Forsiden/Solbriller/Marc Jacobs
Grid banner
Filtrer og sorter

Marc Jacobs Solbriller

533
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 533 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Marc Jacobs
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Pris
514 kr2406 kr

Marc Jacobs Solbriller

Modemagasiner og tv-programmer får mode til at fremstå som indviklet og forvirrende. Heldigvis forstår topdesignere, at mode ikke skal være en indviklet blanding af fagtermer og overkomplicerede designs. Marc Jacobs mærket blev dannet i 1984 af Robert Duffy og Marc Jacobs, som baserede mærket på to simple koncepter: kærlighed til mode og forpligtelse over for kvalitet – to ting vi alle sætter pris på.

Mærket startede ud med at producere tøjkollektioner til kvinder og har siden udvidet sortimentet til at inkludere en herrekollektion og tilbehør, som tasker, sko og solbriller. Marc Jacobs har modtaget rekordmange priser inklusiv Årets Brilledesigner til Kvinder, Årets Accessories designer og Årets Herredesigner.

Marc Jacobs solbriller så dagens lys i 2007 og har siden hen været frontløberen i branchen. Marc Jacobs har alle de hotteste stilarter, som f.eks. den runde retro stelform, pilot stellet og den firkantede retro stelform. Hans stilart ses f.eks. i den unikke Marc Jacobs MJ 625/S til mænd. Et stilrent design, men firkantet stelform i mat sort farve og designet med gradueret gråt glas. En anden populær unisex model er Marc Jacobs MJ 252/S, designet med et oversize firkantet brillestel og grå/blå glas.