Grid banner
Filtrer og sorter

Serengeti Solbriller

286
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 286 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Serengeti
Alle mærker
Sport
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Guld
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
43 mm67 mm
Pris
980 kr3196 kr

Serengeti Solbriller

Serengeti solbriller er et ikonisk mærke i brillebranchen, der kan prale af en unik blanding af mode og avanceret teknologi. Serengeti Eyewear blev grundlagt i 1983 af den italienske iværksætter Carlo Zangrando og er verdenskendt for sin innovation, sin store opmærksomhed på detaljer og upåklagelige kvalitet. Da Carlo startede sin virksomhed, havde han ét mål: at skabe stilfulde og teknologisk avancerede solbriller

 

Serengeti solbriller er uden tvivl nogle af de bedste på markedet. Deres glas blokerer op til 97 % af det synlige lys, hvilket betyder, at du får et krystalklart syn under alle lysforhold. De giver også fuldstændig øjenbeskyttelse mod skadelige UV-stråler og blåt lys, som kan forårsage alvorlige langsigtede skader på dit syn. Desuden har Serengeti drivers solbriller en proprietær fotokromisk teknologi, der automatisk justerer glassenes mørke farve afhængigt af lysforholdene, hvilket gør dem perfekte til udendørs aktiviteter.

 

Hvor er Serengeti solbriller fremstillet?

Serengeti solbriller er fremstillet i Italien, som er kendt for deres håndværk af høj kvalitet og avancerede glasteknologi. Stellene på hvert par Serengeti solbriller, der er fremstillet i acetat, metal eller plastik, er håndlavet af erfarne håndværkere, hvilket sikrer et overlegen kvalitetsniveau, der kan ses, når du bærer dem. Deres glas er designet til at reducere blænding og blokere for skadelige UV-stråler, samtidig med at de giver maksimal klarhed og komfort - hvilket gør dem perfekte til enhver udendørs aktivitet.

 

Hvor kan man købe Serengeti solbriller?

Når du skal købe dit perfekte par Serengeti solbriller, er SmartBuyGlasses DK det rigtige valg! Vi tilbyder et bredt udvalg af Serengeti solbriller i forskellige størrelser og stelfarver, herunder sølv og guld. På vores hjemmeside kan du altid være sikker på at finde den bedste prisgaranti og det bedste udvalg af briller på markedet. Sørg for at købe det par, der passer bedst til din ansigtsform på vores hjemmeside i dag! Og hvis du leder efter Serengeti solbrillerudsalg, så tjek vores tidsbegrænsede tilbud og vælg dit yndlingspar, før det er for sent.