analyticsTags

Grid banner

Mærke

  • Bvlgari

Material infattninger

Størrelse

Linsens bredde

Pris

Bvlgari® Briller

(225)

Sorter efter:

1-59 af 225 produkter

Bvlgari® Briller

Dette italienske mode- og luksusmærke fra Roma er måske bedst kendt for sin utrolige stil og arrogante brug af smykker. Da Hollywood "opdagede" Italien som det perfekte sæt til at lave romantiske film, blomstrede Bvlgari blandt kvindelige stjerner og mærket tog afsted internationalt. Elizabeth Tylor var måske Bvlgaris største beundrer, berømt for citatet: "store piger har brug for store diamanter". Som hendes mand Richard Burton sagde: "Det eneste ord Elizabeth ved i italiensk er Bvlgari".

Senere blev Bvlgari et internationalt mærke med en lille tilstedeværelse i briller. Bvlgari briller har samme glans som juvelerne. Disse Bvlgari briller: Bvlgari BV266TK eller Bvlgari BV3018 udtrykker præcis dette! Dress to impress, vær ikke genert!
Som altid er smartbuyglasses det bedste online sted at handle mod mærker til den laveste pris, takket være vores bedste prisgaranti og gratis levering til hjemmet, der sendes til hvor som helst i verden. Tag et kig gennem Bvlgari-samlingen for at finde dit næste par perfekte designerbriller!