Grid banner
Filtrer og sorter

Adidas Solbriller

392
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 392 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Adidas
Alle mærker
Sport
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Pris
382 kr2136 kr

Adidas Solbriller

Når det kommer til udendørssport er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med dit udstyr. Så ligegyldigt om du suser ned af pisterne på dine ski, bestiger bjerge i Norge eller padler gennem floder, er Adidas-kollektion klar til udfordringerne. Hvis du kan se bedre, bliver din performance bedre.

Adidas sørger for at dit næste eventyr bliver en success med innovative designs, som der har justerbare elementer og avanceret ClimaCool teknologi, så dine briller ikke dugger til. Adidas sportsbriller er et mærke som opfordrer dig til at udtrykke din unikke stil og personlighed. De har båret præg af de hotteste stilarter fra 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne, og inkludere designs, der er både flashy, diskrete og sporty. Hvis du leder efter den ultimative sportsbrille der ikke går på kompromis med moden, så hold dig til Adidas.

For sportsinteresserede mænd og kvinder anbefaler Adidas A180 Evil Eye Halfrim, som er specielt designet til cyklister. Disse ultra-lette solbriller, der indhyller dit ansigt, er smidige, holdbare og fleksible. Solbrillerne er værdsat af både elite-cyklister såvel som amatører pga. deres høje UV-beskyttelse og ultimative komfort.