Forsiden/Solbriller/Oh My Woodness!
Grid banner
Filtrer og sorter

Oh My Woodness! Solbriller

29
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-29 af 29 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Oh My Woodness!
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Brun
Gennemsigtig
Grå
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
48 mm56 mm
Pris
312 kr641 kr

Oh My Woodness! Solbriller

Oh My Woodness! Velkommen til vores kollektion af solbriller og stel i træ, hvert par i træstel betyder plantede træer rundt om i verden. Som partner med Eden Skovrejsnings projekt

bidrager Oh My Woodness! til at plante træer i Haiti, Madagaskar og Nepal, med det formål at formindske skovrydning og sikre ressourcer til nogle af verdens mest udsatte områder.

 

Oh My Woodness! solbrille produkter i træ er nøje designet for at omdanne træ og bambus til moderigtige og unikke briller. Kunsten at omdanne naturlige materialer til levende og

moderne designs, gøres simpel i denne kollektion. Modighed og klarhed kulminerer i en kombination, som kan sikre dig seriøse karmapoint. Træ er i sig selv et mere miljørigtigt materiale, og Oh My Woodness! er fast besluttet på at forbedre verden på alle niveauer.

 

Hvorfor vælge trærammer?

  1. Miljøvenlig - Solbriller i træ er en ideel mulighed for personer, der søger måder at reducere deres miljømæssige påvirkning på. Sammenlignet med andre materialer kan solbriller af træ og bambus importeres bæredygtigt og de er bionedbrydelige. Andre solbriller lavet af plastik, metal og acetat kommer til at holde i århundreder.

 

  1. Meget holdbar - Dette kan komme som en overraskelse, men træ er meget holdbart, selvom det kan nedbrydes. Det er bemærkelsesværdigt, hvilket ikke kan understreges nok! Med den rigtige behandling vil dine solbriller i træ få dig til at se godt ud i mange år frem. Træ er modstandsdygtigt over for varme, vand og det er ikke korrosivt som nogle metaller. Bambus er kongen af holdbarhed, det har en imponerende trækstyrke og dyrkes meget bæredygtigt. Træstel kræver meget lidt vedligeholdelse sammenlignet med plastik, der bliver slidt med tiden, eller metalrammer, der kan forvrænge sig - trærammer ligger perfekt mellem mode og funktion.

 

  1. Alle rammer er specielle - Vi mener det, når vi siger, at hver ramme er lavet specielt. Træ er unikt, da ingen rammer nogensinde vil være 100 % ens, selv når de stammer fra det samme træ. Detaljerne og kornet i rammene vil variere fra hvert par, hvilket giver en lille, men speciel måde at skille sig ud på. 

 

Eden skovrejsningsprojekt

Eden Projects mission er at plante træer og redde liv gennem deres indsats. De er udstationeret i 8 lande rundt om i verden og har til opgave at bekæmpe skovrydning og hjælpe de nærmeste samfund i regioner, der er ramt af dette problem. De har et unikt fokus og forståelse af succes, idet opbygning af langvarige tætte relationer med lokalbefolkningen er den eneste måde at sikre en ægte effekt på. Der er mange sider af skovrydning, men det er vigtigt, at de lokale forstår og accepterer metoden. De mennesker, der er afhængige af skovrydning og lider skade af skovrydning, befinder sig ofte i underudviklede, fattige områder, hvilket tvinger dem til at ødelægge naturressourcerne for blot at overleve. 

Familier, der står over for beslutningen om at forsørge sig selv eller fælde træer til byggeri, brændstof, varme og ikke-bæredygtigt landbrug, vil i desperation anvende disse metoder. Det er nyttigt for disse samfund at anvende metoderne på kort sigt, men de langsigtede virkninger vil kunne mærkes i mange år fremover i hele verden. Disse økologiske virkninger er allerede tydelige, og ødelæggelserne ses i form af alvorlige oversvømmelser, erosion og ørkendannelse. 

 

Eden-projektet forbereder samfund på succes gennem to nøglekomponenter. For det første finansiering gennem donorer, tilskud og partnere som Oh My Woodness! Dernæst, og vigtigst af alt, gennem lokalsamfundene selv. For at et projekt kan få fodfæste i mange år og forhåbentlig årtier fremover. De mennesker, der gennemfører og udlever disse projekter, skal forstå og ønske at genoprette og vedligeholde deres skove. Der skal være en tro på fordelene ved skovrejsning. Dette er ikke altid en nem vej, da disse samfund normalt er fattige. Eden-projekterne beskæftiger lokalbefolkningen i deres plantningsaktiviteter, hvilket skaber et stabilt levebrød, som giver dem mulighed for at dække familiens daglige behov som mad, husly og medicin. 

 

Virtuel try-on, mens du handler

Det er ikke altid ligetil at handle online, og det er derfor, vi er her! Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt at købe solbriller online. Giv vores virtuelle prøveværktøj et skud, med det får du et perspektiv fra øre til øre på, hvordan dine nye stel vil se ud. Det er et stort skridt opad i forhold til andre online apps, med vores værktøj skal du blot optage en fem sekunders selfie-video, og du kan gennemse hundredvis af stel, ikke kun Oh My Woodness! Med værktøjet får du et 180-graders syn og får en fornemmelse af udseende og pasform, shop amok!

 

Shopping med SmartBuyGlasses

Når du har valgt det perfekte par solbriller i træ til mænd eller kvinder, er det tid til at gå til kassen. Der kan dine Oh My Woodness! solbriller tilpasses til netop dine behov. Hvis du har brug for et par glas med styrke, skal du indtaste dine oplysninger og vælge den type glas, du ønsker. Desuden kan du tilføje belægninger til dine solbriller, måske en polariseret belægning eller en spejlbelægning? Hvis du har spørgsmål i løbet af processen, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe dig. 

 

Vi elsker at prale af, at alle vores stel, der sælges hos os, får to års garanti og har en 100 dages returret. Så hvis du ikke er begejstret for dine nye solbriller i træ, har du masser af tid til at sende dem tilbage uden besvær. 


Gå ikke glip af det nyeste indhold på vores Blog og Optical Center, hold dig opdateret på de nyeste trends og artikler om øjensundhed. Vi har dig dækket alt inden for optik, forstå briller på den nemme måde!