Forsiden/Briller/Asian Fit
Grid banner
Filtrer og sorter

Asian Fit Briller

3,559
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
190 kr4090 kr

Asian Fit Briller

Hvis almindelige briller ikke synes at passe komfortabelt til dit ansigt, så er Asian fit briller måske det, du har brug for! Hvis du har et rundt, fladere ansigt med høje kindben og en lav næseryg, er det helt sikkert på tide at opgradere til et par Asian Fit-brillestel. 

 

Når du handler online hos SmartBuyGlasses, kan du finde det perfekte par briller med lav næsebro, der passer perfekt til dig og får dig til at føle dig selvsikker. Vælg mellem en bred vifte af former som f.eks. browline- eller butterflybriller, og tilføj et farvestykke, mens du er i gang! 

 

Vores omfattende udvalg af designerbrands gør det tilgængeligt for alle at shoppe et par asiatiske pasformsbriller online! Få dig et par Gucci-briller Asian fit stel for et ultra-stilfuldt look. Eller prøv et par Burberry Asian fit briller, og bliv klar til at gå på catwalken! 

 

Hvis du er på udkig efter et par mere overkommelige Asian fit briller, har SmartBuy Collection dig dækket! Med et bredt udvalg af randløse og fuldrandede briller har du ingen problemer med at finde dit næste par. 

 

Hvad er Asian fit briller?

Asian fit-briller er designet til at passe til personer med visse ansigtstræk. I modsætning til navnet er disse briller velegnede til alle med et rundere og fladere ansigt. Asian fit-brillestel er designet med store næsepuder for at øge overfladen og hjælpe med at forhindre, at brillerne glider. 

 

Glassene med styrke i Asian fit-briller er også skabt til at være lidt kortere og bredere og er skråt til at eliminere konstant friktion med dine kindben. Stellene er også justeret, så de passer behageligt omkring dine tindinger for at reducere stramhed. 

 

Har jeg brug for Asian fit-briller?

Om du har brug for Asian fit-briller eller ej, afhænger udelukkende af din ansigtsform. Ved at følge et par enkle målinger og læse mere om Asian fit-briller kan du afgøre, om de er noget for dig. 

 

At shoppe et par Asian fit-briller online har aldrig været nemmere med SmartBuyGlasses.