Forsiden/Solbriller/Balenciaga
Grid banner
Filtrer og sorter

Balenciaga Solbriller

247
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 247 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Balenciaga
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
1903 kr6471 kr

Balenciaga Solbriller

Balenciaga er et stort modehus, der har leveret tidløs couture siden sin oprettelse i 1919. Balenciaga solbrillekollektionen består af moderne luksusstykker, der kombinerer klassiske designelementer med innovative materialer og håndværk. 

 

Balenciaga solbriller er kendt for deres konstruktion af høj kvalitet og tilbyder den perfekte blanding af stil, komfort og beskyttelse mod solen. Balenciagas solbrillekollektion omfatter en række ikoniske silhuetter som firkantede, cat eye, cirkulære og oversized stel i et bredt udvalg af farver og stilarter. Uanset om du leder efter Balenciaga solbriller til kvinder eller Balenciaga solbriller til mænd, tilbyder Balenciaga en række attraktive muligheder, der passer til alle stilpræferencer. 

 

Balenciaga også er kendt for at skabe mode, der kombinerer stil og innovation, og dette gælder også deres imponerende udvalg af solbriller. Brandet tilbyder en bred vifte af solbriller, der appellerer til forskellige stilarter og smag.

 

En af de mest ikoniske Balenciaga solbriller er "Triple S" -modellen, der har en chunky og futuristisk æstetik. Disse solbriller er kendt for deres tykke, kontrastfarvede stel og reflekterende glas, der giver et iøjnefaldende look.

 

For dem, der foretrækker en mere klassisk stil, tilbyder Balenciaga også elegante aviator-solbriller. Disse solbriller har slanke metalrammer og dråbeformede glas, der giver et tidløst udtryk.

 

Balenciaga's "Speed" solbriller er perfekte til dem, der ønsker et sporty og moderne look. Disse solbriller har en rektangulær form med en markant logo på stængerne, der tilføjer et strejf af luksus.

 

Derudover tilbyder Balenciaga solbriller med forskellige farver, glasbehandlinger og stelformer, så kunderne kan finde den perfekte stil til deres personlige præferencer og ansigtsform.



Er Balenciaga solbriller af god kvalitet?

Det spanske modehus bruger innovative materialer som acetat og forskellige typer metal. Dette sikrer, at Balenciaga solbriller er det perfekte valg for kunder, der sætter pris på briller af høj kvalitet. Alle Balenciaga solbriller har glas, der er designet til at være holdbare og ridsefaste, hvilket giver pålidelig beskyttelse, samtidig med at de ser stilfulde ud.

 

Er Balenciaga solbriller polariserede?

Ja, alle Balenciaga solbriller er polariserede. Polariserede glas i Balenciaga solbriller reducerer blænding drastisk og forbedrer synligheden under lyse forhold. De er ideelle til en lang række aktiviteter som f.eks. bilkørsel og skiløb. 

 

Balenciaga solbriller giver også 100 % beskyttelse mod ultraviolette (UV) stråler, som kan skade øjnene med tiden. Med det brede udvalg af moderigtige Balenciagas tel med polariserede glas kan du helt sikkert finde et par, der falder i din smag!

 

Leveres Balenciaga solbriller med et etui?

Alle Balenciaga solbriller leveres med et elegant etui til at opbevare dem i. Etuierne er lavet af læder og har mærkets logo præget i metal på forsiden. Hvert par Balenciaga solbriller indeholder også en rengøringsklud for nem vedligeholdelse. 


Så hvis du køber et par af disse designer solbriller, kan du være sikker på, at dine nye solbriller vil forblive stilfuldt beskyttet i det medfølgende etui. Uanset hvor du tager dine Balenciaga solbriller hen, ved du, at de vil være i sikkerhed. Så hvad forhindrer dig i at købe et par Balenciaga solbriller i dag? Nyd solen med stil!