Grid banner
Filtrer og sorter

Sorte Briller

12,338
  • Blå lys briller
  • Progressive
  • Prisvenlige sektion
  • Nyhed
  • Virtuelt Prøverum
  • Klare stel
Filtrer og sorter
  • Sort
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Glitter
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Orange
Regnbue
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
To-tone
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
64 kr16040 kr

Sorte Briller

Sorte briller er en tidløs klassiker og den mest populære brillestelsfarve. Briller med sort stel er den foretrukne farve til briller med sort rand til mænd, kvinder og børn. De strækker sig over årtier og forbliver moderigtige og i stil år efter år.

 

Sorte brillestel findes i en lang række former og størrelser. Du vil være sikker på at finde et par, der passer til din ansigtsform og personlige stil.

 

Sorte briller med styrke kan passe til stort set alt i dit tøjskab. Uanset om du skal på arbejde eller til happy hour, giver de dig en stilfuld og sofistikeret stil, samtidig med at du holder det lavt.

 

Eksperimenter med din stil, og gå efter et par tykke sorte briller med sort stel for at få et finurligt look. Eller tjek et par sorte cat-eye-briller ud for et edgy og stilfuldt twist. 

 

Ser sorte briller godt ud på alle?

Sorte briller ser smukke ud på alle, uanset hud, hår, øjenfarve eller stil. I modsætning til stellet har sorte briller en tendens til at fremhæve folks øjne og få dem til at fremstå lysere og mere farverige. 

 

Hvem kan bære sorte briller?

Alle kan bære briller i denne tidløse farvetone! Dine sorte brillestel vil aldrig kollidere med noget outfit og vil altid få dine ansigtstræk til at fremhæve dine ansigtstræk.

 

Disse briller kan virke intense i starten, men jo længere tid du bærer dem, jo mere vil du nyde, hvordan de ser ud og føles. De nyeste brilletrends kommer og går, men stærke farver som sort forbliver tidløse.

 

Da de er meget neutrale, kan du bære sorte briller med sort kant i stort set alle situationer. Det er ligegyldigt, om du er på arbejde eller på en vanvittig weekendtur. Hver gang er underspillede sorte briller en sikker vinder.

 

Husk altid at bruge vores Virtual Try-On-funktion for at sikre dig, at du ser bedst ud, når du handler online hos os hos SmartBuyGlasses.