Filtrer og sorter

Ray-Ban Wayfarer

597
  • Virtuelt Prøverum
  • Nyhed
  • Best sellers
  • Styrke
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 597 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Mærke
  • Ray-Ban
Topmærker
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm66 mm
Pris
400 kr3052 kr

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer solbriller dukkede først op i begyndelsen af 50'erne og har indtil i dag banet vejen for et par nye, enkle og funktionelle solbriller

 

Efter den ikoniske Ray-Ban Aviator's succes introducerede Bausch & Lomb med Ray-Ban Wayfarer en lavmælt stil, der har revolutioneret brillebranchen. Mange andre mærker har genskabt wayfarer steldesignet ved at tilføje deres personlige præg. Hvorfor? Wayfarer stel er enestående og afviger fra klassiske metalstel til de underspillede, men alligevel højkvalitetsstel af plastik. 

 

Ray-Ban wayfarers er nemme at style og er ganske enkelt et par fantastiske solbriller, der kan sidde på alle, lige fra Hollywood til almindelige mennesker, der går langs Walk of Fame. 

 

Uanset hvilken synskorrektion du har brug for, hvilken farve du foretrækker, hvilken ansigtsform eller størrelse du har, kan du finde det rigtige par wayfarer solbriller til kvinder, mænd og børn hos SmartBuyGlasses. 

 

Hvilken Ray-Ban wayfarer er den bedste?

Alle sammen? Hvis du er på udkig efter enkle, men cool Ray-Ban solbriller, så er wayfarer stel et must-have. 

 

Ray-Ban Wayfarer stel findes i lidt forskellige stilarter ledsaget af klassiske sorte eller stilfulde farvede glas. Den bedste løsning afhænger af din modesmag, og om du vil have et ikonisk stel eller ej. 

 

Måske vil du endda gerne opgradere det klassiske stel med et par Ray-Ban wayfarers man kan folde sammen - hvem vil ikke have solbriller, der nemt kan foldes sammen og passe ind overalt? 

 

Du kan altid være stilfuld, men afslappet med et par Ray-Ban Wayfarer solbriller.

 

Passer Ray-Ban wayfarers til alle?

Du er måske ikke præsident, boksemester eller en af Blues Brothers, men måske har du bare det rigtige ansigt, den rigtige stil og den rigtige attitude til at passe ind i wayfarer-banden. 

 

Ray-Ban Wayfarers kan passe til de fleste ansigtsformer, men ikke til alle ansigter. Din hudfarve og hovedstørrelse spiller også en rolle, når du vælger wayfarer stel. Ovaler, runde eller hjerteformede ansigter passer normalt godt til et par trendy klassiske eller nye wayfarers. 

 

Måske kan disse få tips hjælpe dig med at vælge Ray-Ban Wayfarer solbriller, der passer til din stil og dit ansigt:

 

• Hvis sort er din foretrukne farve, og du har en lys eller medium hudfarve, kan du måske ændre den. Sorte wayfarer stel kan overdøve din hudtone, så prøv i stedet et klassisk skildpaddefarvet stel.

• En oval eller rund ansigtsform kan se ganske flot ud med et par Ray-Ban Wayfarer solbriller med tonede brune glas i et trendy skildpaddefarvet stel. Den kantede form på wayfarers er med til at skabe en kontrast til runde ansigter

• Prøv forskellige farvede glas, som f.eks. lyse røde eller orange toner, der passer til en mørkere hudfarve og får dit ansigt til at springe ud. Husk dog at tilføje beskyttende glas for at få fuldt udbytte af dine solbriller og beskytte dit syn. 

• Prøv at undgå wayfarer stel i hvide eller lyse farver, da de måske er lidt for prangende og "dræber" den afslappede stemning, som klassiske wayfarer stel har

 

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du finder ud af din ansigtsform, kan du finde ud af det i vores guide til ansigtsformer. Hvis dette har gjort dig begejstret for at prøve alle de forskellige nuancer af stel- og glasfarver, kan du benytte dig af vores Virtual Try-On-værktøj - prøv så mange solbriller, du vil, så længe du vil!

 

Hvad er forskellen på wayfarer og wayfarer ease?

Både de klassiske Wayfarer- og New Wayfare stel (Ease) ser godt ud - det kan man ikke benægte! Men de præsenterer nogle variationer i størrelse, stel og endda farver. 

 

1. New Wayfarer fås i en række forskellige farver for både stel og glas. Klassiske Wayfarer stel kommer hovedsageligt i sorte og brune nuancer

2. Stelhældningen er også en væsentlig forskel, da de originale Ray-Ban Wayfarer solbriller har en pantoskopisk hældning. Denne hældning er en fremadrettet vinkel, der, afhængigt af dit ansigt (diameter, størrelse osv.), giver mulighed for, at der kommer mere lys ind fra toppen af brillerne. Nye Wayfarer-bøjler har ikke denne hældning

3. De nye Wayfarer stel er også lette og har et mere moderne præg

4. Generelt kommer originale wayfarers i 50 eller 54, hvor 54 er en større pasform. Nye Wayfarer stel kommer i 52, 55 eller 58

 

Hvilken størrelse wayfarer bør jeg få?

Før du beslutter dig for, hvilket par Ray-Ban Wayfarer solbriller du skal vælge, skal du have i tankerne, hvilken størrelse der passer korrekt. 

 

Start med at bestemme, hvilken størrelse der er din ideelle størrelse ved at:

 

1. Ved at se på målene på dit nuværende par briller (på indersiden af tindingerne)

2. Mål det selv med en lineal. Stil dig foran spejlet og placer linealen mellem dine tindinger, og se derefter vores størrelsesguide for at finde dit perfekte tal

 

Original Wayfarers i størrelse 50 er en generel pasform og passer til de fleste ansigter. Hvis du har et større ansigt, kan wayfarer stel i 54 måske bedre passe til din ansigtsstørrelse. Hvis du synes, at alle de solbriller, du tager på, passer, så bør en størrelse 50 være hånd i handske.

 

New Wayfarer stel har en mere moderne følelse og en mere behagelig pasform. Som størrelsen ændrer sig, ændrer designet sig også, så med en større størrelse vil glassene have mindre hældning. New Wayfarer-størrelsen 52 i forhold til de større stel har et kortere glas. 

 

Men lad os sige, at standard- eller store stelstørrelser ikke passer godt og altid finder en måde at glide ned ad din næse på, så har du måske en lav næsebro. Hvis du har en lav næseryg eller flade ansigtstræk, kan du måske prøve Ray-Ban Asian fit solbriller

 

Du kan være sikker på, at der findes en wayfarer stel, der passer til enhver ansigtsform og -størrelse!