analyticsTags

Kontaktlinser

Dailies Aquacomfort plus kontaktlinser

Produceret af Alcon, kontaktlinser fra Dailies bliver lavet med den nyeste teknologi for at kunne give dig den mest komfortable oplevelse og skarpeste syn. Hvad end du har brug for med hensyn styrke, så kan du trygt regne med Dailies Aquacomfort plus.

Ved at bruge en unik fugtgivende formula, giver Dailies Aquacomfort plus den bedste komfort i hverdagen. Når man taler om syn, er der ingen grund til at gå på kompromi. Dine øjne fortjener et par kontaktlinser der giver den bedste komfort og det skarpeste syn. Og det får du med Dailies Aquacomfort plus. Takket være deres unikke materiale kan du bruge Dailies hele dagen uden nogle problemer. Dailies kontaktlinser har et multifacet design der giver et optimalt syn og den bedste komfort.

 

 

Vælg de rigtige Dailies kontaktlinser

SmartBuyGlasses tilbyder dig alle valgmulighederne, for eksempel Dailies Total 1 90 pakken eller Dailies Total 1 30 pakken. 

Gå ikke glip af de nye Dailies AquaComfort Plus, der takket være deres overlegne komfort og klare syn uden at skulle vedligeholde dem, er perfekte for dem der lige er begyndt med at bruge kontaktlinser eller dem der gerne vil skifte til et mere behageligt mærke.

Hos SmartBuyGlasses kan du finde mange forskellige slags kontaktlinser der dækker alle dine behov. Prøv for eksempel Dailies Aquacomfort plus Toric 30 pakken, Dailies Aquacomfort plus 30 pakken eller Dailies Aquacomfort plus Multifocal 30 pakken. 

Kontaktlinser fra Dailies er kendt for at være behagelige at gå med og gør ikke dine øjne røde. Dette betyder at du vil følge en længerevarende komfort med disse linser. Selv følsomme øjne kan nyde godt af disse linser, da de er perfekte til dem der også har tørre øjne.