analyticsTags

Forsiden/Briller/Læsebriller

Grid banner

Køn

Tilbud

Mærke

  • Alle mærker

  Detaljer

  Form

  Stelfarve

  • Blå

  • Bordeaux

  • Brun

  • Gennemsigtig

  • Grå

  • Grøn

  • Gul

  • Guld

  • Hvid

  • Lilla

  • Lyserød

  • Mønster

  • Orange

  • Rød

  • Skildpadde

  • Sort

  • Sølv

  • To-tone

  Type infattninger

  Glastype

  Material infattninger

  Størrelse

  Linsens bredde

  Pris

  Læsebriller

  (489)

  Sorter efter:

  1-59 af 489 produkter

  Læsebriller

  Leder du efter læsebriller? Du er kommet til det rette sted med vores enorme udvalg af billige læsebriller såvel som designer læsebriller fra alle dine yndlingsmærker. Hos SmartBuyGlasses har vi over 1000 læsebriller at vælge imellem, fra over 15 mærker, herunder Ugly Fish, Costa del Mar, SmartBuy Readers og Porsche Design. Fra så lavt som 185kr med et par SmartBuy-læsere har vi læsebriller til den bedste pris for alle. Oplev en bred vifte af farver og stilarter, som populære klare briller, cat-eye-rammer, briller med fuld kant eller uden kant.


  Tegn på, at du har brug for læsebriller

  Har du bemærket, at din vision er sløret for nylig, mens du læser en bog eller bruger din mobil? Dette er et af nøgletegnene på, at det er tid til at købe læsebriller. Andre symptomer inkluderer skævheder, når man ser på noget inden for tæt rækkevidde, vanskeligheder med at læse tekst i små bogstaver, hovedpine og øjenbelastning efter læsning, holde dit læsemateriale i en armlængdes længde for at se bedre og øget træthed i øjet.


  Presbyopi og læsebriller

  Disse symptomer indikerer presbyopi, som generelt er en aldersrelateret tilstand, da linsen i øjet over tid mister elasticitet og bliver stiv. Ved at miste evnen til at bøje og fokusere på nær afstand, vil en person med presbyopi begynde at holde genstande længere væk fra dem, indtil de ikke kan få varen langt nok væk. Mens presbyopi engang startede fra 40-års alderen, ser vi i stigende grad yngre mennesker udvikle det i betragtning af vores moderne aktivitet er centreret om fjerntidsarbejde og vores brug af digitale enheder. Presbyopia kan nu indstille sig fra 25 år, så investering i et par læserbriller kan hjælpe med at korrigere din vision, når de forstørrer tekst og lukker objekter op.


  Hvad er læsebriller?

  Læsebriller er specielt designet til at forstørre eller forbedre synet ved tæt læseafstand. De har en forudindstillet recept (eller magt) i linsen og på SmartBuyGlasses er de tilgængelige fra +1,00, +1,50, +2,00, +2,50 , +3,00, til +3,50. Briller med +1,00 effekt betragtes som lav styrke, mens +3,5 betragtes som høj effekt. Det er vigtigt at huske, at læsebriller har samme effektområde i begge linser. Mens læsere ikke er specialbygget til din nøjagtige recept er en fordel, at de normalt er billigere end receptbriller, da de masseproduceres. Fra kun 185kr med mærker som SmartBuy Readers kan du investere i flere par, så du altid har et par i nærheden. kontoret, en i din håndtaske, en i din bil og en derhjemme, så du altid har nem adgang til klarere vision.


  Hvordan ved du, hvilke styrkelæsebriller du skal få?

  Vi måler læsebrillens effekt i dioptrier. Læsebriller starter fra 1,0 dioptre, som er den laveste styrke og går op til den højeste styrke på 4,0 dioptre, hvilket bliver stadig sværere at finde læsere i en så høj effekt. Effektniveauerne stiger med faktorer af .25 For at finde ud af, hvilke power-læserbriller du har brug for, er det bedste at få dine øjne testet. Det anbefales ofte til folk, der lige er begyndt at bære læserbriller til at begynde med en lav effekt på +1,0, mens folk i alderen 60 eller derover over anbefales generelt at bære den stærkeste styrke. Dette er dog kun en guide, og intet slår en ordentlig øjenundersøgelse fra en professionel.


