analyticsTags

Forsiden/Kontaktlinser/Månedslinser

Frekvens

Glastype

Mærke

  • Alle mærker

  Producent

  Kontaktlinser online

  (36)

  Sorter efter:

  1 af 1

  1-36 af 36 produkter

  1 af 1

  Kontaktlinser online

  Hvordan kan du købe kontaktlinser online?

  Det er utroligt let at købe kontaktlinser online, så længe du bare følger disse simple tips:

  • Gå til kategorier på vores hjemmeside
  • Under filtrer kan du vælge om du vil have endags eller for eksempel månedslinser.
  • Herefter kan du vælge hvilken type, og hvis du vil, hvilket mærke du er interesseret i.
  • Klik på de kontaktlinser du vil have, og indsæt herefter din styrke. Husk at bruge styrken på dine kontaktlinser og ikke dine briller. 
  • Så lægger du dem bare i kurven og er klar til at betale!

  De bedst sælgende kontaktlinser hos SmartBuyGlasses

   

   

  1 Day Acuvue Moist 30 pakke

  1-DAY ACUVUE Moist pakke med kontaktlinser er en meget simpel og let måde at have kontaktlinser på, bare brug dem i en dag og smid dem så væk! De er førende på markedet når det kommer til endagslinser, 77% af brugerne siger at disse linser føles friske og komfortable selv efter en hel dag med dem på. Nyd følelsen af friske, rene linser hver dag med 1-DAY ACUVUE Moist fra Johnson and Johnson.

   

   

  Dailies AquaComfort Plus 30 Pack 

  DAILIES AquaComfort Plus har tre fugtgivende ingredienser der giver den ultimative komfort hele dagen lang. Triple Action Moisture giver den bedste følelse når du tager dem på, der er ingen irritation gennem dagen og selv sidst på dagen er de behagelige at have på.

   

   

  Acuvue Oasys 6 Pack

  ACUVUE ® OASYS™ kontaktlinser med HYDRACLEAR™ Plus** teknologi giver en frisk følelse til dine øjne selv i udfordrende miljøer der normalt gør dine øjne tørre og trætte. De gør brugen af øjendråber unødvendig.

   

   

  1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 30 pakke

  1-DAY ACUVUE® for ASTIGMATISM kontaktlinser korrigerer det slørede syn du får af astigmatisme. Dette gør at du ikke behøver dyre special designede linser som også er sværere at have med at gøre og holde rene. 1-DAY ACUVUE® for ASTIGMATISM kombinierer Accelerated Stabilisation Design som bruges i ACUVUE® ADVANCE™ til astigmatisme med materialet etafilcon A fra 1-DAY ACUVUE®. Resultatet er en endagslinse til dem der har astigmatisme der giver utrolig stabilitet lige meget hvor meget bevægelse der er. 

   

   

  Dailies Total 1 90 Pack

  Dailies Total 1 90 pakke, det innovative design hos Focus DAILIES TOTAL har mere end 80% vand på deres overflade, næsten den samme mængde som dit øje. De er mere end 6 gange så åndbare som andre kontaktlinser. 

  Det er muligt at købe DAILIES TOTAL1* i en sfærisk form der er med til at korrigere nærsynethed (myopia) eller langsynethed (hyperopia).

  DAILIES TOTAL1* multifokus linser har et multifokus design der er med til at korrigere presbyopia, gammelmandssyn, med eller uden nær og langsynethed. 

   

   

  Biofinity Toric 3 Pack

  Biofinity® Toric er en blød linse lavet med silikone hydrogel, et innovativt materiale der har mange fordele for folk med astigmatisme. Denne kontaktlinse forbliver fugtgivende hele dagen lang, hvilket gør at dine øjne ikke bliver røde og tørre.

  Du kan bruge dine linser til de fleste aktiviteter og sportsgrene, De dugger ikke til som briller, og giver et bedre perifert syn. Men husk på altid at holde dine kontaktlinser rene. Hvis du altid starter med at have rene hænder når du skal putte dine kontaktlinser på kan du undgå irritation. Når du bruger Dailies TOTAL 1, kan du føle sig fri til at nyde alle dine aktiviteter i hverdagen.