Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mærke
  • Ray-Ban
Topmærker
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Brun
Grå
Skildpadde
Sort
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Lilla
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
L
54 mm57 mm
Pris
858 kr1340 kr

Ray-Ban solbriller

Ray-Ban Erika solbriller er den perfekte balance mellem klassisk og moderne stil. Ray-Ban Erika runde solbrilleglas er designet til at give 100% UV-beskyttelse og forvrængningsfri klarhed. Perfekt til hverdagsbrug og til dem, der nyder udendørs aktiviteter som løb eller vandreture.

Er Erika Ray-Ban til kvinder eller mænd?

Ray-Ban Erika er en solbrillelinje lavet til både mænd og kvinder. Siden lanceringen af denne kollektion er den blevet et populært valg for begge køn på grund af sit elegante og stilfulde design. Kollektionen omfatter forskellige størrelser og stelfarver som skildpadde, blå, brun, sort og grå. Alle modeller har en full-rim med enten oval eller Wayfarer stelform.

Passer disse stelforme til din ansigtsform? Lad os finde ud af det! Vi har lavet retningslinjer med nemme trin til at bestemme din ansigtsform og tips til, hvilke modeller der vil se bedst ud på dig. Generelt er ovale stelforme bedst til personer med et firkantet ansigt, mens Wayfarers ser bedst ud på runde eller hjerteformede ansigter.

Er Ray-Ban Erika polariserede?

Det kan de være. Hos SmartBuyGlasses tilbyder vi også nogle Ray-Ban Erika polariserede solbriller i forskellige glasfarver. Mærket Ray-Ban tilbyder også andre kollektioner, der har polariserede nuancer, som f.eks. Clubmaster, Wayfarer, Ferrari og mange andre.

En anden service, vi tilbyder hos SmartBuyGlasses, er muligheden for at tilføje din styrke til et bredt udvalg af solbriller med styrke. Så hvis du ønsker et par solbriller med styrke Ray-Ban Erika classic, skal du bare vælge den model, du kan lide, og tilføje dine styrkeoplysninger! Vores egne optikere og RX-team vil tage sig af din bestilling og sørge for, at du får den synskorrektion, du har brug for i dit valgte par.

Nævnte vi, at vi har en bedste-pris-garanti? Hvis du finder en lavere pris online inden for 14 dage efter købet, matcher vi den! Dette skyldes, at vi bestræber os på at tilbyde vores kunder den bedste synspleje til overkommelige priser. Så hvad venter du på? Få dine fantastiske nye Ray-Ban Erika solbriller i dag hos SmartBuyGlasses!