Forsiden/Solbriller/Michael Kors
Grid banner
Filtrer og sorter

Michael Kors Solbriller

278
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 278 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Michael Kors
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
528 kr1703 kr

Michael Kors Solbriller

Med Michael Kors solbriller løber du aldrig tør for stil. Michael Kors solbriller har detaljerede udsmykninger, der er perfekte til dem, der virkelig ønsker at lave et statement med deres briller. Hvert par Michael Kors-briller er fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og funktionalitet. Michael Kors er et verdenskendt modebrand, der blev etableret i 1981. Brillerne blev lanceret af Luxottica i 2015. Michael Kors' solbrillekollektion er glamourøs og ubesværet sofistikeret. Hver sæson skaber Michael Kors' solbriller en problemfri overgang fra catwalk til highstreet med deres kombination af luksus og sofistikeret hverdag. Michael Kors solbriller har aldrig fejlet i at levere en upåklagelig følelse af stil. Desuden er Michael Kors' stel lavet af plastik og metal for en udsøgt finish.




Michael Kors' kollektioner af solbriller

 

Kollektionen består af Michael Kors solbrillestel til både mænd og kvinder, der tilbyder en bred vifte af farver, herunder Michael Kors rosaguld solbriller. De lyserøde Michael Kors-solbriller kan også være et godt valg, hvis du vil have et feminint look. Micheal Kors solbriller til kvinder har et meget feminint touch.

 

De mest fremtrædende designs fra mærket er de klassiske Michael Kors cat-eye solbriller og oversized briller. Nogle af de mest populære modeller i brillekollektionen er Michael Kors Chelsea-solbriller og Michael Kors Adrianna-solbriller. Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones og Michelle Obama er nogle af de mange berømtheder, der bærer denne enestående brillekollektion.

 

Med Michael Kors løber du aldrig tør for stil. Michael Kors-solbrillerne har detaljerede dekorationer, som er perfekte til dem, der virkelig ønsker at gøre noget ud af deres solbriller. Tilføj lidt luksus til dit look med et par Michael Kors-solbriller, og lad dig inspirere af de nyeste trends og mest populære stilarter, da Michael Kors-solbriller er en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe.