SmartBuyGlasses kvalitetsglas

FORTSÆT MED AT HANDLE
 • Styrkeglas

  Der er vitterligt tusindevis af kroner at spare ved at købe briller med styrke online. SmartBuyGlasses er Danmarks største online forhandler af briller og styrke glas. Choose from a huge range of designer eyeglasses and have them professionally fitted by our expert optical partners and laboratories. Hos SmartBuyGlasses.dk gør vi det muligt for dig at købe dine styrkeglas simpelt, effektivt og sikkert. Du skal blot vælge dit favorit brillestel og få det tilpasset med de rette glas til en brøkdel af den pris det koster i en fysisk butik. Vores autoriserede optikere garanterer 100% nøjagtighed og kvalitet for hvert styrkeglas, der monteres.

  Vejledning - Glas

  SmartBuyGlasseshar et stort udvalg af kvalitetsstyrkeglass fra deres eget brand samt premium-styrkeglass fra Arise Collective ™ Clarity. Vores styrkeglas kan fås med et brydningsindeks på 1.50, 1.61, 1.67 eller 1.74 for enkeltstyrke, bifokale og progressive (flerstyrke) korrektioner, hvis det er nødvendigt. Alle vores glas laves enten af CR39 eller plastikmateriale af højt index. Vi henviser endvidere til fanerne for øvrige informationer, hvis du vil vide mere om de typer kvalitetsglas vi tilbyder hos SmartBuyGlasses Danmark.

  Grunde til at købe styrkeglas (receptglas)

  • Eksklusiv 24 måneders garanti
  • GRATIS ridsbeskyttende overfladebehandling
  • GRATIS anti-refleks overfladebehandling
  • GRATIS UV-beskyttelse
 • Typer af styrkeglas (receptglas)

  ENKELTSTYRKEGLAS

  Glas til afstandsbrug: Disse anvendes af mennesker, som ikke kan se objekter tydeligt i det fjerne. Denne type styrke anvendes typisk til kørsel, biograf, sport og andre udendørsaktiviteter.

  Læseglas: Hvis du har behov for optisk korrektion, når du kigger på genstande på nært hold som eksempelvis læsning, taste- og skrivebordsarbejde, så har du brug for læseglas.

  Computerglas: Disse muligheder for enkeltstyrkeglas bidrager til at afhjælpe "Comuper Vision Syndromet" (CVS), som typisk omfatter belastning af øjnene, tørre øjne, sløret syn, trætte øjne samt nakke- og rygsmerter som følge af arbejde foran en computer i længere tid.

  Planoglas (glas uden styrke): Planoglas indeholder ikke korrektionsstyrke. De anvendes udelukkende til modeformål. Planoglas inkluderer de samme fordele som vores normale styrkeglas, inklusiv 100% UV-beskyttelse.

  BIFOKALE GLAS

  Bifokale (med linje): Bifokale glas inkorporerer to forskellige styrker for mennesker med presbyopi. Efter 40 år udvikler mange mennesker presbyopi, hvilket betyder, at de er både myopic (nærsynet) og hyperopic (langsynet). Bifokale glas tillader personer at se objekter på lang afstand gennem den øvre del af glasset, mens en linje adskiller den nedre del af glasset, som er tilpasset den specifikke ADD styrke for nærsynethed som eksempelvis læsning og andre aktiviteter på nært hold.

  PROGRESSIVE GLAS

  Progressive (multifokal uden linje): Mange mennesker finder det vanskeligt af fokusere på objekter langt væk såvel som tæt på efter 40 års-alderen, hvilket kaldes presbyopi. Progressive glas som er multifokale giver mulighed for mere end 2 styrker for at opnå klart syn uanset objektets afstand. Denne glastype inkluderer distance-, mellem- og nærzoner, som er sømløst integreret. I modsætning til bifokale glas, har progressive glas ingen synlig linje, som kan forårsage fornemmelsen af "spring i billedet". Mennesker med presbyopi foretrækker ofte multifokale progressive glas, da visionsovergangen synes mere flydende og naturlig uden linje.

  Computer (progressiv stil): Progressive computerglas er et nyere glas inden for progressive glastyper. Disse glas anvendes til at afhjælpe presbyopi. Til forskel for den progressive kategori omfatter progressive computerglas en løsning med 50% nærzoneglas, 30-40% mellemzoneglas og 10-20% langzoneglas. Mennesker som anvender computere vil opleve, at deres syn kræver en højere procentandel af korrektion af nær- og mellemzonen i forhold til korrektion af langsynet. Mennesker med presbyopi, som anvender computere, vil finde denne løsning optimal.

