Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 969 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Gucci
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
1439 kr8307 kr

Gucci Solbriller

Med et af de mest ikoniske luksusmærker nogensinde er du sikker på at finde et par Gucci solbriller til at fuldende dit look. Hvis du kan lide at skubbe grænserne for designermode med dristige brilletilbehør, er Gucci solbriller noget for dig. 

 

Uanset lejligheden kan du være klar til at vende hovederne og tilføje en følelse af spænding til enhver kedelig lejlighed med dit nye par Gucci solbriller, der skiller sig ud.

 

Gucci solbriller er nogle af de mest luksuriøse designerbriller, der findes på det internationale marked. Forkæl dig selv med deres vildeste moderne kreationer, eller vis deres mest klassiske modeller, som aldrig går af mode.

 

Udsøgt smag, dristige designs og klassisk elegance er nogle af de træk, som man kommer til at tænke på, når navnet Gucci nævnes. Hver af disse egenskaber er tilgodeset i vores kollektion af Gucci solbriller. Det er det mest berømte italienske mærke, der sælger ud over hele verden. Det er let genkendeligt med sit ikoniske dobbelt G-logo, så uanset hvor du befinder dig i verden, vil dine briller blive misundt af alle!

 

Den seneste kreative direktør hos Gucci har plejet det stærke forhold mellem det internationalt bedst sælgende mærke og dets italienske rødder. Under denne ledelse er mærket stolt af at kunne tilbyde de mest udsøgte italienske briller. Slut dig til Gucci i den høje modeverden med dit par Gucci solbriller.

 

Er Gucci solbriller unisex?

 

Har mærker nogensinde stoppet dig? Så hvorfor starte nu. Som mange modevarer har brillebranchen fremstillet Gucci briller og Gucci solbriller til både mænd og kvinder. Nogle designs er specifikt rettet mod hvert køn, og det er med rette. 

 

Har du nogensinde fundet ud af, at du kan lide en parfume eller en beklædningsgenstand, men kun for derefter at finde ud af, at den er mærket til det modsatte køn? Med Gucci solbriller finder du luksuriøse og elegante modeller til mænd og kvinder, med designs, der også kan fungere til begge køn. 

 

Forestil dig, at hvis modeikoner aldrig brød reglerne og turde være anderledes, ville vi alle være en kopi af Mr. Bean. Uanset om du er en dame eller en herre, tilbyder Gucci et bredt udvalg af fine Gucci solbriller, som du vil elske at kigge igennem. Hvis du er bekymret for, hvordan de kan se ud, kan du prøve dem med det virtuelle prøveværktøj og vove dig ud i en sjov "prøvekørsel" hjemme fra dit eget hjem. 

 

Hvordan ser Gucci solbriller ud på mit ansigt?

 

Uanset din modesans kan du finde det perfekte par Gucci solbriller til at fremhæve din personlighed.

 

Gucci solbriller fremstilles i alle de stelformer, du kan tænke dig. Fra markante oversized stel til remoderniserede klassiske Gucci cat-eye solbriller. Takket være denne alsidige samling af fine stilarter kan alle finde det perfekte match. Så lige meget om du skulle have en aflangt eller firkantet ansigtsform, er der et par solbriller til dig.

 

Du skal først bestemme din ansigtsform ved at skitsere dit ansigt i spejlet med en sæbe eller læbestift. Ud fra omridset får du en klar idé om, hvad din ansigtsform er, og tag et kig på vores guide for yderligere reference. 

 

Oversized Gucci solbriller er et must-have! Hvad er bedre end at lave et fedt statement, der ikke vil gå uhørt hen. Du kan forstørre dit look med oversized stel, der passer til mange ansigtsformer herunder et aflangt ansigt. Firkantede ansigtsformer vil fremhæves med oversized stel, der har mere af en rund eller oval stel. Dette hjælper med at skabe kontrast og balance mellem de to forskellige former. Der findes mange oversized runde Gucci solbriller i dristige designs og farver, medmindre du foretrækker et klassisk sort stel med tonede glas for at fremhæve et elegant, men mystisk look.

 

Hvis du har et mere rundt eller ovalt ansigt og stadig elsker det store og levende oversized stel, skal du kigge efter firkantede eller rektangulære stel. Normalt på runde ansigter har ovale eller runde Gucci solbriller en tendens til at gøre dine ansigtstræk endnu mere runde. Med kantede stel bryder du ud af alt det runde.   

 

Særlige ansigtsformer, som hjerteansigter, kan også finde klassiske Gucci solbriller for at fuldende looket. Hjerteansigtstræk suppleres af stel med sjove blomstermønstre eller klassiske skildpaddemønstre, som du kan kombinere med et pilotstel. Mor dig med at eksperimentere med pilot Gucci solbriller, der varierer i design og farver, du kan gå efter et klassisk pilotstel eller et moderniseret pilotstel, der bare skriger: Se på mig!

 

Hvad er Gucci solbriller lavet af?

 

Hos SmartBuyGlasses finder du stelmaterialer af høj kvalitet, der sammensætter og designer de dristige og glamourøse Gucci solbriller i alle stilarter, samt briller og solbriller fra mange andre italienske modehus.

 

Gucci solbriller i acetat er fine og elegante par af godt håndværk med et skinnende look. Acetat stammer fra cellulose og bruges ofte i stedet for silke eller rayon. Acetat er menneskeskabt og kan blandes med andre materialer, hærdes og formes i forskellige former. Takket være dets egenskaber har acetat været et fantastisk materiale til brug for diverse tilbehør, herunder Gucci solbriller. Acetatbriller er populære, fordi det er et godt alternativ til det meste plastik og er miljøvenligt. 

 

Desuden er acetat allergivenligt og let, let, robust og fancy, så du kan få den glans med et par Gucci solbriller.

 

Gucci solbriller i metal er et andet godt valg, hvis du ønsker at glamourere dig med et tyndt guldstel. Solbriller med metalstel er et godt valg, hvis du ønsker at bruge dine elegante Gucci solbriller igen og igen. Metal er holdbart, let og fleksibelt, og med særlige metaller som titanium vil dine par solbriller også modstå korrosion. 


Sæt dig sammen med dristige Gucci solbriller, lad alle vide, at du er her for at blive, og oprethold et fængslende look hvor som helst og når som helst.