Grid banner
Filtrer og sorter

Versace Solbriller

376
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 376 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Versace
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
558 kr3087 kr

Versace Solbriller

Versace er et ikonisk italiensk modebrand, der er kendt for sin luksus og overdådighed, og dets solbriller er ingen undtagelse. Versace solbriller er en symbolsk manifestation af pragt og elegance, der kombinerer banebrydende design med materialer af høj kvalitet.

 

Historien om Versace som en modegigant begynder tilbage i 1978, da Gianni Versace grundlagde virksomheden i Milano. Giannis vision var at skabe et brand, der hyldede individualitet og selvudtryk gennem mode. Hans innovative og dristige designs fik hurtigt opmærksomhed i modeverdenen. Versaces modige og unikke stil fangede kendtes og modeentusiasters opmærksomhed og etablerede mærket som en betydelig spiller i branchen.

 

Versace's solbrillekollektion afspejler mærkets ethos med overlegen stil og kvalitet. Disse solbriller er ikke kun beskyttelse mod solens stråler, men også et modeudtryk og et symbol på status og raffinement.

 

Versace er kendt for at tilføre et strejf af glamour til hverdagen, og deres solbriller er ingen undtagelse. De er blevet et eftertragtet tilbehør for dem, der ønsker at udstråle luksus og stil. Med en unik evne til at fange essensen af mode og overflod, er Versace solbriller en tidløs investering i enhver garderobe.

 

Vov derfor at være anderledes med et par Versace solbriller i enestående kvalitet. Du vil ikke forvandle nogen til sten, men du vil helt sikkert charmere mængden med dristige, stilfulde vintage Versace solbriller med Medusa-bindinger. 

 

Oplev de udsøgte stilarter gennem en rig arv af frygtløse og dristige designs. Et luksusmærke, der giver liv til al den smukke æstetik fra en fascinerende kultur direkte fra den varme og fantastiske region i det sydlige Italien. 

 

Lad dine øjne se gennem tidløse designs med klassiske farver som sort, hvid og guld eller Versace solbriller med moderne designs som de elegante sommerfuglebøjler

 

Få fingrene i et par Versace solbriller og bliv en omvandrende hyldest til modeikonet, der bragte brillekollektioner til verden, som vil løfte dig til det næste niveau af et mystisk og iøjnefaldende look. 

 

Hvordan genkender man falske solbriller fra Versace?

Selvom nogle forsøger at forfalske mange designer solbriller, sikrer Versace altid sin ægthed i hvert par solbriller, de leverer. Her er hvordan du kan spotte ægte Versace solbriller og fortryller mængden.

 

  1. Versace har aktiveret et verifikationssystem til, når du køber dine solbriller i butikken eller online. Du kan gøre dette ved at scanne en QR-kode, der er trykt på produktetiketten. Hvis produktet er forsynet med en CLG-kode, kan du registrere dig direkte på deres websted og kontrollere ægtheden.
  2. Alle Versace solbriller er pakket i en mærkevareæske. Logoet og skrifttypen skal stemme overens med mærkets.
  3. På æsken bør der være oplysninger om producenten og en stregkode. Disse oplysninger skal stemme overens med dem, der er på dine solbriller.
  4. Inde i æsken har Versace solbriller også et garantibevis med oplysninger om produktet og forhandleren. Der er også et informationshæfte.
  5. Både støvkluden og bæretasken bør være indlejret med det officielle logo.
  6. solbrillernes bøjle skal der stå navnet Versace efterfulgt af "Made in Italy". Mange nye modeller har også CE, hvilket bekræfter, at produktionen har fulgt EU's love og krav.
  7. solbrillerne bør der også stå målene på stellet, farven og glasset på den anden tinding. Disse bør alle svare til oplysningerne på produktmærket. 
  8. Kontroller, at serienummeret er monteret på glasset.

 

Versace solbriller sælges kun i officielle Versace-butikker, på deres officielle hjemmeside og hos akkrediterede forhandlere som SmartBuyGlasses. 

 

Er Versace solbriller polariserede?

Versace solbriller kan monteres med forskellige typer glas, så de passer til dit dødssmukke look. Forsten dine omgivelser med et par spejlede Versace solbriller, designene og stilene er unikke og smarte. 

 

Eller måske elsker du at se bedst ud, selv på en dårlig hårdag, med et par Versace polariserede solbriller. Med polariserede glas vil du kunne blokere for blænding og reducere solstråler, der kan sløre dit syn på en solskinsdag. Polariserede solbriller hjælper med at øge den visuelle klarhed og forbedre kontrasten, hvilket gør verden omkring dig lidt mere levende.  

 

Versace polariserede solbriller passer godt til dig, der elsker at være udendørs, uanset om du ligger som en muse ved stranden eller charmerer dig vej gennem bjergskråninger dækket af sne. Blændingen, der preller af på den flade overflade, vil blive blokeret af den polariserede belægning, og kun mængden vil blive forblændet og forblændet af din tilstedeværelse. 

 

Sådan rengøres Versace solbriller

Ligesom ethvert andet par solbriller er det vigtigt at holde dine briller rene for at få det nye look, der holder længe. 

 

Du bør ikke bruge løsninger, der ikke er specielt fremstillet til briller, og sørg for at holde dig fra trangen til at tørre dine glas af med din t-shirt. 

 

  • Når du skyller dine solbriller, skal du bruge lunkent vand frem for brændende varmt vand.
  • Opvaskesæbe uden lotioner eller en rengøringsspray (specielt til briller) er et sikkert valg, og brug en mikrofiberklud til at rense overfladen. 
  • Glem ikke at rengøre både dine glas og stellet, for snavs gemmer sig overalt.
  • Du kan derefter skylle dine solbriller igen med lunkent vand og tørre dem med en mikrofiberklud. 
  • Undgå skrappe sæber eller opløsninger, når du rengør dine solbriller


Når det gælder polariserede glas, har nogle producenter specifikke anbefalinger, som du kan finde på mærkets hjemmeside. De generelle trin til rengøring af dine solbriller er dog universelle, men hvis du stadig er i tvivl, kan du kontakte vores Optical Center for at få flere oplysninger om dine briller og dit syn.