Grid banner
Filtrer og sorter

Police Solbriller

415
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 415 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Police
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Pris
352 kr1671 kr

Police Solbriller

Police-solbriller har været en fast del af modebilledet i årtier, ikke kun på grund af deres klassiske, cool look. Historien bag mærket er ret interessant. Det begyndte i Italien med grundlæggeren af firmaet De Rigo Vision tilbage i 1983. De så behovet for at skabe noget eksklusivt og besluttede at udvikle pilotformede solbriller lavet af materialer af høj kvalitet som metal, plast og acetat.

 

 

 

Virksomheden havde store planer, herunder at skabe unikke brilledesigns og levere moderigtige løsninger til hverdagsbrug. Det resulterede i lanceringen af deres første Police-kollektion: en umiskendelig blanding af italiensk stil og traditionelle former i dristige farver. Mærket blev hurtigt populært i og uden for Europa, og det varede ikke længe, før hele verden gik med Police-solbriller, fra Hollywood-stjerner til musikikoner.

 

 

 

Er Police-solbriller gode?

 

Ja, selvfølgelig! I dag er Police fortsat førende inden for brillebranchen og er stadig kendt for sine solbrilledesigns. Men de har også udvidet deres sortiment betydeligt og introduceret modeller med mere moderne former og livlige farvekombinationer. Plus højteknologiske funktioner som polariserede glas, der giver maksimal beskyttelse mod blænding. Så uanset om du er på udkig efter Police polariserede solbriller eller Police solbriller DK til mænd eller kvinder, kan du være sikker på at finde dit match. Med en lille smule historie bag dem også!

 

Hvor er Police solbriller lavet?

 

Police-solbriller er håndlavede i Italien af førsteklasses materialer som letvægtsstel af titanium og rustfrit stål kombineret med brudsikre polykarbonatglas. Dette valg af materialer sikrer, at Police-solbrillerne tilbyder den højeste grad af komfort og holdbarhed, perfekt til alle de udendørs aktiviteter, du måtte foretage dig. Desuden får hvert par et unikt identitetsnummer, der sikrer ægtheden, hvilket er et must, når du skal vælge dit næste sæt solbriller. 



Få fingrene i et par Police-solbriller i dag, og oplev forskellen! Shop online hos os på SmartBuyGlasses og få den bedste prisgaranti og mange andre fordele, såsom gratis forsendelse, garanti og professionel optisk assistance.