Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban Wayfarer

46
  • Virtuelt Prøverum
  • Best sellers
  • Styrke
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-46 af 46 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Mærke
  • Ray-Ban
Topmærker
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Brun
Grå
Orange
Skildpadde
Sort
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
699 kr1695 kr

Ray-Ban Wayfarer

Der har aldrig været en stil som Ray-Ban Wayfarer. Siden Ray-Ban Wayfarer solbriller blev udgivet i 1956, har de vundet stor popularitet og er vokset til at være en af de mest ikoniske solbriller på markedet i dag. Ray-Ban Wayfarers er et symbol for popkulturen, og de har overskredet årtier gennem popularitet i 50'erne, 60'erne, 80'erne og længere tilbage. 

 

Det klassiske Ray-Ban Wayfarer design blev mere og mere berømt af de bedste Hollywood-skuespillere, der bar brillestel både på og uden for skærmen - tænk på Tom Cruise i Risky Business, de berømte Blues Brothers-film og Marilyn Monroe. Desuden blev popstjerner og musikere som Bob Dylan ofte set og fotograferet med den klassiske Ray-Ban-stil. Klassiske solbriller som Ray Ban Wayfarer er derfor altid på mode som et par flotte solbriller af høj kvalitet.

 

Da de var på toppen af deres popularitet, kunne du finde alle fra rockstjerner, administrerende direktører, kunstnere, skuespillere og talkshowværter, der bar den karakteristiske stil. Efterhånden som de funktionelle, men alligevel modebevidste stel var fremtrædende i rampelyset, voksede stilen eksponentielt populær over hele verden. Ray-Ban Wayfarers blev et brilletilbehør, som folk ikke kun ønskede, men som de havde brug for. 

 

I dag er det usandsynligt, at du går ned ad byens gader uden at se nogen bære et par klassiske Ray-Ban Wayfarers. 

 

Hvad er Wayfarers?

Ud over at være en af de mest ikoniske solbrillestilarter nogensinde har Wayfarer også en bogstavelig betydning som en person, der rejser til fods. De holdbare, modebevidste stel kan være gode til rejser, men i modsætning til hvad navnet måske antyder, skyldes brillernes popularitet snarere deres innovation. 

 

Ray-Ban Wayfarers var en af de første Ray-Ban solbriller, der gik væk fra de klassike solbriller med trådstel og overgik til støbt plastik, hvilket gjorde dem virkelig revolutionerende. I begyndelsen blev designet skabt med henblik på et maskulint, cool look. Men efterhånden som de blev mere populære, bar både kvinder og mænd solbrillerne dagligt. 

 

Mens den klassiske Ray-Ban Wayfarer stil er sort med sorte glas, har mærket introduceret en lang række variationer i løbet af årtierne. Nu kan du finde versioner med spejlede glas, lyse og dristige stel og modeller til mænd, kvinder og børn

 

For dem, der ønsker at tilføje ekstra funktionalitet til glassene, fås Ray-Ban klassiske Wayfarer i polariserede versioner samt glas med styrke. Desuden er en nyere udgave Ray-Ban Wayfarer foldestilen, som nemt kan opbevares og er perfekt til alle, der altid er på farten! 

 

Med så mange farve-, stel- og tilpasningsmuligheder vil Ray-Ban Wayfarer solbriller tage dig med overalt og kan vise din personlighed til verden.

 

Passer Ray-Ban Wayfarers til alle?

Med Ray-Ban Wayfarers er der en stil til alle. Mænd, kvinder og børn kan alle bære Ray-Ban Wayfarer solbriller på en behagelig og moderigtig måde. Da der er så mange forskellige varianter, er der uendelige muligheder for at lege med farver og pasform for at få Ray-Ban solbriller til at passe perfekt til din stil. 

