Forsiden/Briller/Skildpadde
Grid banner
Filtrer og sorter

Tortoiseshell Briller

9,536
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
  • Skildpadde
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm64 mm
Pris
64 kr8132 kr

Tortoiseshell Briller

Tortoiseshell briller er et andet farvevalg til briller med styrke og solbriller, der aldrig går af mode. De traditionelle melerede ravfarvede, brune og varme honningtoner passer til alle looks, lige fra det professionelle kontor til det ultra-hipster-agtige.

 

Tortoiseshellbrillestellet har et unikt design med traditionelle gule, brune, honningfarvede og sorte prikker. Topmærker som Gucci og Ray-Ban har dog genopfundet de tortoiseshell briller, som vi er kommet til at elske.

 

Du kan nu finde tortoiseshell briller med ekstravagante farvekombinationer som blå, lilla og rød. Ved at tilføje et sjovt twist med levende farver sikrer du dig, at du altid finder et par tortoiseshell brillerr, som du elsker!

 

Er tortoiseshell briller på mode?

Tortoiseshell briller vil altid være på mode, og det er der også en god grund til. Deres alsidige varme farver og tiltalende mønster passer til alt og føles både klassisk og moderne.

 

Vil du gerne være på toppen af alle brilletrends? Du kan nemt eksperimentere med formen på dine briller ved at vælge cat-eye- eller browline-briller. Eller prøv et par firkantede tortoiseshell briller for at være ekstra moderigtig!

 

Hvem ser tortoiseshell briller godt ud på?

Takket være alsidigheden af tortoiseshellbrillestel ser de godt ud og passer til alle! Uanset om du har blondt eller sort hår eller mørk eller lys hud, kan du med stelformen og farvevalget tilpasse dem til dit look.

 

Er du ikke overbevist? Se selv, hvor godt du ser ud i et par tortoiseshell briller ved hjælp af vores virtuelle prøveværktøj! Med blot et par enkle trin kan du hurtigt prøve tusindvis af briller og solbriller på, alt sammen hjemme i dit eget hjem. 

 

Når du handler online hos SmartBuyGlasses, ved du, at du køber de bedste tortoiseshell briller, der findes! Det har aldrig været nemmere at handle online med gratis forsendelse, garanteret den bedste pris og alle de værktøjer, du har brug for for at se godt ud og føle dig bedst muligt! 

 

Hvad venter du på? Køb nu fra vores udvalg af tortoiseshell briller, og se ubesværet cool ud hele året rundt.