  Computerlæsebriller

  Computerbriller adskiller sig fra læsebriller, da de ikke har recept og er designet til at beskytte øjne mod blåt lys, når du arbejder på computeren. Hvis du leder efter læsebriller med blåt lys, kan du nemt lave en af disse læsninger. briller til computerlæsebriller med beskyttelse mod blåt lys. Vælg blot dine valgte læsebriller og tilføj zFORT ™ blåt lysblokbelægning under kassen. Blåt lysblok kan hjælpe med at reducere belastning af øjnene, reducere blænding fra skærmen, forbedre din søvn og reducere endda hovedpine, når du bruger digitale enheder.


  Hvordan vælger jeg læsebriller?

  Hos SmartBuyGlasses har vi alle de bedste værktøjer, der hjælper dig med at få de bedste læsebriller til dig. Til at begynde med skal du tjekke vores virtuelle prøveværktøj. Det giver dig mulighed for at optage en hurtig fem sekunders selfie-video og derefter afslører din ansigtsform, der giver råd om de stilarter, der passer bedst til dig - hvad enten det er rundt, ovalt, rektangulært eller katteøje. Derfra kan du navigere til vores læsebrilleside, filtrere efter virtuel afprøvning og se dig selv bære alle briller siden, mens du holder markøren over hvert produkt. Hvis du aldrig har købt briller online før, så prøv at indsætte dem næsten først er nøglen til at sikre, at du vælger de rigtige specifikationer til dig! Når du er tilfreds med dit valg, kan du vælg den mest effektive styrke fra +1,0 til +4,0 og fortsæt til kassen. Glem ikke at tilføje zFORT ™ blåt lys, hvis du også bruger dine briller, mens du er på digitale enheder!


  Mænds læsebriller

  Hvis du søger efter de bedste læsebriller til mænd, har du en bred vifte af muligheder at vælge imellem for at forbedre din visionskvalitet. Her er vores opsamling af personalet:


  SmartBuy-læsere R69

  Vi elsker disse enkle kantløse briller med neutrale grå arme og tempel. Rammen er lavet af plast i høj kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for alle, der leder efter en holdbar ramme, der ikke let knækker. De er også ideelle til bærere, der har allergi på grund af deres allergivenlige egenskaber.


  Montana-læsere MR60C

  Hvis du leder efter magnetiske læsebriller til mænd, skal du tjekke Montana Readers. Fås i en række stilfulde farver, vi kan især godt lide dette elegante grå par med ovale linser med fuld kant. I øjeblikket er op til 50% rabat, disse specifikationer er et godt valg, hvis du leder efter forbedret syn og komfort, men ikke ønsker at bryde banken.


  Gunnar PPK Blue Light Block

  Leder du efter læsebriller med blåt lys? Gunnar er kendt for deres spilbriller, og nu har de bragt computerlæsebriller frem. Hvis du leder efter de bedste briller til at spille videospil, men også finder ud af, at du vil have den ekstra support fra et par læsere, er dette valget for dig! Linserne har en let gul farvetone, der hjælper med at blokere skadeligt blåt lys med en ultra let sølvramme lavet af metal.


  Kvinders læsebriller

  Porsche Design P8801 Reader B

  Hindbærarme giver disse læsere virkelig liv! Du har muligvis ikke råd til en Porsche selv, men du kan nyde et lille stykke luksus fra mærket med et par læserbriller. Med metalrammer med fuld kant kan du være sikker på, at du får et par kvalitets læserbriller lavet af overlegne materialer. Metal er et glimrende valg, hvis du er på udkig efter holdbarhed, men ønsker at holde dit look fashion-forward.


  Montana Readers MR64

  Hvem sagde, at læserne ikke var stilfulde? Træng kritikerne ud med et par slanke sorte katteøjne-rammer fra Montana Readers. Disse briller er lavet af acetat og er både lette og allergivenlige, så det er en god tilføjelse at opbevare i din håndtaske for nem adgang til klarere syn.


  SmartBuy-læsere R11B-læsebriller

  Vi elsker disse søde gennemsigtige briller i en blød lilla farvetone. Armene har et blomstermønster trykt på dem for at få en ekstra sjov til disse trendy klare briller. Hvis du leder efter et par læsere med en højere effekt, er det dem, der kommer med en indbygget recept på +3,5.