mere komfortable. 

 

En anden fordel ved progressive briller er, at de kombinerer op til tre par briller i ét. Så hvis du har et par til læsning, et andet til computerarbejde og et andet til bilkørsel, kan et progressivt brilleglas erstatte det hele. Det kan spare dig både tid og kræfter i forsøget på at huske, hvor de alle er!

  

Hvor kan man købe progressive glas?


Vi tilbyder tusindvis af brillestel, og alle dem på denne side er kompatible med progressive glas. Du kan prøve dem alle sammen med vores virtuelle værktøj og derefter købe med vores bedste prisgaranti. Desuden er prisen på progressive glas hos SmartBuyGlasses lige så konkurrencedygtig. Når du har lagt dine nye stel i onlinekurven, skal du blot uploade dine styrkeoplysninger eller sende dem til os senere via e-mail. Hvis du har spørgsmål på et hvilket som helst tidspunkt i processen, kan du læse om øjenplejeinformation i vores optiske center eller stille vores online optikere et spørgsmål. Hele holdet er altid glade for at hjælpe.