Grid banner
Filtrer og sorter

Acetatbriller

1,260
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
1-59 af 1260 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
42 mm58 mm
Pris
97 kr3192 kr

Acetatbriller

Acetat er et fremragende materiale til brillestel, da det er stærkt og ikke irriterer huden. Gennem lagdeling kan acetatbriller opnå forskellige opaciteter og mønstre for dybde og rigdom. Disse egenskaber kan gøre dem til et mere tiltalende alternativ end traditionelle plastikbriller.

 

Takket være deres fremstillingsproces findes acetatbrillestel i mange levende farver og mønstre. For et sjovt og friskt look kan du tjekke vores udvalg af orange og tortoiseshell stel. 

 

Hvis du gerne altid vil være opdateret med de nyeste brilletrends, kan du tage et kig på nogle klare acetatbrillestel for et diskret, men stilfuldt look. 

 

Acetatbriller findes også i alle former og størrelser! Hvis du har et firkantet ansigt, kan du bruge vores virtuelle prøverum til at se, hvordan du ser ud i nogle runde acetatbriller. Lær mere om ansigtsform og briller, der vil komplimentere dig og hjælpe dig med at se bedst ud!

 

Hvad er acetatbriller?

Acetatstel fremstilles ved hjælp af en unik teknik, der forvandler plantemateriale til et holdbart plastiklignende materiale. Hvis du er på udkig efter nogle miljøvenlige briller, er acetatbrillestel et godt valg!

 

Det bedste ved acetatbriller med styrke? Det plantebaserede materiale, som acetat er fremstillet af, har hypoallergene egenskaber, hvilket gør dem til det perfekte valg for folk med følsom hud. 

 

Acetatbriller er lette og holdbare, så de er et smart valg, hvis du vil have et par behagelige briller, som du kan have på hele dagen lang!

 

Sådan rengør du acetatbriller

For at sikre, at dine acetatbriller altid forbliver uberørte og rene, kan du nemt vaske dem derhjemme med et par enkle trin. Ved hjælp af varmt vand, en dedikeret rengøringsspray og en poleringsklud vil dine briller se helt nye ud, hver gang du har dem på!

 

Hvis du ønsker at rense dine glas med styrke for at få et klart og skarpt syn, kan du læse vores artikel om den bedste måde at gøre det på.

 

Uanset om du er på jagt efter dit næste par acetatbriller eller solbriller, kan du være sikker på at finde dit yndlingspar, når du handler online hos os hos SmartBuyGlasses!