Grid banner
Filtrer og sorter

Polaroid solbriller

1,352
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 1352 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Polaroid
Alle mærker
Sport
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
249 kr810 kr

Polaroid solbriller

Polaroid er stolte af at bringe briller af høj kvalitet til verden. Innovative hjerner fremstiller polaroid solbriller af førsteklasses materialer som f.eks. metal, hvilket resulterer i et enkelt, men funktionelt design. Omdefiner din stil med solbriller fra Polaroid. Polaroid solbriller anses for at være nogle af de bedste i verden af designerbriller, så du kan kun forvente det bedste. Uanset om du leder efter Polaroid solbriller til kvinder, Polaroid solbriller til mænd eller dristige, farverige stel, har de dig dækket.

 

Polaroid blev grundlagt i 1938 af Harvard-studerende Edwin Land i Massachusetts og er en innovations- og teknologivirksomhed, der har revolutioneret solbrillebranchen. Polaroid-mærket blev skabt efter at grundlæggeren brugte lang tid på at forske i polarisering. Virksomheden var den første til at lancere polariserede solbriller, deraf det ikoniske navn Polaroid.

 

Hvor meget koster Polaroid solbriller?

 

Solbriller fra Polaroid er konstrueret til at give et yderst æstetisk og funktionelt design til hvert par mens stadig at sikre optimal uv beskyttelse samt reflekterende filter. Mens ikke-polariserede solbriller får alting til at se mørkere ud, blokerer Polaroid solbriller blænding og skadelige UV-stråler. De blændfri egenskaber er det primære højdepunkt for Polaroid briller. Det betyder, at Polaroid solbriller er en fantastisk måde at beskytte dine øjne mod solen på, samtidig med at du stadig ser stilfuld ud. Men hvor meget koster de? Du kan finde Polaroid solbriller til meget overkommelige priser hos SmartBuyGlasses. Uanset dit budget er et par Polaroid solbriller tilgængelige for dig!

 

Hvor kan man købe Polaroid solbriller?


Det bedste sted at købe Polaroid solbriller er hos SmartBuyGlasses, som har specialiseret sig i at sælge Polaroid solbriller. De har et bredt udvalg af Polaroid solbriller og tilbyder gode priser på deres produkter. Du kan for eksempel både finde polariserede solbriller, solbriller med styrke og helt almindelige solbriller. Derudover tilbyder vi en 24-måneders garanti og 100 dages returgaranti. Du kan også prøve dine Polaroid solbriller digitalt med vores Virtual Try-On værktøj før du køber! Så hvis du leder efter det bedste sted at købe Polaroid solbriller, skal du tjekke SmartBuyGlasses. Skift din stil med Polaroid solbriller og find dit perfekte par!