Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Bloc
Alle mærker
Sport
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Guld
Rød
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
52 mm69 mm
Pris
239 kr827 kr

Bloc Solbriller

Bloc Eyewear er et yderst uafhængigt sports- og livsstilsmærke fra Storbritannien, der har specialiseret sig i ydeevne. Bloc solbriller og beskyttelsesbriller blev grundlagt i 1988, og alle er designet internt. Ved at arbejde tæt sammen med fabrikkerne kan de udvikle nye produkter og nærme sig nye ideer, strenge løbende innovation.
Det, der sætter Bloc i forhold til konkurrenterne er deres fokus på at levere det bedste af begge verdener: top kvalitet materialer og håndværk til de mest konkurrencedygtige priser. Og gør ingen fejl: Design og produktion af Bloc briller er virkelig første klasse. Fuldt justerbar næse puder, allergivenlige templer, næsten uforgængelige og uden forvrængning objektiver, og TR-90 frames er navnet på spillet.
Der er også forskelle i deres sortiment: fra de ultra-strømlinet cykel nuancer, Shadow , til den afslappede pilot Hurricane og deres Boa Evolution skibriller . Hvis du vil have sportsbriller, der tåler de fleste uden at tømme din bank, skal du ikke kigge mere. Bloc Eyewear har dækket dig.
Du kan finde flere af deres skibrillesamling, her .