 

Ud over det brede udvalg af farver og glas findes Ray-Ban Wayfarers også i to forskellige størrelser samt Asian Fit-stel. Generelt er 50 mm en standard pasform, og vil passe til de fleste ansigter. 54mm er en større pasform er bedst for dem med et større ansigt. For dem med højere kindben og lavere eller højere næsebroer er Asian Fit sandsynligvis din bedste mulighed.

 

Som om det ikke allerede var svært nok at vælge den perfekte Ray-Ban stil, lancerede Ray-Ban en New Wayfarer stil ud over den originale Wayfarer. Den nyere version er slankere, lettere og en smule mere afrundet. Hvis du vil vide mere om forskellene for at se, hvilken der passer bedst til dig, kan du gå på opdagelse i SmartBuyGlasses blog, der udforsker emnet. 

 

Med så mange valgmuligheder er Ray-Ban Wayfarer virkelig en ikonisk solbrillestil, der passer til alle. Hvis du er usikker på, hvordan du beslutter dig for det par, der vil være perfekt til dig, anbefaler vi at bruge vores Virtual Try-On-teknologi til at teste alle de fantastiske Wayfarer stilarter, der tilbydes hos SmartbuyGlasses! 

 

Er mine Ray-Ban Wayfarers ægte?

For at afgøre, om Ray-Ban Wayfarer solbriller er ægte, er der nogle trin man kan følge::

 

  • Se efter den indgraverede "Ray-Ban" logo på begge glas. Ægte solbriller har dette logo og ikke klistermærker.

 

  • Tjek stellet for et gravering af "RB" nær hængslerne. Ægte Wayfarer solbriller har denne gravering.

 

  • Inspektion af hængslerne: Ægte Ray-Ban Wayfarer solbriller har hængsler, der føles solidt og glider ubesværet.

 

  • Kvaliteten af materialerne: Ægte Ray-Ban Wayfarers er normalt lavet af høj kvalitet, robuste materialer, der føles vægtige og solide.

 

  • Æsken og tilbehør: Ægte solbriller kommer med en kvalitetsæske, rengøringsklud og instruktionsbog.

 

  • Køb fra autoriserede forhandlere: For at være sikker på, at dine Wayfarer solbriller er ægte, bør du købe dem fra autoriserede forhandlere eller butikker for at undgå kopivarer.Er Ray-Ban Wayfarers stadig på mode?

Ray-Ban Wayfarers har altid været, og vil altid være på mode. De er en ikonisk solbrillestil, der er den perfekte tilføjelse til enhver garderobe. Uanset om du foretrækker et vintage-look, trendsættende tøj eller vælger et mere afslappet hverdagslook, vil Ray-Ban være en moderigtig og praktisk tilføjelse til dit outfit. 

 

Mange mennesker anser Ray-Ban Wayfarers for at være de bedste solbriller nogensinde, og de er helt sikkert kommet for at blive. Med utallige variationer og rettidige tilpasninger af originalen er Ray-Ban Wayfarers et modebevidst valg, der vil være på mode i mange år fremover. 

 

Hvor kan man købe Ray-Ban Wayfarer Solbriller

Nu hvor du ved mere om Ray-Ban Wayfarer solbriller og deres potentiale til at tilføje et udbrud af personlighed og tidløs stil til din garderobe, kan du shoppe alle de fantastiske muligheder på SmartBuyGlasses!

 

Vi er en officiel forhandler af Ray-Ban, så når du handler hos os, ved du, at du får Ray-Ban Wayfarer solbriller, der virkelig er lavet af mærket. Du kan også blive ekspert i at spotte falske Ray-Ban solbriller ved at læse om det på vores blog!


Med vores bedste prisgaranti tilbyder SmartBuyGlasses desuden de bedste priser på internettet på alle Ray-Ban-stilarter. Med alle de gode tjenester, som SmartBuyGlasses tilbyder, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde en nem og sjov oplevelse, når du shopper dine nye Ray-Ban Wayfarer solbriller!