Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 1498 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Guess
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
344 kr1640 kr

Guess Solbriller

Guess startede ydmygt i 1981 med et lille denimfirma i det solrige Californien. I dag er det et af de største modebrands på verdensplan og har udvidet med en linje af Guess-solbriller. Guess' solbrillekollektion har moderne former og farver, der giver din personlighed en glamourøs kant og forvandler dit udseende. Vælg det perfekte par Guess-briller fra et udvalg af stel med fuld kant, halv kant og kantløse stel, der fås i lokkende former som Guess cat-eye-solbriller eller sjove sommerfuglestel. 

 

Guess-solbrillestellene er moderigtige takket være lidt bling, det ikoniske G-logo på stængerne og strukturmønstre. Du kan bære dem komfortabelt til arbejde eller fritid, hvilket gør dem til det perfekte par for mænd og kvinder i alle aldre.

 

Hvor meget koster Guess' solbriller?

 

Du kan købe solbriller fra Guess i Canada gennem forskellige forhandlere, herunder Guess-butikker, stormagasiner og onlineforhandlere. Hos SmartBuyGlasses vil du opdage, at priserne på Guess-solbriller varierer afhængigt af stilen, men med vores bedste prisgaranti ved du, at du får den bedste pris på internettet. Guess fremstiller også briller med styrke, ure og smykker, så der er noget for enhver smag i Guess' produktlinje. Uanset dit budget kan du finde et par flotte Guess-solbriller, der passer til dine behov, selv i vores udsalgssolbriller.

 

Hvor bliver Guess solbriller lavet?

 

Guess solbriller fremstilles forskellige steder, bl.a. i Italien, Kina og USA. Hvert par solbriller er designet med materialer og håndværk af høj kvalitet, hvilket resulterer i et stilfuldt og holdbart produkt. Med så mange forskellige stilarter er du sikker på at finde et par Guess-solbriller, der passer til din smag. Og hvis du er i tvivl om, hvorvidt de forskellige Guess-solbriller passer til dig og din ansigtsform, kan du bruge vores Virtual Try-On til at finde ud af det! 

 

 Er Guess solbriller polariserede?

 

Ja, Guess solbriller kan også være polariserede. Det betyder, at de har en særlig belægning, der hjælper med at reducere blænding fra solen. Polariserede solbriller er gode til folk, der tilbringer meget tid udendørs eller har følsomme øjne. Hvis du leder efter et par solbriller, der hjælper dig med at se bedre og reducere træthed i øjnene, så er polariserede solbriller et godt valg. 


Du kan også få Guess solbriller med styrke! Ved hjælp af vores glas scanner kan du udtrække din styrke på ingen tid. Appen giver dig mulighed for at udtrække din styrke ved hjælp af din telefon, hvilket er gratis, brugervenligt og tidsbesparende. Så shop hos os i dag, og find det, du elsker, blandt endeløse stilfulde og praktiske briller!