Grid banner
Filtrer og sorter

De mest luksuriøse Prada solbriller

423
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 423 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Mærke
  • Prada
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
1294 kr3884 kr

De mest luksuriøse Prada solbriller

Grundlagt i modebyen Milano i 1913 af Mario Prada. De specialiserede sig først i læderhåndtasker, sko og modetilbehør, som var og er i dag vildt berømt for deres modetøj af høj kvalitet, der afspejler den glamourøse designerfølelse. Med tiden er Prada blomstret i modebranchen, og de er kendt for deres elegante tøj og tilbehør af høj kvalitet, såsom Prada solbriller.

 

Prada er til dato et af de berømte og mest prestigefyldte designerbrands i verden. Hvis du leder efter et par Prada eksklusive solbriller, der synger klasse, velstand og luksus, så er den velrenommerede kollektion af perfekte Prada solbriller til mænd og kvinder hos SmartBuyGlasses det rette sted at starte din søgning!

 

Hvor meget koster Prada solbriller?

 

Hos SmartBuyGlasses vil du kunne finde over 500+ Prada solbriller med nye kollektioner, der kommer ind hver sæson. Alle disse par Prada solbriller online spænder fra 1000DKK-4000DKK, så du har mulighed for at shoppe og filtrere præcis de stilarter, du kan lide, samt at have et udvalg af priser at søge fra, uden begrænsninger. Hos SmartBuyGlasses tilbydes alle den garanteret bedste pris på alle briller i forhold til andre forhandlere, så du kan bære solbriller til en god pris. 

 

Hvis du planlægger at købe dine Prada solbriller online, kan du have mindre chancer for at finde præcis det par, som du elsker, på grund af begrænset lager. Dermed kan du også finde forhøjede priser på designer solbriller i forhold til online. Du vil også være mere tilbøjelig til at købe unødvendige tilføjelser på grund af presset ved at være i butikken, samt vente i køer og have begrænset information ved hånden. 

 

Verden er under forandring, og det samme er den måde, vi forbruger og handler på. Med mere forskning og erfaring er der mange fordele ved at handle online, især med en erfaren og velrenommeret e-handelsbutik. Hos SmartBuyGlasses kan du finde alle de oplysninger, du har brug for, lige ved hånden, med garanti for den bedste pris, 100 dages returret og endda et virtuelt prøveværktøj, alt sammen fra dit eget hjem.

 

Sådan kan du se, om Prada solbriller er ægte

 

Da Prada er et af verdens førende designerbrillemærker, er det uundgåeligt, at der findes falske par Prada solbriller på nettet. Du skal defor være meget opmærksom når du shopper Prada solbriller, at du ikke falder i fælden og bruger dine penge på falske eksklusive solbriller. Vi vil derfor nu dele nogle tips og tricks til, hvordan du kan undgå at købe et forfalskede par Prada solbriller, og hvad nogle af de mest almindelige røde flag kan være. 

 

1- Formuleringen og stavningen af mærkets navn. Da firmanavnet er kort og godt, kan eventuelle fejl blive genkendt med det samme. Sørg dog for at kigge grundigt efter og tjekke Prada-logoet på alle steder på solbrillerne for at sikre dig, at der ikke er forkert stavemåde. Forkerte stavemåder er et af de største tegn på et falske par Prada solbriller.

 

2-Inde på højre arm. Inde på højre arm (tindinger) af Prada solbrillerne skal der stå Prada-logoet og det sted, hvor de er fremstillet (Italien.) Dette skal efterfølges af et "CE"-logo, som står for "Conformité Européenne", også kendt som "European Conformity" (europæisk overensstemmelse). At CE-logoet ikke er til stede på Prada solbrillerne er også en stor indikator for, at solbrillerne kan være et forfalsket par. 

 

3-Inde på venstre arm. Inde på venstre arm (tindinger) af Prada solbrillerne skal der stå modelnummeret. Dette nummer skal efterfølges af initialerne "PR", som står for Prada, og derefter efterfølges af 2-3 tal eller bogstaver. På venstre arm skal der også stå målene på armene og længden af næsebroen samt farvekoden. Dette skal måles i "mm". Du kan selv måle disse og kontrollere, om de svarer nøjagtigt til det, der står på stellet, da de fleste forfalskede par Prada solbriller angiver "tilfældige" måltal. 

 

4- Venstre glas. Meget svagt vil du kunne se Prada-logoet ætset ind i den øverste højre af glasset. Dette er svagt og fint, så kig godt efter indefra. 

 

5-. Højre glas. Hvis du er meget opmærksom, bør du kunne finde produktets serienummer ætset ind i det øverste hjørne af højre glas. De fleste forfalskede Prada solbriller har ikke dette. 

 

6- Næsepuder. Det er altid en god idé at have et grundigt blik og et godt kig på de fine detaljer på dine Prada solbriller. Næsepuderne på Prada solbriller vil have Prada-logoet inde i næsepuderne. 

 

Der er et par andre faktorer, som du skal kigge på, når du har købt dine Prada solbriller, såsom emballagen og det brilleetui, som den leveres med. Hvis du har forfalskede Prada solbriller, kan nogle tegn også være ret tydelige, når det kommer til emballagen og detaljerne i etuiet, såsom igen, forkert stavning og ingen produkthæfte eller detaljer indeni. Få et grundigt tjek af alt, og sørg for, at du føler dig tryg ved det firma, du har købt hos. Det er altid bedst at handle med velrenommerede mærker, hvor du vil kunne finde oplysninger om virksomheden online, såsom deres e-mail, telefonnummer, kontakt til kundeservice, butik og driftssteder.

 

Hos SmartBuyGlasses vil du kunne finde yderligere oplysninger såsom hvem virksomheden er, hvad de laver, hvordan de giver tilbage til samfundet og en autenticitetsside, der indeholder alle de nødvendige oplysninger, som du har brug for at vide om virksomheden!

 

Hvor kan du købe Prada solbriller

 

Der er mange steder at søge efter Prada solbriller til mænd og kvinder, men hvem er de mest pålidelige, og hvem er de bedste? Du vil kunne shoppe Prada solbriller online eller i butikken. I dag er det dog meget nemmere at handle online i dag, og du har uendelige muligheder at vælge imellem. Folk for tryghed foretrækker nogle gange at shoppe i butikken, men du er begrænset til produktet, ventetiden er meget normalt længere, især hvis du tilføjer personlige styrker. Priserne på shopping i butikken har tendens til at være højere, og du kan føle det ekstra pres for at købe unødvendige tillægsvarer, mens online ville disse faktorer ikke være et problem.

 

SmartBuyGlasses gør det også muligt at vælge forskellige glastyper, såsom tonede glas, asfæriske glas, Transitions glas og meget mere. Dette gøres i kassen hvor glastypen og belægningerne kan tilvælges nemt og hurtigt ved en kundevenlig menu.


Hos SmartBuyGlasses kan du shoppe de mest efterspurgte Prada solbriller, såsom førsteklasses Prada cat-eye solbriller, oversized solbriller, rektangulære solbriller og de dristige, unikke Prada pilot solbriller. Hermed kan du prøve så mange stel online med det avancerede virtuelle prøveværktøj uden køer, uden besvær og uden pres. Når du finder dit drømmepar fra Prada, tilbydes du GRATIS forsendelse, og du kan tilføje din personlige styrke ved kassen. Hvilket Prada-par vil du vælge?  God shopping!