Forsiden/Solbriller/Bottega Veneta
Grid banner
Filtrer og sorter

Bottega Veneta Solbriller

267
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 267 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Mærke
  • Bottega Veneta
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
1989 kr3685 kr

Bottega Veneta Solbriller

Bottega Veneta blev grundlagt i Vicenza, Italien, i 1966. Et af verdens største og mest luksuriøse modehuse, der er kendt for sin prêt-à-porter-mode, håndtasker, sko, smykker og briller. Bottega Veneta eyewear solbriller er meget eftertragtede og et must-have tilbehør for mænd og kvinder overalt.

Bottega Veneta solbriller til mænd og kvinder kombinerer perfekt moderne luksus og tidløs stil. Håndværket, der går ind i hvert par solbriller, er virkelig uovertruffen og i høj kvalitet. Ikke kun er Bottega Veneta-stel lavet af førsteklasses materialer, men det brede udvalg af farver, former og størrelser gør det muligt at finde det perfekte par til din stil. Kollektionen omfatter alt fra fine Bottega Veneta runde solbriller til dristige geometriske former såsom rektangulære solbriller eller klassiske designs.

Sådan bærer du oversized Bottega Veneta solbriller

Bottega Veneta oversize-stel er et ideelt valg, hvis du ønsker at skille dig ud. Til en afslappet dag kan du prøve at bære dem med en T-shirt og jeans, eller style dem med en kjole eller jumpsuit for et mere sofistikeret look. Hvis du ønsker at gøre en endnu mere dristig erklæring, kan du prøve Bottega Veneta wrap-around solbriller med en blazer og bukser.

Hvem ejer Bottega Veneta solbriller?

Siden 2001 har Kering, et fransk multinationalt selskab specialiseret i luksusvarer, ejet Bottega Veneta. Med hovedkvarter i Italien har Bottega Veneta udvidet og har nu butikker over hele verden.

Har Bottega Veneta solbriller UV-beskyttelse?

Ja! Bottega Veneta solbriller har avanceret glasteknologi, der tilbyder optimal beskyttelse mod UV-stråler. Med kvalitet og klarhed som prioritet har polykarbonat glassene en særlig ridsefast og antirefleksbelægning, der sikrer, at dine solbriller ser ud som nye sæson efter sæson.

Hos SmartBuyGlasses kan du også tilføje din styrke til Bottega Veneta glas. Det er hurtigt og nemt og giver dig mulighed for at bære fashionable solbriller, samtidig med at du retter din syn. Nu behøver du ikke længere undgå iøjnefaldende solbriller til fordel for kedelige solbriller med styrke. Brug vores Virtual Try-On-værktøj og prøv de sjove Bottega Veneta grønne solbriller, du har haft øje på!

Dristige, lette og komfortable - det er tid til at investere i et par Bottega Veneta solbriller. Med et stort udvalg af stel er der helt sikkert noget, der fremhæver din stil. Tilføj lidt luksus til din samling med et nyt par solbriller fra Bottega Veneta!