SmartBuyGlasses

Macarons & Mischief: Mød grundlæggeren Whitney Hong
, / 539 0

Macarons & Mischief: Mød grundlæggeren Whitney Hong

SHARE
Macarons & Mischief: Mød grundlæggeren Whitney Hong

Whitney Hong er hjernen bag og ansigtet for, Macarons & Mischief, en populær skønheds og mode blog. Bosat i Richmond, Canada, Whitney har mange forskellige bolde i luften på samme tid. Hun jonglerer mellem at studere til ingeniør, samtidig med at hun driver en professionel skønheds og mode blog. I modsætning til andre bloggere, så var Whitney ikke altid særligt interesseret i mode. Faktisk, så startede Whitney sin blog omhandlende mad og kager. Senere opdagede hun et kæmpe online forum af skønheds bloggere. Inspireret af de andre bloggere, valgte hun at skifte emne og jagtede drømmen om at skabe et fantastisk univers fyldt med skønhedsprodukter.

“Jeg kendte faktsik  ikke til alle de fantiske skønhedsprodukter før, at jeg var 19 år, men jeg har været afhængig lige siden”  (Macarons&Mischief)

clinique-pop-matte-lip-colour-primer-10-of-18 (1) fashion blogORIGINAL-GRAIN-ootd-1
wittnauer-watch-2-horzdior-splendor-collection-holiday-7-of-20

Bloggen

Macarons & Mischief er en sammenlægning af Whitneys interesser og tanker – hun skriver om skønhed, mode, livsstil og rejser. Hun formår at poste regelmæssigt, cirka 4 gange om måneden, på trods af at hun samtidigt studerer til ingeniør. Hendes emner varierer fra produkt anmeldelser, outfit-of-the-day indlæg, mad eller restaurant anmeldelser, og dokumentationen af hendes rejser. Hendes passion for mad fremgår af hendes mange billeder af hendes fantastiske kulinariske oplevelser. Tonen i hendes stemme er altid optimistisk, men ærlig og nede på jorden; det er følelsen af, at du virkelig kan stole på hendes ærlighed i hendes anmeldelser. Reflekteret i hvert indlæg er hendes personlighed – hun indblander altid små detaljer om hendes liv og hvad hun gør i hendes indlæg, hvilket skaber en mere personlig oplevelse for læseren.

krause-berry-farm-14-of-15TWG-Tea-Canada-Valentines-Day-Menu-2017-main-course-scallops-1-of-1

Stil

Whitneys egen stil er fastholdt, minimal og ultra feminin uden at være for meget. Hun favoriserer bløde farver som beige og dæmpet blå og pink, og ved hvert outfit tilføjer hun en minimalistisk men chic håndtaske. Whitneys outfit er typisk ikke for meget, men derimod  meget klassisk og tidsløst.

coach-dinky-crossbody-bag-2-of-6 fashion blog

Selvom nogle blogs er inspirerende, kan de også være en smule skræmmende. Macarons & Mischief er det lige modsatte. Det er behageligt, informativt og der er noget for enhver smag. Dette er grundstenene for hendes succes.  Hun er en del af det canadiske Beauty Blogger Network, såvel som medlemmer af flere andre prestigefyldte bestyrelser.

fashion blog

Q&A

På trods af at Whitney var optaget af eksamener, var hun venlig nok til at svare på nogle af vores spørgsmål.

  1. Du er på mange forskellige sociale platforme (blog, Twitter, Facebook, Pinterest og Instagram). Hvilken platform har været den vigtigste for dig?

Selvom jeg er meget afhængig og storforbruger af Instagram, så har bloggen uden tvivl været den vigtigste platform. Min blog har været min grundsten siden dag 1, om det forbinder mig med nye venner og muligheder, eller bare læsere  fra hele verden. Det giver mig tryghed at blive understøttet af andre bloggere og tale om, hvordan vi relaterer til hinanden og binder over vores fælles interesser som f.eks. læbestift.

dress basic, smell amazing. @dior poison girl

A post shared by Whitney Hong (@macaronsandmischief) on Mar 28, 2017 at 4:21pm PDT

  1. Største bedrift udover din blog?

En af mine største præstationer (udover et billede med Daniel Radcliffe i London) er mit arbejde som ingeniør og tilfredshed med min karriere.

  1. hvorfor er briller et vigtigt tilbehør for dig?

Briller er et vigtigt tilbehør, hvis ikke den vigtigste del, da jeg skal kunne se klart, men når du vælger den rigtige ramme, bliver den en også del af dig og din identitet. Jeg vil have mine briller til at give indblik i min personlighed; om det er lidt nerdy, spontan og sjovt.

Whitneys favorit briller

Burberry_BE2172_3002 fashion blog Burberry BE2172 

Ray_Ban_RX6317_2832

Ray-Ban RX6317

Tom-Ford-FT5435-057

Tom Ford FT5435

Se Whitneys blog lige her!

Del en Kommentar

Your email address will not be published.