Vejledninger om efterbehandling

  • HJEM /
  • Vejledninger om efterbehandling

Rengøring og pleje

Vi vil gerne sikre os, at dine nye briller forbliver i god stand så længe som muligt, og der er nogle få ting, vi anbefaler dig at gøre:
Rengør dine briller med en mikrofiberklud, glasrens til briller eller optiske klude.
Når du ikke har dine briller på, skal du sørge for at placere dem med glassene opad eller helst opbevare dem i det hårde etui.
Brug altid begge hænder til at tage dem på og af.
Undgå at lade dem ligge på steder med ekstrem varme, f.eks. i nærheden af en varmeovn eller i en varm bil, da dette kan gøre dine glas skæve eller få eventuelle specielle belægninger til at skrælle af.
Undgå at rengøre dine briller med tøj, servietter, papirprodukter, sæbe eller hånddesinfektionsmidler, da de nedbryder glassets belægninger.
Bær aldrig dine briller oven på hovedet, da dette kan tvinge brillestellet til at udvide sig, og brillestængerne kan blive skæve og ændre form.

Montering og justeringer

Du fortjener den perfekte pasform. Alle er forskellige, så det er kun naturligt, at dine stel kan have brug for en vis justering, når du modtager dem.
Hvis dine briller glider ned ad din næse:

Wireframe-briller

Med tommelfingrene skal du forsigtigt skubbe næsepuderne indad og bringe dem tættere sammen, indtil de sidder godt fast på begge sider af din næse.

Plastikbriller

Kør tindespidserne under varmt vand for at løsne materialet en smule.

Bøj forsigtigt spidsen indad for at få en tættere pasform bag øret.

Hvis dine briller sidder fast i din næse:

Wireframe-briller

Skub forsigtigt næsepuderne udad med tommelfingrene, indtil de føles behagelige på din næse.

Plastikbriller

Kør tindespidserne under varmt vand for at løsne materialet en smule.

Bøj forsigtigt spidsen opad for at få en løsere pasform bag øret.

Hvis en af glassene sidder højere end den anden:

Når det venstre glas sidder højere end det højre glas, skal du bøje den højre templarm nedad.

Når det højre glas er højere end det venstre glas, skal du bøje den venstre templararm nedad.

Hvis ovenstående tips ikke virker for dig, eller hvis du simpelthen er bange for at prøve at justere dine briller derhjemme, skal du ikke bekymre dig, vi har din ryg!

Vi tilbyder gratis justering i butikken til vores værdsatte kunder. Du kan tage dine brillestel med til en hvilken som helst optikerforretning for at få dem justeret for dig. Hvis de opkræver dig for justeringsservice, skal du sende os en kopi af kvitteringen pr. e-mail, og vi refunderer dig op til DKK100.

Betingelser:

  • Ansøgninger skal indsendes inden for 30 dage efter varens ankomst.
  • Husk desuden venligst, at denne politik kun dækker justering af stelpasning og ikke eventuelle ændringer (f.eks. er montering af nye glas ikke dækket).

Adapting to your progressive lenses

Hvis det er første gang, du bærer multifokale glas, eller hvis du har problemer med at tilpasse dig et nyt par, skal du huske følgende tips:
  • Øjet og hjernen skal lære at vænne sig til de forskellige brydningsstyrker i glassene, så det kan tage længere tid end andre typer glas at vænne sig til multifokale glas.
  • Når du forsøger at se på noget, skal du huske at bevæge hovedet, ikke øjnene, og rette næsen mod genstanden.
  • Det er normalt at opleve en mindre forvrængning mod kanten af dine glas.
  • Forøg gradvist bæretiden for dine nye briller i løbet af de første par dage, f.eks. halvdagsbrug. Prøv at undgå at gå mellem dine gamle og nye briller, da dine øjne skal have tid til at vænne sig til de nye briller.