  Vejledning glasindex

  Standard Tyndt & Let glas - 1.50 Index

  CR39 glas med 1.50 index er et økonomisk overkommeligt valg til dagligt brug og er 20% lettere end brilleglas af glasmateriale. De er lavet ved hjælp af høj kvalitetsplast og kommer fra meget velrenommerede firmaer. Disse glas tilbyder en god beskyttelse mod ultraviolette stråler (UV). Vores CR39 glas af plast er standardvalget til index 1.50 og er betydeligt tyndere end de typiske CR39 glastyper på markedet. Disse glas anbefales til indfattede briller (briller med fuld brillestelsramme) men ikke for uindfattede (uden ramme) og semi-uindfattede brillestel (delvis ramme).

  Meget Tyndt & Let glas - 1.61 Højt Index

  Glas med højt index, også kaldet Hi-index, er et godt valg til høje styrker. De tilbyder et højere refraktionsindex i forhold til CR39 og Mid-index glas omkring 1.61. Sammen med en optimal ultraviolet (UV) beskyttelse, er vores 1.61 Hi-index glasudvalg op til 20% tyndere end normale plastglas. Hi-index glas er designet med splintresistente egenskaber, der gør dem til et topvalg for høje styrker og ideelle til uindfattede (uden kant) og semi-uindfattede (delvis kant) brillestel.

  Super Tyndt & Let glas - 1.67 Højt Index

  Mellemvalget for glas med højt index har et index på 1.67. De anbefales til personer med højere styrker, og som gerne vil have tyndere glastype. Index 1.67 er gennemsnitligt ca. 30% tyndere end index 1.61.

  Ultra Tyndt glas - 1.74 Højt Index

  De tyndest tilgængelige glas med 1.74 Højt Index i plastglas er også de dyreste. Disse glas er den letteste glastype inden for Hi-index plastglas og er ligeledes den tyndeste grundet en reduktion af begge kanter. Glas med et 1.74 brydningsindeks er op til 40% tyndere sammenlignet med standard plastglas.

  Arise Clarity kvalitetsglas (Index 1.50, 1.56, 1.61, 1.67)

  Du kan finde flere oplysninger om vores linser i vores optiske center. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os når som helst!

  SOLBRILLER MED STYRKE

  Solbriller med styrke kan bestilles online via SmartBuyGlasses. Vi tilbyder tilpasning af styrkeglas for en række udvalgte solbrillemodeller. Vore specialister garanterer præcist farvematch på dine styrkeglas i forhold til solbrillens originale glasfarve. Vore optometrister tilbyder ligeledes mulighed for at vælge en specialfarve til dine glas, hvor du kan vælge fra et stort udvalg af mere en 20 nuancer, såfremt du foretrækker glas, der adskiller sig fra originalen. Polarisering samt farveskiftende glas er også tilgængelige for en række udvalgte solbriller.

  Det er muligt at købe styrkeglas til designersolbriller, som oprindeligt har 2 separate glas. Bemærk venligst at det ikke er alle solbrilletyper, der kan tilføres styrkeglas, da det afhænger af dit behov for styrke samt designet af brillestellet.

  Vejledning styrke

  At købe et par styrkebriller eller solbriller med styrke er nemt og ligetil med SmartBuyGlasses online RX-proces. Vores optometrister anbefaler følgende glasmateriale for nedenstående styrkekategori. For at se trin-for-trin instruktioner om, hvordan du kan aflæse din øjenstyrke fra optometristen, bedes du besøge vores FAQ.

  Alle vores glastyper er lavet af plast i høj kvalitet for at give bedre klarhed, holdbarhed og lethed sammenholdt med traditionelle brilleglas lavet af glas. Vær venligst opmærksom på, at prisen for hver type glas varierer afhængigt af tykkelsen af materialet. Den billigste mulighed er CR39 grundet et lavere brydningsindeks (glastykkelse). Jo højere index man vælger, desto tyndere og dyrere bliver glasset.

