analyticsTags

Forsiden/Briller/Asian Fit

Grid banner

Køn

Tilbud

Mærke

  • Topmærker

  • Alle mærker

  Detaljer

  Form

  Stelfarve

  • Blå

  • Bordeaux

  • Brun

  • Gennemsigtig

  • Grå

  • Grøn

  • Gul

  • Guld

  • Hvid

  • Lilla

  • Lyserød

  • Mønster

  • Orange

  • Regnbue

  • Roseguld

  • Rød

  • Skildpadde

  • Sort

  • Sølv

  • To-tone

  Type infattninger

  Glastype

  Material infattninger

  Størrelse

  Linsens bredde

  Pris

  Asian Fit Briller

  (1562)

  Sorter efter:

  1-59 af 1562 produkter

  Asian Fit Briller

  Hvad er Asian Fit Glasses?

  Asian Fit Glasses er optiske rammer designet specielt til en ansigtsform med en lavere næsebro, højere kindben og et bredere ansigt. De er ikke brillerammer forbeholdt kun asiater, men for alle med en lav næsebro.


  For mennesker med denne type ansigtsform vil denne type brilleramme være meget mere behagelig. Rammekonstruktionen reducerer trykket på kindbenene og templerne og modificerede næsepuder forhindrer brillerne i at glide ned. For at opnå dette vil asiatiske fitbriller normalt have tykkere eller justerbare næsepuder, en bredere og fladere ramme, en smallere, men mere fremtrædende næsebro og mindre briller. Kombinationen af ​​de sidste to funktioner sikrer, at brillerne sidder højere op i ansigtet uden at hvile på kinderne.


  Sådan ved du, at du har brug for asiatiske fitbriller

  Ansigtsform:

  Er dine kindben højt oppe i dit ansigt? Har du en lav næse bro? Er din ansigtsbredde den samme som din ansigtslængde? For at finde ud af det skal du tage en lineal og måle øre mod øre og derefter pande til hage. Hvis længderne er de samme, er briller med asiatisk pasform noget for dig.


  Problemer med standard brillestel:

  Glider dine briller ofte ned på din næse? Hvil dine brillerammer på dine kinder? Dette kan nogle gange føre til kindudslæt. Når du griner eller smiler, bevæger dine briller sig position eller bevæger sig sig? Berører brillerne dine øjenvipper? Trykker rammerne på dine templer? Oplever du, at dine briller ofte bliver dampet?


  Så hvordan skal rammerne passe?

  Først og fremmest skal dine pupiller tilpasse sig midten af ​​det optiske glas. At kende din pupilleafstand kan hjælpe dig med at få det rigtigt. Se her for at lære at måle det. For det andet bør rammerne ikke stige højere end dine øjenbryn. Derudover skal rammebredden være lig med ansigtsbredden. Dette skal skabe et afbalanceret billede. For yderligere tip til, hvordan briller skal passe, se vores størrelsesguide her. Den næste ting at kontrollere er, hvordan vægten fordeles på næsen. Brillerne skal føles afbalancerede med vægten jævnt fordelt gennem næsebeskyttelsen. Hvis du føler næsepuderne skubbe ind i næsen, skal du muligvis justere dem eller overveje at købe rammer med en bredere bro. Endelig skal du være i stand til at ryste hovedet let uden at brillerne flyver af. Templerne skal nå jævnt over ørerne og ikke presse indad på dine templer eller hoved. Husk at teste og se ned for at kontrollere, om det er sikkert, uden at brillerne glider af.


  Nu kender du det grundlæggende, det er tid til at handle! Her er nogle af de bedst anbefalede rammer til Asian Fit-briller på vores hjemmeside.


  Bedste briller i asiatisk pasform

  OX8080 Oakley Crosslink Zero Asian Fit Glasses: dette er det perfekte Asian Fit-par til de sportslige blandt jer. Næseunderlagene er blevet forstørret for at give en bedre pasform, men de forbliver diskrete. Puderne har også et skridsikkert greb, så du kan deltage i en række aktiviteter uden at de falder af. Derudover er rammen på disse Oakley Asian fit receptbriller vidunderligt let, så du vil ikke engang bemærke, at du har dem på! Derudover garanteres komfort takket være trådmaterialets justerbare templer. Dette er det perfekte par Oakley Asian fit brillerammer, der ser behagelige ud, selv under træning.


