Del en drøm med Julbo: Udforsk visionære skibriller designet af Julbo. Høj ydeevne og behagelige sportsbriller til alle - det er hvad de gør bedst. Hvis du planlægger et eventyr på pisterne, så anbefales disse briller til dig! Ikke blot tilpasser de sig lys og terræn, men de fjerner også effektivt refleksion fra sneen. De tilbyder et bredt udvalg af beskyttelse i kategorien 1-4.


"Jeg elsker at stå på ski med disse goggles. De giver dig godt udsyn, takket være den minimalistiske ramme, og de er meget komfortable. Jeg kan lide det polariserede glas, hvilket er centralt for at se alle detaljer og føle sig trygg i pisterne."

- Romy Chapotte-Berthet 

"De minimalistiske XL rammer giver dig det bredeste synsfelt. Dette er meget vigtigt, når du kører ned ad stejle bjerge, møder på hop etc. Jeg bruger SnowTiger glas, de tilpasser sig til alt!"

- Sam Favret

"Jeg bruger Aerospace goggles uanset hvordan vejret er. Hvis det er på toppen af 4000 meter høje alper, eller under storme i Alaska, har jeg aldrig været skuffet."

- Sam Anthamatten
"Aerospace-modellen er uden tvivl de bedste goggles du kan forestille dig. De er ikke enhver form for goggles;. De er lavet for alt, for hver dag, de er simpelthen forbløffende."

- Enak Gavaggio