  Glastykkelse Single Vision Bifokale (flerstyrke) Progressive Sphere (SPH) - Interval
  Eget Mærke 1.50 Under +/- 1.25
  Eget mærke 1.61 +/- 1.50 til +/- 3.50
  Eget mærke 1.67 +/- 3.75 til +/- 5.50
  Eget mærke 1.74 Over +/- 5.75
  Arise Clarity HD 1.50 Under +/- 1.25
  Arise Clarity 4K 1.61 +/- 1.50 til +/- 3.50
  Arise Clarity 8K 1.67 Over +/- 3.75

  Muligheder for kvalitetsglas

  Hos SmartBuyGlasses omfatter vores optiske services et udvalg af specialiserede kvalitetsglas samt professionelle overflademuligheder. At købe dine styrkeglas online har aldrig været nemmere. Vi garanterer 100% nøjagtighed, når vores optometrister behandler hver bestilling af RX-glas og garanterer produkttilfredshed.

  Glastype Tone Transition Polarisering GRATIS overfladebehandlinger
  Single Vision
  Bifokale (flerstyrke)
  Progressive

  Alternative glastyper

  Tonet glas (Graduerede)

  Tonet glas kan reducere blænding og genskin, når du kører bil, samtidig med at det styrker din udstråling. I modsætning til Glas med glidende overgang (fotokromiske glas), vil farven på tonede glas altid være den samme på alle tidspunkter. En lysere tone som eksempelvis pink, bliver anvendt til modeformål, mens mørkere toner som grå og brun kan bruges til at give solglas-beskyttelse. En gul tone kan være god til natkørsel. Såfremt du er lysfølsom, anbefales det at anvende en grå tone, da denne er meget neutral. Brun giver brugeren en bedre kontrast mellem farverne og er derfor også særlig velegnet til golf og tennis. Se vores oversigt over toner for at se alle vores farvemuligheder på tilbud. Du kan vælge imellem 24 forskellige nuancer. Vi tilbyder også farve matching, hvor vi koppiere farven på glasfarven på solbrillerne til styrkeglasset til solbriller med styrke.

  • Grøn & Polariseret: Reducerer genskin uden at forvrænge farverne for lyse og solrige forhold.
  • Brun & Grå: Forbedrer kontrasten og kan stærkt anbefales til klare solforhold. Grå er særlig velegnet til vandsport, hvor stærkt sollys reflekteres fra vandet. Brun giver brugeren en bedre kontrask mellem farver og er derfor velegnet til folk, der spiller golf og tennis.
  • Gul & Rav & Guld: Filtrerer blåt lys og fremhæver skygger, hvorfor de er velegnede til de fleste forhold, særligt i lavt og moderat lys. Gul tone er god til natkørsel.
  • Lilla & Rosa: Er bedst til svage lysforhold, da de fremhæver skygger og konturer. Lysere farver som eksempelvis lyserød, er også populære for deres kosmetiske appel.

  Polariserede brilleglas

  Polariserede glas anvendes til at reducere genskin fra reflekterende oversflader som vand eller bilskær ved at bortfiltrere reflekterende lys. Polariserede glas er også velegnede til brugere, der er til udendørsaktiviteter, fiskeri eller kørsel. Vores polariserede glas udbydes i grå og brun.

  Glas med glidende overgang (fotokromiske glas)

  Glas med glidende overgang (fotokromiske glas) er også kendt som fotokromiske glas. De er klare om natten, og når brugeren opholder sig indendørs. Disse farveskiftende glas vil automatisk blive mørkere eller lysere afhængig af lysforholdene. Denne type glas hjælper brugeren med at nyde hverdagen i forskellige lysforhold. Vi udbyder glas med glidende overgang i farverne grå og brun.

  GRATIS overfladebehandlinger

  Ridseafvisende overfladebehandling

  Alle vores plastglas tilføres en ridsafvisende overfladebehandling på begge sider af glasset. Denne behandling er designet til at reducere hverdagens slid og forlænge glassets levetid. Bemærk venligst: En ridsafvisende overfladebehandling garanterer ikke fuldstændig ridssikkerhed, men den gør glasset langt mere modstandsdygtigt i forhold til glas uden behandling. Det kan stadig blive ridset, hvis det udsættes for hårde forhold.

  Antirefleks overfladebehandling

  En antirefleks overfladebehandling minimerer genskin. Reflekterende lys kan forstyrre synet, da refleksioner reducerer klarheden af glasset. Denne behandling anbefales til indendørs brug samt natkørsel. En antirefleks overfladebehandling giver ekstremt klare glas, som nærmest virker usynlige.

