Grid banner
Filtrer og sorter

LMNT Solbriller

36
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • LMNT
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Rød
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm62 mm
Pris
104 kr409 kr

LMNT Solbriller

Er du på udkig efter moderigtige solbriller med styrke online? Hvis svaret er ja, kan du holde op med at lede. I vores eksklusive LMNT-kollektion kan du finde en masse solbriller til denne sæson. Uanset om du er vild med farvede solbriller, vintage solbriller eller cat-eye solbriller, er LMNT's solbrillemodeller de perfekte modeller til dig. Gør alle dine looks unikke og køb et par nye solbriller eller solbriller med styrke online fra LMNT nu! Vores eksklusive kollektion til overkommelige priser er alt det, du har ledt efter og mere til.

LMNT Solbriller

Hos SmartBuyGlasses ønskede vi at designe en kollektion til kunstneriske, dristige og moderigtige mennesker. Fantastiske spejlbriller, slanke metalstel og dristige silhuetter er karakteristiske for LMNT-kollektionen. Vi har skabt en prisvenlig, moderne kollektion til alle aldre. Hvis du elsker solbriller, så bliver LMNT din nye besættelse. Disse modeller er perfekte til festivalgæster, digitale nomader, musikere og rejsende. Vores LMNT-solbriller er inspireret af de hotteste trends og dækker alt fra klassiske solbriller, vintage solbriller og endda de mere vovede cat-eye-rammer. Vores eksklusive kollektion er virkelig spontan og delikat. Oplev LMNT-kollektionen nu og find de bedste modebriller online.

Virtuel prøveværktøj

Elsker du at købe solbriller online, men vil du også gerne kunne prøve dem på? Hos SmartBuyGlasses har vi styr på det. Takket være vores innovative Virtuel prøveværktøj kan du prøve alle dine yndlings modeller hjemme i dit eget hjem i løbet af få minutter. Det eneste, du skal gøre for at se dig selv iført alle de modeller, du elsker, er at optage en fem sekunders selfie-video. Derefter kan du prøve så mange solbriller, som du vil. Brug vores virtuelle prøveværktøj til at vælge de perfekte rammer til dig fra LMNT's eksklusive og prisvenlige kollektion.

Anbefalinger fra vores LMNT Collection-team

Tez solbriller fra LMNT-kollektionen er lavet med en fantastisk kombination af guldstel og lilla glas. Disse solbriller er lavet af metal og premium akryl, hvilket gør dem antireflekterende og ridsefaste. Du kan også købe disse trendy solbriller med guleglas. Denne model af briller er ideel til en strandfest. Køb dem nu, og få 2 års ombytningsgaranti på 100 dage.

Denne model med grå glas og mørkerødt plastikstel er en fantastisk trend. Du kan også købe modellen Charlie-briller, der kombinerer hvide stel med sorte glas, eller kombinationen af orange stel og brune glas. Køb denne model nu, og du vil være den sejeste person til din næste sommerfest beskyttet mod UV-stråler.

Mez-solbriller er tilgængelige på vores websted. Denne model med klare glasrammer følger denne sæsons trend, og du må ikke gå glip af muligheden for at købe disse stilfulde, holdbare og moderigtige briller. Prøv denne model, og sørg for at købe den farve, der passer bedst til din unikke personlige stil. 

Køb prisvenlig briller online

SmartBuyGlasses er det bedste sted at købe forskellige modeller af solbriller til overkommelige priser. På vores hjemmeside kan du finde glas i forskellige materialer, former og stilarter til en lavere pris. Brug vores filter til at finde præcis det, du har ledt efter, med få klik. I vores onlinebutik er det meget nemt at tilføje en brillerecept til dine solbriller med styrke online og vælge overgangsglas for at opnå et bedre syn. Det eneste du skal gøre er at bestille dit nye par solbriller, vælge den glasmodel, du bedst kan lide, og tilføje din styrke.  Du kan tilpasse linserne efter dine behov og derefter gå videre til bestillingsafsnittet. Hos SmartBuyGlasses accepterer vi alle større kredit- og betalingskort: Master Card, Master Debit, Visa, Visa Debit, Visa Electron, American Express og Paypal.

Optisk center

Gå på opdagelse i vores Optical Center for at få mere at vide om solbriller, briller og kontaktlinser. På denne side finder du nyttige artikler om optisk pleje, så du selv kan blive en ekspert. Hvis du har spørgsmål om dine briller, kan du kontakte en af vores fagfolk via værktøjet "Spørg optikeren" på vores websted. Stil vores optikere så mange spørgsmål, som du vil, om din øjenpleje. Hvis du har korte spørgsmål om dine glas eller om status for din ordre, kan du kontakte vores kundeservicecenter. Brug livechatten til at komme i kontakt med en af vores kundeservicemedarbejdere.

SmartBuyGlasses-fællesskab

Hvis du elsker solbriller, har du valgt det bedste websted. Hos SmartBuyGlasses Danmark ved vi alt om briller og optisk pleje, og vi ønsker at dele vores viden med alle vores fantastiske kunder. Hvis du er i tvivl om dit stelformat eller din type, kan du finde inspiration på vores officielle Instagram-side med hundredvis af solbrillestel og modeller. Udforsk vores kreative og underholdende Instagram, og tilmeld dig vores SmartBuyGlasses Club ved at sende et billede af dine nye solbriller med Hashtagget SBGClub. Hvis du ønsker at finde de bedste brilletrends, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at være en del af vores online-fællesskab får du mulighed for at være den første, der får besked om vores fantastiske kampagner og rabatter. Tilmeld dig vores fantastiske nyhedsbrev og følg os på vores sociale netværk for altid at holde dig opdateret med SmartBuyGlasses Club.