Filtrer og sorter

HUGO Solbriller

99
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 99 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • HUGO
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
404 kr1092 kr

HUGO Solbriller

Leder du efter et par high-end solbriller, der vil vække opsigt? Hugo Boss har noget til dig. Uanset om du er på udkig efter afslappede Hugo Boss-solbriller eller et sofistikeret ur til særlige lejligheder, har Hugo Boss noget, der passer til dine behov. Med et stort udvalg af stilarter, materialer og farver at vælge imellem, er du sikker på at finde de perfekte Hugo Boss-solbriller til dig. Så tag dig god tid, og vælg det perfekte par i dag.

 

 

 

Er Hugo Boss solbriller gode?

 

Hugo Boss-solbriller er en god investering. Med et bredt udvalg af stilarter og glasmuligheder er der et par Hugo Boss-solbriller, der passer til ethvert outfit eller enhver lejlighed. Da de er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom metal og titanium, kan du være sikker på, at dine Hugo Boss-solbriller vil holde i flere sæsoner. 

 

 

 

Hvor meget koster Hugo Boss-solbriller?

 

Prisen på Hugo Boss-solbriller afhænger af stelform, design, og hvor du køber dem. Hvis du vælger Hugo Boss-solbriller med styrke, kan det koste mere at tilføje specifikke glas. Men uanset hvor meget du bruger, er du sikker på at få et par flotte solbriller, der holder i årevis. Med SmartBuyGlasses kan du finde de mest overkommelige priser takket være vores bedste prisgaranti. Vi har også 24 måneders garanti på alle Boss by Hugo Boss-solbriller og 100 dages returret. Det betyder, at du kan shoppe online uden bekymringer hos os.Boss by Hugo Boss solbriller repræsenterer klasse og raffinement. Så uanset om du vælger runde, cat-eye eller en anden brilleform, vil du med garanti se elegant ud. Hvis du vil se dig selv med brillerne online, kan du bruge vores revolutionerende Virtual Try-On-værktøj! Denne teknologi vil bestemme din ansigtsform, anbefale hvilke stel, der vil komplimentere dig mest, og give dig mulighed for at prøve hundredvis af stel! Hvad venter du på? Boost dit daglige outfit med et par solbriller fra Hugo Boss.