Forsiden/Solbriller/SmartBuy Kids
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • SmartBuy Kids
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
42 mm56 mm
Pris
147 kr285 kr

SmartBuy Kids Solbriller

SmartBuy Kids-kollektionen er specialiseret i holdbare solbriller og briller til børn, der giver UV-beskyttelse og fås i en række sjove farver, som dine børn vil elske.

Børn tilbringer mere tid udenfor end voksne gør. Derfor modtager de det meste af deres livstids UV-eksponering i de første 20 år af deres liv. Det er vigtigt at lægge vægt på gode beskyttelsesvaner fra en ung alder. Børns øjne er meget modtagelige for UV- og HEV-stråling, langt mere modtagelige end voksnes øjne. De kan overføre op til 70 % af UV-lyset gennem deres øjne sammenlignet med voksne. Årsagen er, at linserne i børns øjne er mindre i stand til at filtrere de højenergi-stråler, der udsendes af solen. Jo yngre dit barn er, jo mere modtageligt er det, da denne filtrering udvikles med alderen. De proteiner, der beskadiges af UV-lys, er uoprettelige, og cellerne i øjet erstattes aldrig, og derfor er det vigtigt at sikre, at dine børn begynder at bære beskyttende solbriller tidligt i livet.

 

Anbefalinger af solbriller og briller til børn

Leder du efter de bedste solbriller eller briller til børn? SmartBuy Kids kollektionen tilbyder solbriller til børn helt ned til 3 år og op til teenagere. Kollektionen indeholder klassiske stilarter, herunder firkantede og wraparound-rammer, der som standard er UV-beskyttet. Alle stel er fremstillet til at være overkommelige og holdbare, perfekt til leg! Vi har et par anbefalinger til solbriller til drenge og piger, så lad os komme i gang.

SmartBuy Kids Liam 1L - Gul er lykkens farve! Vi elsker disse lyse børnesolbriller. Disse stel er perfekte til både drenge og piger og er lavet af holdbart plastik og har gråt glas. Ramme formen er en klassisk firkant, der er ideel til alle ansigter og lejligheder. Disse stel er lette og gode til små ansigter, og kan bæres hele dagen lang. Disse rammer vil overleve ture til stranden, parken og frem og tilbage fra skolen. Vi anbefaler også disse som solbriller til børn på med styrke. Du skal blot tilføje dit barns styrke ved kassen.

SmartBuy Kids Ethan 1L - Forvirret, når du skal finde børnesolbriller? Vi anbefaler disse briller til børn under 10 år og helt ned til 3 år. Disse stel har en wraparound stil, der passer til små hoveder og sidder komfortabelt. Disse stel kommer i en sjov lys rød farve med spejlede glas. Dette afrundede stel er sporty og ideelt til sjov i solen! Vær ikke bange for at tage disse med dig overalt, da de er meget holdbare.

SmartBuy Kids Thomas 3L - Disse solbriller til drenge er uden blåt med blåt på. Disse sporty shades har et dybt blåt stel og blåt glas, der matcher. Hvis dit barn har brug for holdbare solbriller til udendørs leg eller sport, er dette det ideelle par, da de har en gummibelagt foring på tindingerne. Dette giver ekstra komfort og "holdbarhed" til stellene. Du vil ikke se dem flyve af, når du løber rundt. Er du bekymret for komfortniveauet? Dit barn vil synes, at de er gode at have på i lange perioder, og det lette plastmateriale gør dem perfekte til alle aldre.

SmartBuy Kids Kenny C2 - Hvis dit barn er til den yngre side, bør du se nærmere på disse stel. Vi foreslår Kenny-modellen som briller til børn fra 3 år. De har en wraparound-stil, perfekt til fuld UV-beskyttelse og komfort hele dagen. De er lavet af letvægtsplast og har en grå og orange farve. De er unge og sporty og er ideelle til både drenge og piger. Disse rammer er sikre på at beskytte dine øjne mod UV-lys, da glassene er spejlede og har en guldfarvet tone. Vi er sikre på, at du og dit barn vil elske disse billige børnesolbriller.

SmartBuy Kids Lucas 1L - Du kan ikke gå galt i byen med klassiske firkantede stel! Disse stel har en fremragende fed form og blå glas. Dit barn vil elske at bære disse rammer afslappet eller til sport, deres design giver en sund blanding af de to stilarter. Disse solbriller er ideelle til både drenge og piger, og de kan bæres hele dagen takket være det lette, men holdbare materiale. 

 

SmartBuyGlasses initiativ

SmartBuy Kids er en stolt partner af World Vision Mother & Child-programmet i Zambia. For hvert par SmartBuy Kids, der købes, på smartbuyglasses.com, har vi afsat en del af salget til mor- og børnesundhedsprogrammet i Zambia. Partnerskabet er med til - at eliminere forebyggelige børnedødsfald, redde gravide mødres liv og sikre, at disse børn overlever, trives og når deres fulde potentiale.

 

Shopping med SmartBuyGlasses

Når du har valgt de bedste solbriller til dit barn, skal du gå til kassen for at indtaste oplysninger og styrke, hvis dit barn har brug for korrigerende glas, og vælge glassets belægning. Vi tilbyder polariserede glas og spejlede glas, hvis dit stel ikke allerede er udstyret med dem. Køb med tillid i vished om, at alle stel har 2 års garanti og 100 dages problemfri returret. Hvis der af en eller anden grund er et problem med dine glas eller din styrke, vil vores online optikere kontakte dig for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have. 

Glem ikke vores blog og vores optikcenter, hvor vi har nyttige indkøbsvejledninger og artikler om optiske emner omkring børn. Har du brug for hjælp til at vælge de perfekte smarte briller til børn? Tjek dette blogindlæg og få lidt inspiration. Køb smart med SmartBuyGlasses DK!