  UV beskyttelse

  UV-behandling i brilleglas blokerer solens harmfulde ultraviolette (UV) stråler fra at skade dine øjne, især UVA og UVB stråler. Mange mennesker glemmer, at øjnene også har brug for at blive beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, præcis som vores hud.

  Hos SmartBuyGlasses anerkender vi behovet for øjnenes solbeskyttelse for at reducere komplikationer og problemer i fremtiden ved at tilbyde GRATIS UV-overfladebehandling for alle vores receptbriller.
 • Priser: Standard- og kvalitetsglas

  Produktkategori Glastype Glasindex (tykkelse) Glaspris DKK ()
  Solbriller Afstandsbriller Standard Tynd & Let (1.50) 339 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 799 kr
  Kun til læsning Standard Tynd & Let (1.50) 339 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 799 kr
  Mode Standard Tynd & Let (1.50) 339 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 799 kr
  Progressive Standard Tynd & Let (1.50) 879 kr
  (Progressive) Meget Tynd & Let (1.61) 979 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 1249 kr
  Briller Afstandsbriller Standard Tynd & Let (1.50) 339 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 749 kr
  Ultra Tynd & Let (1.74) 1099 kr
  Arise Collective Clarity HD 1.50 429 kr
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 649 kr
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 849 kr
  Kun til læsning Standard Tynd & Let (1.50) 339 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 749 kr
  Ultra Tynd & Let (1.74) 1099 kr
  Arise Collective Clarity HD 1.50 429 kr
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 649 kr
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 849 kr
  Mode Standard Tynd & Let (1.50) 279 kr
  (Single Vision) Meget Tynd & Let (1.61) 479 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 749 kr
  Ultra Tynd & Let (1.74) 1099 kr
  Arise Collective Clarity HD 1.50 429 kr
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 649 kr
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 849 kr
  Progressive Standard Tynd & Let (1.50) 879 kr
  (Progressive) Meget Tynd & Let (1.61) 979 kr
  Super Tynd & Let (1.67) 1249 kr
  Ultra Tynd & Let (1.74) 1649 kr
  Arise Collective Clarity HD 1.50 1459 kr
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 1829 kr
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 2149 kr
 • Garanti & returpolitik - styrkeglas

  24 måneders garanti

  Hos SmartBuyGlasses ønsker vi, at alle kunder føler sig trygge ved sin handel og at de er opmærksomme på, at vores service ikke allerede ender efter afsendt ordre. For at dække alle scenarier tilbyder vi en eksklusiv 24 måneders garanti for alle producentfejl - uden undtagelse. Vores dedikerede internationale kundeservice arbejder døgnet rundt for at yde tilfredsstillende service for vores kunder. At handle online hos os er ubesværet, og du er garanteret at finde de seneste nyheder inden for solbriller og briller til alle dine optiske korrektionsbehov.

  100% returgaranti på glas

  Vi tilbyder en 100% returgaranti på styrkeglas hos SmartBuyGlasses Danmark. Alle vores ordrer af styrkeglas opfyldes ved udelukkende at anvende de bedste kvalitetsglas, og vi garanterer, at hver bestilling af styrkeglas bliver lavet med 100% nøjagtighed. Vi garanterer præcis vision og klarhed for hver eneste solbrille og brille med styrke, vi sender afsted. SmartBuyGlasses optiske studio tilbyder service i højeste klasse og vil med glæde hjælpe, hvis dine glas eller brillestel ikke lever op til forventningerne. Kunder kan enten vælge at få tilrettet brillerne (i original tilstand), få fuld refusion af glas og brillestel eller ombytte det bestilte brillestel med nye glas uden beregning. SmartBuyGlasses kundeservice er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at sende os en e-mail for at få mere information vedrørende vores 100% returgaranti på glas.

  100 dages returpolitik

  I tilfælde af at produktet ikke findes passende, tilbyder SmartBuyGlasses Danmark alle kunder en fuld 100 dages returpolitik på alle solbriller og briller med styrke. Vi henviser til vores Garanti-, ombytnings- og returpolitik, hvis du vil vide mere.

Vi bruger cookies til at forbedre din købsoplevelse. Ved at fortsætte med at navigere på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Klik her for at læse mere om vores brugerbetingelser for cookies.

Acceptere