Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban Aviators

402
  • Virtuelt Prøverum
  • Nyhed
  • Best sellers
  • Styrke
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 402 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Lagersalg
Mærke
  • Ray-Ban
Topmærker
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Lyserød
Orange
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
50 mm67 mm
Pris
681 kr3381 kr

Ray-Ban Aviators

Ray-Ban Aviators er blandt de mest kendte solbrille designs, der nogensinde er blevet lavet. Ikke alene har Ray-Ban haft stor succes med denne model og har været i stand til at holde den relevant i en række årtier, men andre mærker har forsøgt at efterligne stilen og komme med deres egen "Aviator"- eller "Pilot"-stil. Ray-Ban har været med i spillet om designersolbriller siden 1936, da Bausch & Lomb skabte det amerikansk-italienske mærke. Ray-Bans historie, og især Aviator-modellen, er som taget ud af et filmmanuskript. 

 

I 1929 gik oberst John Macready fra det amerikanske luftvåbenkorps sammen med Bausch & Lomb, der dengang var producent af medicinsk udstyr i Rochester, New York. Målet med samarbejdet var at skabe solbriller til flyvning, der kunne hjælpe med at minimere de intense blå og hvide farver, som generede piloterne under flyvning. Macready var især fokuseret på at undgå, at piloternes briller blev tåget i store højder, hvilket ville have en stor indvirkning på synligheden. Den allerførste prototype af Ray-Ban Aviator blev født i 1936 og blev kendt som "Anti-Glare". Denne første model havde plaststel og grøntonede glas, der gav piloterne den nødvendige beskyttelse mod blænding uden at hindre deres syn på nogen måde. 

 

Det kendte navn Ray-Ban blev skabt ud fra den idé, at solbrillerne kunne minimere mængden af UV-stråler, der kunne passere gennem glassene og nå frem til øjnene på bæreren. Efter succesen med deres oprindelige design blev Ray-Ban Aviators forbedret til endnu større højder, idet der blev tilføjet slagfaste glas i 1938 og et metalstel året efter, samtidig med at firmaet patenterede deres ikoniske model. 

 

Kan man sætte glas med styrke i Ray-Ban Aviators?

Det er forståeligt nok, at bærere af briller med styrke ønsker at have mulighed for det stilfulde look, som Ray-Ban Aviators giver, samtidig med at de stadig giver deres øjne de nødvendige korrigerende justeringer. Aviator-modellen blev skabt af nødvendighed for piloter og kan nu på grund af den store efterspørgsel fås som briller eller solbriller med styrke. Selv om de begyndte deres opstigning til solbrilleberømmelse som en model med et specifikt anvendelsesområde, er Aviator-stellet blevet lidt af en stjerne i sin egen ret. Folk elsker dette look til deres hverdags briller, og ikke kun når de flyver gennem luften. 

 

Hos SmartBuyGlasses kan du tilføje din styrke til vores fantastiske udvalg af Ray-Ban Aviators og vælge mellem et udvalg af glas af høj kvalitet, der passer bedst til formålet med dine briller. Vi har fremragende inhouse mærker af glas, der passer til alle dine behov. Fra sølv til guld, til diamantglas og meget mere, du kan selv vælge, hvad du vil have i dine nye Ray-Ban Aviators. Vælg mellem funktioner som ridsefast og antirefleksbelægninger samt asfæriske og superhydrofobiske glas for at sikre, at du får det bedste match til dig. 

 

Hvad er Ray-Ban Aviator stel lavet af?

En af Ray-Bans særlige kendetegn, når man sammenligner dem med andre mærker på markedet, er deres evne til at udmærke sig inden for håndværk af høj kvalitet og til kun at indkøbe de allerbedste materialer til brug i produktionsprocessen af deres berømte brillestel og solbrillestel. For at forblive tro mod deres rødder fås Ray-Ban Aviators i metal, ligesom det perfektionerede design af dem stod i 1938. De fantastiske paralleller mellem deres primitive model og den model, som du finder på markedet i dag, er et bevis på den opmærksomhed på detaljer og intelligens, der gik ind i den oprindelige idé. 

 

Der er flere fordele ved at implementere et design med metalstel i en Ray-Ban Aviators, for eksempel giver de dig mulighed for at opnå et meget mere minimalistisk look med tynde stel. Uanset om du ønsker at gå efter det mere klassiske look med Ray-Ban Aviators i sort eller gøre mere indtryk med cool mønstre som Aviators med skildpaddefarve, giver den tynde stelstil, der opnås takket være materialevalget, et unikt slankt look, der er svært at matche i plastik eller acetat. Metalstel har også en tendens til at holde deres justeringer bedre end andre alternativer, hvilket kan betyde færre ture til optikeren for at få tingene rettet. Metalstel har også næsepuder, som giver mulighed for flere justeringer og kan føre til en mere behagelig pasform end plastikstel, der sidder direkte på næsen.  

 

Hvordan skal Ray-Ban Aviators passe?

Ray-Ban Aviators er et af de mest alsidige par solbriller, og de passer godt til en række forskellige looks og stilarter. Den eneste ting, der kan ødelægge dit look fuldstændigt, er dog, at de ikke har den rigtige pasform! Først og fremmest skal de sidde behageligt på din næse. Hvis de er for små, vil næsepuderne lægge for meget pres på dem og efterlade indtryk på din hud. Hvis de sidder for løst, risikerer du, at dine Ray-Ban Aviators glider af dit ansigt og bliver beskadiget. Aviators dækker generelt, i det mindste delvist, dine øjenbryn, da de er designet til at være større i ansigtet end nogle af Ray-Bans andre modeller som f.eks. Clubmaster. Hvis dine øjenbryn slet ikke er dækket af dine Aviators, er de sandsynligvis for små. Vores udvalg af Ray-Ban Aviators fås i op til 3 størrelsesmuligheder, så sørg for at tjekke vores størrelsesguide, inden du foretager dit køb.