Forsiden/Briller/Oversize
Grid banner
Filtrer og sorter

Oversized Briller

33
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
1-33 af 33 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Gul
Guld
Hvid
Lyserød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
51 mm69 mm
Pris
120 kr2846 kr

Oversized Briller

Som en af de mest trendy former for briller vil oversized briller altid være et godt valg. Disse funky briller med store stel passer til næsten alle og vil få dig til at se sød og stilfuld ud på en gang. 

 

Oversized briller med styrke findes i mange forskellige stilarter, så du vil altid kunne finde et par, der passer til dig. Hvis du har en kantet ansigtsform, kan du vælge et par runde briller i oversize størrelse for at komplimentere dit look. Designermærker som Tom Ford og Ray-Ban har nogle gode valgmuligheder!

 

Hvis du kan lide at gøre et statement, kan du tilføje lidt farve til dine trendy oversized briller og lade din personlighed skinne igennem. SmartBuy Collection tilbyder et sjovt udvalg af store briller i lyse farver som grøn, blå og pink. Husk at bruge vores Virtual Try-On-værktøj, når du shopper, så du kan se, hvor godt du ser ud!

 

For at få mest mulig funktion ud af dine briller kan du tilføje blue light glas ved kassen! Du vil ikke kun se stilfuld ud, men du vil også beskytte dig selv mod digital øjenbelastning med et par oversized blue light briller. 

 

Er oversized briller på mode?

Oversized briller er meget moderne. Disse alsidige briller er perfekte til alle, herunder mænd, kvinder og børn. Uanset om du holder dig ajour med de nyeste brilletrends eller holder dig til én stil, kan du helt sikkert ikke gå galt i byen med et par oversized briller

 

Hvordan bærer man oversized briller med styrke?

Oversized briller skal ikke kun være et fashion statement, men de skal også være behagelige at have på. Brillernes pasform er vigtig, så sørg for at vide, hvilken størrelse du har brug for. Selv med store briller skal dine briller sidde godt på dit ansigt uden at føles ubehagelige. 

 

Men når det kommer til et par briller, er selvtillid det vigtigste! Så længe du føler dig godt tilpas i dit nye par oversized brillerr, er det alt, der betyder noget.

 

Hvor kan man købe oversized briller?

SmartBuyGlasses selvfølgelig! Når du køber dit nye par briller online hos os, vil du forstå, hvor nemt det er. Med hurtig forsendelse og garanteret den bedste pris kan du ikke gå galt i byen.