• GRATIS LEVERING
  • - Hurtig indlandsk og international levering*
  • - Sikker leveringsservice med ordresporing fra ledende leveringsfirmaer
  • - GRATIS LEVERING af solbriller og briller for ordrer over 460 kr
  • Mere Information >
 • 100 DAGES RETURRET
  • - Nem, ubesværet returnering inden for 100 dage
  • - 2 års garanti på ALLE solbriller og briller
  • - 2 år garanti på ALLE produkter købt med styrke
  • - 3 Måneders Garanti på ALLE kontaktlinser
  • Mere Information >
 • PRISGARANTI
 • GRATIS GLAS
  • Vi tilbyder gratis på alle briller med recept. Vi giver mulighed for at opgradere og tilføje funktioner under kassen. Vi gjør shopping online for dine briller enkel, effektiv og sikker.
Øjets helbred | SmartBuyGlasses Danmark

Sådan tager du en synsprøve online

Online synsprøve: vigtig information

 

I 2020 er det blevet normalt, at klare opgaver hjemmefra. At få en synsprøve online, for eksempel, er kun en af de utallige muligheder for social distancering, når man gerne vil ordne tingene uden at gå ud blandt andre.

Vil du have testet dit syn, ude at skulle en tur forbi optikeren? En gratis synsprøve er en ret god måde at få det gjort på.

 

En online synsprøve kan tjekke:

·        Hvor skarpt dit syn er

·        Hvorvidt du har astigmatisme, en lidelse som kan gøre synet sløret udstrakt.

·        Hvor følsomme dine øjne er over for lys.

·        Om du er farveblind, det vil sige, at du ikke ser farverne korrekt.

Disse synsprøver kan være gavnlige i nogle situationer. Hvis du for eksempel ødelægger eller mister dine briller mens du er langt væk hjemmefra, og du har brug for en recept til at få nogle nye.

Bemærk dog, at prøverne ikke kan erstatte regelmæssige besøg hos øjenlægen. De handler nemlig kun om dit syn, og kan naturligvis ikke tjekke dine øjnes sundhed. En online synsprøve kan ikke fortælle, om du lider af noget, der alvorligt kan true dit syn, såsom grå stær, glaukom, eller makuladegeneration. Hvis du mistænker at du har en infektion, eller du har skadet dine øjne, så skal du opsøge en øjenlæge så hurtigt som muligt.

 

 

Hvem kan tage en synsprøve online?

 

Online synstests er bedst egnede til raske voksne, mellem 18 og 39 som:

·        Allerede har en recept til briller, som ikke er meget stærk.

·        Allerede har fået lavet en fuld øjenundersøgelse, og ved at øjnene er raske.

·        Ikke har nogen risici for øjenproblemer, såsom diabetes eller forhøjet blodtryk.

Selvom du har den rette alder, og er rask nok til at tage en online synsprøve, bør du stadig få regelmæssige, personlige øjenundersøgelser, så ofte som din øjenlæge anbefaler.

Online test for astigmatisme

Hos SmartBuyGlasses har vi lavet en virkelig enkel test, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har astigmatisme. Bare følge linket her (engelsk) for at tage testen.

 

Sådan tager du en online øjentest til briller

Det skal bemærkes, at online øjentests aldrig er helt præcise. Det er altid bedst at gå til en øjenlæge. Men under de nuværende omstændigheder, kan det være en god idé at få en generel fornemmelse af hvordan dit syn har det, inden du går til en optiker.

 

Teknologien hos SmartBuyGlasses

Hos SmartBuyGlasses er vi stolte af præsentere nogle af branchens mest avancerede online services. Her er et par andre ting du virkelig burde tjekke, hvis du er interesseret i brillernes verden:

Virtuelt prøverum er endnu en af de services vi tilbyder, for at gøre indkøb af briller på nettet så effektivt som muligt. Da vi kun sælger online, vil vi gerne sikre os, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, inden de køber et par gode briller eller solbriller. Det første skridt i dette, er at bruge vores fine virtuelle prøverum. Denne teknologi gør det muligt for dig at se, hvordan er par stilfulde solbriller vil se ud på dig, inden du tager springet og køber dem. Dette sparer dig også for en MASSE tid, som du kunne have brugt på at vente på at det rigtige par ankommer, skal prøves på, sendes retur osv.

 

Arise HD receptglas er avancerede styrkeglas til en overkommelig pris fra Arise Collective, som kun kan købes hos SmartBuyGlasses. Arise Clarity Lens Collection er fyldt med beskyttende elementer, hvilket giver dig et par førsteklasses styrkebriller. Fra ridseresistens og anti-refleksive belægninger, til UV 400 og stærk hydrofobisk beskyttelse er disse glas specialdesignede til at beskytte dine øjne – uanset omgivelserne.

Disse glas er også asfæriske, hvilket også gør dem tyndere og lettere end mange andre styrkeglas. Disse højkvalitets og holdbare glas indeholder en innovativ glasteknologi, som giver optimal klarhed og komfort, lige fra storbyjunglen til den rigtige jungle.

 

Blå lys briller

Blå lys blokerende teknologi fra zFORT® er endnu en fremtidssikret egenskab, som findes ved en lang række produkter fra SmartBuyGlasses. Blåt lys er et potentielt skadeligt, højenergisk synligt lys som kommer fra solen, men som også, og det er ret vigtigt, udsendes fra elektroniske enheder. Da vi bliver mere og mere afhængige af disse enheder, bliver vi også udsat for mere blåt lys.

Energi med en bølgelængde på mellem 415nm og 455nm er ”blåt lys”. Det kan ramme nethinden, og have en skadelig virkning på synet, som kan føre til at øjnene ældes for tidligt. Når vi udsættes for dette potentielt skadelige lys, risikerer vi også en lang række andre helbredsproblemer. Det er vigtigt at du beskytter dig selv hele vejen rundt, med et par briller der blokerer blåt lys.

 

Hvis du er blevet interesseret i nogle af teknologierne, og vores online synsprøve, så bør du tjekke resten af vores optiske center. Det er fuld af artikler, og spørgsmål og svar, som er skabt for at gøre viden on øjnenes sundhed mere tilgængeligt for alle.

 

VAR DENNE ARTIKEL NYTTIG? Tak for din feedback!

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tak,

Så er det klaret!
Besøg Medlemssiden

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIL FINDER

Få peronlige forslag til solbriller og briller gennem vores Stil Finder, og find det perfekte par til dig.

Er du…

Kvinde

Mand