  SmartBuy Collection Rudy Asian Fit 688: denne metalramme fra SmartBuy Collection er fantastisk alsidig. Brillerne passer godt til ethvert outfit, og rammestilen passer virkelig til dem med et ovalt eller rundt formet ansigt. Ikke alene ser de godt ud, men du kan også nyde komforten hele dagen takket være de større næsepuder og smallere næsebro. Hvis du er interesseret i at se, hvordan de ser ud på dig, før du træffer din beslutning, skal du gå til vores virtuelle prøvefunktion her og filtrere efter Asian Fit.


  SmartBuy Collection Temple Blue-Light Block 790C: Hvis du har et firkantet eller hjerteformet ansigt, er disse pilotbriller lavet til dig. De afbalancerer smukt dine funktioner og tilbyder et elegant udseende, uanset om du er på kontoret eller i parken. De specialdesignede næsepuder sikrer, at stelene forbliver på plads, og at de gyldne led giver en balance i din bredere ansigtsform.


  SmartBuy Collection Mheis Asian Fit 936: disse SmartBuy Collection-rammer har et utroligt cat-eye-design. De asiatiske pasformsfunktioner betyder, at de bliver behagelige længere og giver dig mulighed for at se lige så moderigtigt ud. De er den perfekte ramme til alle med en smal hage og brede templer


  Gucci GG0409OK Asian Fit 001: for den bedste fashion statement, hvor du ikke behøver at opleve, at brillerne glider, er dette rammen for dig. Forsiden af ​​rammerne er sort acetat, der står i kontrast til den guldfarvede metalkant og broen. Disse vintage-inspirerede Gucci Asian Fit briller er perfekte til at gøre en dristig indgang med vidunderligt subtil, men alligevel luksuriøs behagelig næsebeskyttelse. Komplimenterne vil helt sikkert oversvømme dig, når du begynder at bære disse briller.


  Gucci GG0596OA Asian Fit 001: til briller med Asian Fit fit. Den ikoniske vintage-stil minder om træk fra Gucci's arkiv med zebrastriber, lakfarver, en oval form og metalliske templer. Dette er det perfekte par Gucci briller med asiatisk pasform til alle, der vil prøve noget lidt mere derude.


  Tom Ford FT5359-F Asian Fit 086: disse luksuriøse Tom Ford-stel har specialdesignede templer, der bøjer for at sætte din komfort først. På tæt andenplads er mode dog. De gennemsigtige blå rammer giver dig mulighed for at vise din udsøgte smag for designerbriller.


  Ray-Ban RB2140F Original Wayfarer Asian Fit 901/64 solbriller: solbeskyttelse er også vigtig! Så her er nogle avancerede Ray-Ban briller med asiatisk pasform, specielt lavet til dig. Det er sikkert at sige, at Ray-Ban tilbyder verdens mest ikoniske solbrillekollektion. Det ville være forkert ikke at medtage modeller til en bredere ansigtsform med en nedre næsebro. Vi anbefaler Wayfarer-modellen, da du virkelig kan drage fordel af de ændringer, de har foretaget i den verdensberømte rammestil. De har reduceret glassets hældning, så stelene sidder lodret i ansigtet. Derudover er fronten på stelene blevet fladt, så de ser godt ud og føles bedre. Og endelig har de tykkere næsepuder og længere og mere buede templer. Med sådan et fantastisk par solbriller i asiatisk pasform, hvorfor ser du andre steder?


  Asian Fit-briller på SmartBuyGlasses

  Her tilbyder vi de bedste priser, og det siger vi ikke bare. Vi lover dig en prisgaranti. Du kan også drage fordel af vores stadigt stigende liste over ressourcer i vores Optiske Center for alle de tip, du har brug for om øjenpleje og optisk mode. Når du har afgivet en ordre hos os, får du også en 100-dages returret og en generøs 2-års garanti.